Şimdi Ara

Lig tv ticari abonelik ile ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeğenime 7 ay önce cafe devir aldık ve cafenin daha önce başlatılmış ve ödenmiş 1 yıllık ticari aboneliği vardı ve 11 ağustos da yarın sona erecek. Aboneliğin başlatıldığı digiturk bayisine gidip sözleşmeyi de üzerine devir aldı.
    Yeğenim bu aboneliği yenilemek istemiyor. O nedenle iptal ve receiver iadesi için dün bayiye gitti ancak kutuyu teslim almamışlar. Biz 1 ay içinde lig tv abonelerini arayacağız, o zamana kadar bekleyin denilmiş.
    Bunun üzerine digiturk müşteri hizmetlerini aradık ancak operatör görevlilerin bilgisi sıfır, hatta bekletip duruyorlar ve en sonunda sizin adınıza şikayet oluşturduk, size telefonunuzdan dönülecek diyorlar. Tabi ne arayan var ne soran.

Endişemiz bu aboneliğin otomatik yenilenmesi. Böyle bir şey söz konusu olabilir mi ?

Sıradışı Mühendis
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Yeğenime 7 ay önce cafe devir aldık ve cafenin daha önce başlatılmış ve ödenmiş 1 yıllık ticari aboneliği vardı ve 11 ağustos da yarın sona erecek. Aboneliğin başlatıldığı digiturk bayisine gidip sözleşmeyi de üzerine devir aldı.
    Yeğenim bu aboneliği yenilemek istemiyor. O nedenle iptal ve receiver iadesi için dün bayiye gitti ancak kutuyu teslim almamışlar. Biz 1 ay içinde lig tv abonelerini arayacağız, o zamana kadar bekleyin denilmiş.
    Bunun üzerine digiturk müşteri hizmetlerini aradık ancak operatör görevlilerin bilgisi sıfır, hatta bekletip duruyorlar ve en sonunda sizin adınıza şikayet oluşturduk, size telefonunuzdan dönülecek diyorlar. Tabi ne arayan var ne soran.

Endişemiz bu aboneliğin otomatik yenilenmesi. Böyle bir şey söz konusu olabilir mi ?

Merhaba,
    Lig tv ticari abonelikler otomatik olarak yenilenmez her sene sözleşme yapılması gerekir,istemediğiniz taktirde abonelik zaten yapılmaz.

Bornova 10. Jandarma Er Eğitim Komutanlığı

www.peplr.com

• Ne oldu bu ticari fiyatları açıklandımı bende cafe ye bağlatmayı düşünüyorum fiyat makul olursa eğer ?
    2124737373'e yapmanızı rica ediyorum.

www.peplr.com
  • Üstad fiyatlar açıklanmış sanırım bi arkadaş 10,500tl yazmış doğrumudur? Bilgilendirirmisiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

Lig tv ticari fiyatlar açıklandı.

Kahvehanelerde şampiyonlar paketi taksitli fiyat 9560 tl , peşin 8520 tl

Süper lig paketi taksitli 10080 tl , peşin 8995 tl olarak açıklanmıştır.

Mekanlara göre farklı fiyat tarifeleri olduğu için sadece kahvehane fiyatlarını paylaştım

Bilginize.

www.peplr.com
  • maşşallah.
    bu seneki lige bu fiyatlar
    Aradım m.hizmetlerini ne ayak dedim aynen böyle şey kaldırıldı dedi ulen be ****ler dedim aynen böyle siz insanları malmı zannediyonuz lig geç başladı yatırımlarınız geç oldu hıncını bizi s...kipmi alcanız dedim şeyyy
    Küfür etmeyelim felan dedi delirtmeyin yeter lan dedim 2yıldır hep aynı sorun taahhüt dedim bir işlemi
    Karşılıklı olarak yerine getirme sözüdür dedim beni salak yerinemi koyuyorsunuz dedim yok efendim oldum
    Efendi felan deme patron yalakarısınız oğlum siz dedim alayınızın dedim yetti ama yaa işte böyle arkadaşlar..
    Sizde herkes mail atsın yoksa z..cekler bizi.!!! SAKIN DİGİTURK KANMAYIN.!!
    ||LG OLED EVO 4K TV G1 55" 2021 SERİES||LG OLED 4K TV CX 55" 2020 SERİES || SAMSUNG CURVED SOUNDBAR HW-6001 ||DİGİTURK PLUS IQ 4K ÜYESİ||D SMART HD SMART ÜYESİ ||TİVİBU UYDU SÜPER HD PAKET ÜYESİ ||NETSPEED YALIN 32MBPS ÜYESİ 46TL|| SONY_PLAYSTATİON_5 850_GB Disk Psn:altinbas2011 ||DAIKIN İNVERTER KLİMA|| MITSUBISHİ ELECTRİC ENVİRO MELCLOUD İNVERTER KLİMA||APPLE IPHONE 11 PRO MAX GREEN 64 GB||APPLE WATCH 44MM SERİES 6 RED PRODUCT||AİR PODS PRO ||APPLE IPAD 8.NESİL 32GB BEYAZ ||*ŞEREFLİ BEŞİKTAŞK 1903||2013 WW POLO BLUEMOTİON ŞEKER BEYAZ ||

• Kıraathane için bütün maçları izlemek için taksitli olarak ve HD olarak kaç TL ödeyeceğim ben şimdi? Normal gibi 2-3 ay sonra canın istediği zaman kapattırma iptal ettirme durumumuz yok değil mi?

Burası ilçe 100bin üzeri nüfuslu toplasan 20 mekan da ligtv ya vardır ya yoktur. Alsam parasını çıkarabilirmiyim sizce ?
    Normal 3tl derbi 6tl ücretler. Belki bu yıl fiyatlar artmış artış olur mu ki izleme ücretlerindede. Ben maç izleyenlere su bazen çay vs. ikram edip hoş tutmayı düşünüyorum müşterileri işe yarar mı + olarak kaliteli projeksiyon cihazı ve ses sis. düşünüyorum. Kıraathaneyi devraldık biz 2008 den beri açık bi yerdir ancak hiç lig tv yayını yapılmamış. Haftalık kaç kişi maç izlese ayda bana kar para kalır acaba. Ortalama olarak Ticari ücreti haric sandalye alınacak + projeksiyon cihaz alınacak + ses sis. yaptırılacak + 1 adet lcd tv alınacak = 5 milyar civarı da bunlara harcanır diye düşünüyorum.

• Enteresan şeyler oluyor.
    Cafeye dün uğramışlar. istanbul dan sinan bey isimli bir pazarlama görevlisi arkadaş 10,080 tl fiyat teklifi ile yenileyelim demiş. Yenilemeyeceğimiz söylendi ve iptal ve kutu iadesi için soruldu. Yeni yapılan ihale sonucu izmir de bizim üyelik Karabağlarda özateş grup diye bir yere verilmiş. Şimdi Karşyaka dan kalıp oraya iadeye gidecekmişiz. Sanki koca Karşıayaka da digiturk bayisi kalmadı kalk bir de oraya kadar götür. Oysa biz kutuyu ilk mesajda da yazdığım gibi daha bir kaç hafta önce iletişim ofise iade için ayaklarına kadar götürdük almadılar. Siz gelin kutuyu teslim alın dedik ama bizim götürmemiz gerekiyormuş.

Bilgi olan arkadaş varmıdır ? Diyelim ki biz bu kutuyu iade etmedik (sözleşmeyi bulamıyoruz) maddi cezası nedir ?
  • bu durumda eski sözleşme kimin üzerindeyse ona bedel çıkar kesinlikle tüm malzemeleri iade edin bu arada yeni 2013 2014 fiyatları belli olmuş arkadaşımın kahvehanesi var buradan başvuru yaptı gelecekler fiyat verecekler paylaşırım buradanhttp://www.ligtvticari.com/ligtv_ticari_fiyatlar.html
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.