Şimdi Ara

Lig Tv den çekilelim beyler.. YARIN kimse gazete de almasin.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• kesinlikle. ligtv ve medyadan uzak durulmalı. madem yargısız infz var. o zaman futbolda bizle beraber o girdbın içine girsin. dışarda kalmasın.
    herkese güzel geliyor bu duruma düşmemiz ama asıl ne yapacaklar biz olmadan görelim.
  • süper olur yarından itibaren gazete ve lig tv boykotuna başlayalım...
  • Zaten düştügümüz an lig tv iptal
  • Şampiyonluk için verdikleri paralarıda alırlar seneye fenerbahçenin payınıda vermezler. Ligtv için pek fark etmez.
  • emin olun ligtv de en az bizim kadar fenerbahçenin küme düşmemesini istiyor

not:ligtv yi savunmuyorum
  • o zaten kesin niye istesinler büyk bölümü Fb taraftarı olusuyor.

tabii bu lafla filan olmaz varsa iptal ediceksin. ben iptal etmessem ligtv bişey kaybetmez diye düşünürsen gercekten bişey kaybetmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • küme düşersek iptal ettircem bekliyorum
  • Yarin kesin karar cikacak mi ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

Yarin kesin karar cikacak mi ???

belli değil ama 15 ine kadar çıkacak karar
  • Şimdi neden iptal etmiyorsunuz ?
  • Ayrica arkadaslar

Aziz baskanin donemi resmen bitmismidir yani öyle bir hava yaratiliyor ???
    Insallah devam eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düştüğümüz an Lig TVyi iptal ettirip Spormaxi açtırıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

Ayrica arkadaslar

Aziz baskanin donemi resmen bitmismidir yani öyle bir hava yaratiliyor ???
    Insallah devam eder

Arkadaslar $u soruya bi cvp yok mu lutfen ???
  • Hukuki süreç tamamlanmadan başkanlık devam eder. eger kendi istifa etmezse. dava 10 yıl sürse de başkan kalabiliyor. mahkum olursa kulüpten ihraç. stada tesislere bile giremiyor. tüzük böyle der.

bence TFF de dava sonuçlanmadan, temyizlerde dahil karar vermemeli. ki böyle de diyebilriler. Yargılanma sonuçlanmadan aynen devam kararıda çıkabilir.

Bu arada tepki verelim bence. Bu başlık yukarda kalsın. Ligtv iptal, gazete alma kampanyası başlasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcompany

Hukuki süreç tamamlanmadan başkanlık devam eder. eger kendi istifa etmezse. dava 10 yıl sürse de başkan kalabiliyor. mahkum olursa kulüpten ihraç. stada tesislere bile giremiyor. tüzük böyle der.

bence TFF de dava sonuçlanmadan, temyizlerde dahil karar vermemeli. ki böyle de diyebilriler. Yargılanma sonuçlanmadan aynen devam kararıda çıkabilir.

Bu arada tepki verelim bence. Bu başlık yukarda kalsın. Ligtv iptal, gazete alma kampanyası başlasın.

bilgilerin için tesekkurler... sence istifa eder mi aziz baba ??? veya ihraç edilir mi kulupten ??? ben bu sorulari cok SIK soruyorum çünkü çok merak ediyorum akibeti
    Aziz Baskanin bu $ekil birakmasini istemiyorum bence kendiside bu $ekil bitmesini istemeyecek... insallah devam edecek

• Aile baskısı istifaya zorlar ama ne olur bilinmez. Suçu varsa bırakması yerinde olur. Bence eğer sucluysa cezasida olmalı. Maalesef böyle. Her zaman önce Fenerbahce kisiler sonra gelir. Süreç tamamlaninca suçlu mü suçsuz mü göreceğiz.
  • Lig tv aboneleri digiturk müşteri hizmetlerine "FB düşerse aboneliğimi iptal ettireceğim" mesajı bıraksınlar

destek@digiturk.com.tr
    http://www.digiturk.com.tr/iletisim.aspx

Ben gazete müsvettlerine para veremeyeli yıllar oluyor zaten
    Her şeyi int den takip ediyorum
  • internetten yayın yapılmaya başlandığından bu yana gazete okumuyorum

ligtv zaten 10. ay da bitiyor, yeniletmeyi de düşünmüyordum. buda mazeretim oldu
  • ben aslinda Lig Tv den çekililim derken KÜLÜP olarak çekilelim demek istemistim aslinda tabi
    Lig Tv den bizler kesin cekilecegiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.