Şimdi Ara

lıg tv ızleyebılırmıyım?! :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu soru daha once pek cok kez soruldu bılıyorum ama durum sureklı degıstıgı ıcın emın olamadım;

Benim next (d-smart) uydu alıcım var lıg tv ızlemek ıstıyorum sadece kart alabılırmıyım yada eskıden dıgıturkum vardı fakat ıptal ettırdım, daha gelip kutuyu almadılar yanı ustunde kartı da duruyo o kartı etkınlestırıp(sadece lıg tv ıcın) kullanabılırmıyım??
    (uydu alıcımın modeli: YE-9950 CIS)

bi de yazmayı unutmusum, uydum turksat a cevrılı turksattan yayın sona erebılır mı bu yonde bazı yazılar okumustum cunku?

Forumu tam arastıramadım ama daha once sorulan sorulara verılen cevaplarda da yanıt bulamadım eger daha once sorulduysa tekrar ozur dılerim.

Cevaplarınız icin simdiden Teşekkurler!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil5555 -- 29 Temmuz 2008; 19:24:37 >

• Bence zor İzlemek istiyosan d-smart yerine digitürk al bence d-smart Tamamen bir saçmalık
  • Kullanabilirsin fakat bunun için bir tane lig tv modülü edinmen lazım, daha sonra modülü cihazına takarak izleyebilirsin..
  • peki bu modül için ne kadar para odemem lazım bir de aylık ne kadar para odeyecegım?
  • ben modüllü üyeyim 191.Kanalda lig tv var d-smart ta lig tv alınca ordan izleyebiliyorsun müşteri hizmetlerinden bana modüllü lig tv nin 48 Ytl oldugunu söylediler sen yinede 473 73 73 ü bir ara sor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ATLANTA HD 4K CI NASILDIR
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.