Şimdi Ara

LİGAZONE İLE e-SPORCU OLMA YOLUNDA İLK ADIMINI AT!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LİGAZONE İLE e-SPORCU OLMA YOLUNDA İLK ADIMINI AT!


    Ligazone, e-sporcu olma yolunda sana yardım etmeye geliyor! Evinin konforunda katılabileceğin online turnuvalarla yeteneğini konuşturabilir, bu sayede para kazanmaya da başlayabilirsin. Evinin rahatlığında girip oyununu oynayacak ve anında paranı kazanacaksın.

    Haftalarca Süren Turnuvaları Unut!

    Ligazone'da seni haftalarca uğraştırmaz, sadece keyifli vakit geçirmeni sağlarız. Para kazanma ihtimalini oynanacak onlarca farklı oyuna bırakmaz, oyununu kazandığın gün ve anda paranı cüzdanına aktarırız. Çeşitli oyunlar arasından istediğini seç, herhangi bir e-spor lisansı ya da e-spor federasyonu gibi kısıtlamalar olmaksızın gir, oyununu oyna ve para kazan!

    Hilelerle Uğraşmayı Bırak, Biz Seni Koruruz

    LigaZONE olarak hilelere karşı oldukça sıkı bir politikamız var. Sen oyununu oynarken hile yaparak oyununu mahveden oyunculara asla izin vermeyeceğiz! Her zaman oynadığın oyunda her zamanki gibi seviye kasmak yeteri kadar zorlayıcı iken hilecilerin de modunu düşürmelerine izin verme. Ligazone'da günün her saati düzenlenen turnuvalara katıl, kendine göre rakiplerle karşılaş ve para kazan, hilecilerle mücadele işini bize bırak. Anti-hile sistemlerimiz ve maç kayıtlarımız sayesinde bu can sıkıcı durumu yaşamasını önleyip emeğini en iyi şekilde koruyacağız.

    LİGAZONE İLE e-SPORCU OLMA YOLUNDA İLK ADIMINI AT!



    Ligazone Turnuvalarına Katılmak Çok Kolay

    Güvende olmak için herkesin kurallara ihtiyacı vardır. Ligazone turnuvalarına katılabilmen için:

    ⦁            Oynadığın oyunun yaş sınırının üstünde olman,

    ⦁            Ücretli turnuvalarımız için giriş bedelini yatırman (Giriş ücretsiz turnuvalarımız da olacak!),

    ⦁            Oyun oynamak için mobil bir cihaz ya da bilgisayara ve internet bağlantısına sahip olman!

    Bu kadar basit, bu şartları sağlaman yeterli olacak.

    Kendini Saatlerle Sınırlandırmana Gerek Yok

    Ligazone'da istediğin her zaman bir turnuvaya katılabilirsin. Düzenleyeceğimiz canlı e-spor turnuvaları günün her saati bilgisayarın ya da mobil cihazından giriş yapabileceğin şekilde ayarlandı. İstediğin zaman, istediğin yerden oyununu oyna, rakibini mağlup et, paran anında hesabına yatsın. Şu tarihte şu saatte oyuna gir, oyna; günler, haftalar geçtikten sonra tekrar tekrar oynayarak para kazan gibi bir sistemimiz yok. Oyununa istediğin günün, istediğin saati girecek, oynayacak, rekabeti ve heyecanı doruklarına kadar yaşayacak ve kazandığın her oyundan sonra paranı anında cüzdanında görebileceksin. Bu parayı istediğin zaman Ligazone'a kaydettiğin banka hesabına transfer edebilip, özgürce harcayabileceksin.

    Ligazone Seni Yorup Strese Sokmaz

    Ligazone'da katılacağın turnuvalarda E-spor oyunları oynuyor olmanın, senin yorulmanı değil, keyif almanı gerektirdiğini düşünüyoruz. İstediğin saat diliminde, istediğin gün, istediğin cihazdan oyununa girecek ve rahatça oynayacaksın. Herkes tarafından izleniyor olman seni strese sokabilir; rahat ol! Biz bizeyiz, oyununa odaklanıp keyif almaya ve rakibine karşı üstünlük kurmaya çalışacaksın. Amacımız sen gergin bir şekilde oyun oynarken yeteneklerini pazarlamak değil, keyif aldığın işi yapıp para kazanmanı sağlamak!

    Profesyonel Bir e-Sporcu Olmadığını Biliyoruz

    E- sporcu olma yolunda bir basamak olarak kullanabileceğin Ligazone'da onlarca saatlik antrenmanlar sonucunda katılacağın profesyonel ve üst düzey e-spor turnuvaları düzenlemeyeceğiz. Amatör olarak sıfatlandırabileceğimiz bu e-spor turnuvaları sayesinde yeteneklerini sergilerken oyun oynayarak para kazanmaya başlayabilirsin. Haftalar veya aylar boyu uğraşın sonunda gelen, emeklilik ücretleri gibi paralardan bahsetmiyoruz, oynadığın gün paranı kazanabilir ve hayatına devam edebilirsin.

    Kısacası Ligazone, tamamen oyuncu dostu bir girişimdir. Günün her saati düzenlenen turnuvalarımızda siz favori oyunlarınızı her zamanki gibi oynarken oyununuzu hilecilere karşı koruyacak ve bu turnuvalara girerken ödeyeceğiniz cüzi miktarlarla daha büyük paralar kazanmanızı sağlayacağız.

    Bu fırsatı kaçırmak istemiyorsan aşağıdaki linke tıkla, ücretsiz kaydol ve hemen kazanmaya başla!





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alikaratasli -- 2 Mart 2022; 15:45:5 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.