en mantıklısı o. şöyle kendime göre biraz modifiye ettim. 4-5-1 oynayacağım.
rakibin değerleri bu,
Orta Saha kaliteli (çok düşük) Sağ Defans kaliteli (düşük) Göbek Defans görkemli (yüksek) Sol Defans kaliteli (düşük) Sağ Atak zayıf (çok yüksek) Göbek Atak muhteşem (çok düşük) Sol Atak çok iyi (yüksek)
işim bayağı zor. tomattrick'te kaba bir taktik denemesi yaptım. tabi bu kadar hayvani çıkmasını beklemiyorum ama şöyle bir tablo gözüküyor:
Orta Saha zayıf (yüksek) Sağ Defans mükemmel (çok yüksek) Göbek Defans muhteşem (çok düşük) Sol Defans yeterli (çok düşük) Sağ Atak görkemli (çok düşük) Göbek Atak kötü (çok düşük) Sol Atak berbat (yüksek)
şimdi, umarım gol yemem takım ruhu kaynaşıkta, düşürmek istemediğim için normal çıkacağım. haftaya bu adamla evimde oynayacağım. o ara mots çıkarım. çünkü ondan sonra yine averaj takımıyla maçım var, orada düzeltirim takım ruhumu.
orta sahayı keşke biraz daha yükseltebilseydim
bu maçı kazanma-kaybetme olasılığım nedir?
ben 2-5-3 çıkardım...2 dc...ikiside ileri doğru...kanatlar ofansif...hatta kanatlı forvetin varsa 2 sinide kanada doğru oynatırdım...ortadaki tek forveti geriye doğru yapardım... tomatrikte böyle bi denesene ne değerler çıkacak?
Alıntıları Göster
malesef yedek kanadım çok formsuz. belki bu hafta form almıştır.
göbek defans mükemmel çıkıyor, geri kalanı tırt orta saha da yeterli çok düşük seviyesine geliyor.
ben önce gol yememek prensibini sahiplenmek istiyorum şahsen. 1 puan yeterli olacak benim için. 2-3-4. sıralarda kalmayı hedefliyoruz, malum
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
göbek defans mükemmel çıkıyor, geri kalanı tırt orta saha da yeterli çok düşük seviyesine geliyor.
ben önce gol yememek prensibini sahiplenmek istiyorum şahsen. 1 puan yeterli olacak benim için. 2-3-4. sıralarda kalmayı hedefliyoruz, malum
knatlar güzel çıksaydı deli iş yapardı o taktik :))
2-5-3 forever ;)
quote:
Orijinalden alıntı: bjkunited
quote:
knatlar güzel çıksaydı deli iş yapardı o taktik :))
2-5-3 forever ;)
Alıntıları Göster
doğru, denenebilir. şuan farklı arayışlar içindeyim zaten. en geç gelecek sezon sonu antrenman değiştirmeyi planlıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: madenci ilyas
0-1
Alıntıları Göster
talimat vermeyi unutma başarısına sahip oldum :)
quote:
talimat vermeyi unutma başarısına sahip oldum :)
Alıntıları Göster
Düşmeme amacıyla bulunduğumuz ligde,ilk yarıyı lider bitirdik:)
Bir alt kümeye düşme olasılığım kalmadı neredeyse.Ho ho ho
quote:
Orijinalden alıntı: KARAKAY
Düşmeme amacıyla bulunduğumuz ligde,ilk yarıyı lider bitirdik:)
Bir alt kümeye düşme olasılığım kalmadı neredeyse.Ho ho ho
Alıntıları Göster
4-0
Takım O G B M A Y ± P 1. Rebellious Eagles 7 6 1 0 17 3 14 19 2. alpermania 7 4 3 0 15 4 11 15
quote:
4-0
Takım O G B M A Y ± P 1. Rebellious Eagles 7 6 1 0 17 3 14 19 2. alpermania 7 4 3 0 15 4 11 15
Alıntıları Göster
4 - 0 yenildim.
Liderlik gitti.
Namağlup ünvanımız gitti. 4 3 3 oynayıp bir daha kontraatak vermem.
quote:
Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK
4 - 0 yenildim.
Liderlik gitti.
Alıntıları Göster
Yükselme durumunda üst gruba geçmişim.
quote:
Alıntıları Göster
Nasıl yenildim ya Geçen hafta deplasmanda yen, bu hafta evinde yenil.
311087567
quote:
Alıntıları Göster
Evet bu haftayıda 3.lükteki rakibimiz karşısında aldığımız 5-1'lik bir galibiyetle bitirdik.Liderliğimiz devam ediyor,en azından gelecek sezonda 5. ligde oynayacak olmayı garantilemiş görünüyoruz:)
Evet bu haftayıda 3.lükteki rakibimiz karşısında aldığımız 5-1'lik bir galibiyetle bitirdik.Liderliğimiz devam ediyor,en azından gelecek sezonda 5. ligde oynayacak olmayı garantilemiş görünüyoruz:)
Bang-Bang 5-0 lüleburgaz_gücü '6 Heron '11 Barnabas '14 Vicente '24 Barnabas '88 Alkan Bang-Bang Orta Saha berbat (düşük) Sağ Defans berbat (çok yüksek) Göbek Defans kötü (düşük) Sol Defans kötü (yüksek) Sağ Atak berbat (çok yüksek) Göbek Atak berbat (çok yüksek) Sol Atak berbat (düşük)
Çift vuruş Savunma kötü (yüksek) Hücum berbat (çok yüksek)
Takım Davranışı Normal Taktik Kanattan Atak Taktik kabiliyeti yeterli
quote:
Orijinalden alıntı: Georges St-Pierre
Bang-Bang 5-0 lüleburgaz_gücü '6 Heron '11 Barnabas '14 Vicente '24 Barnabas '88 Alkan Bang-Bang Orta Saha berbat (düşük) Sağ Defans berbat (çok yüksek) Göbek Defans kötü (düşük) Sol Defans kötü (yüksek) Sağ Atak berbat (çok yüksek) Göbek Atak berbat (çok yüksek) Sol Atak berbat (düşük)
Çift vuruş Savunma kötü (yüksek) Hücum berbat (çok yüksek)
Alıntıları Göster
0-0
Takımın Daniel Alves'i 3 hafta sakatlandı.
quote:
0-0
Takımın Daniel Alves'i 3 hafta sakatlandı.
Alıntıları Göster
ilk yarısı 1-2 biten maçı 3-2 kazandım. gelen gelirle kaliteli bir koç aldım 95k ya bir süre transfer lazım değil gelen para altyapı ve kurmaylara gidiyor şu anda takım hızla gelişiyor ah şu takım psikolojisi düzelse.
quote:
Orijinalden alıntı: yagmur adam
ilk yarısı 1-2 biten maçı 3-2 kazandım. gelen gelirle kaliteli bir koç aldım 95k ya bir süre transfer lazım değil gelen para altyapı ve kurmaylara gidiyor şu anda takım hızla gelişiyor ah şu takım psikolojisi düzelse.
Alıntıları Göster
ilk macı deplasmanda 8-0 kazandım. suanda ikinci sıradadayım ve birinciyle aramda sadece 1 puan var?
quote:
Orijinalden alıntı: Registered
ilk macı deplasmanda 8-0 kazandım. suanda ikinci sıradadayım ve birinciyle aramda sadece 1 puan var?
Gelecek maç Lig 3. sü Derekemal66 ile kendi seyircimiz önünde çok zorlu bir maça çıkacağız.
quote:
4 - 0 yenildim.
Liderlik gitti.
Aynı takıma yine yenildim 2 - 1
quote:
quote:
4 - 0 yenildim.
Liderlik gitti.
Aynı takıma yine yenildim 2 - 1
Alıntıları Göster
UUU beybi bu haftayıda zorlu bir deplasmanda 1-0'lık galibiyetle kapatıp,liderliğimizi devam ettirmekteyiz:)
quote:
Orijinalden alıntı: KARAKAY
UUU beybi bu haftayıda zorlu bir deplasmanda 1-0'lık galibiyetle kapatıp,liderliğimizi devam ettirmekteyiz:)
Alıntıları Göster
FCKOLEJ 0-5 Bang Bang '17 Heron '24 Gama '40 Barnabas '47 Alkan '81 Alkan
Bang-Bang Orta Saha berbat (düşük) Sağ Defans berbat (yüksek) Göbek Defans kötü (düşük) Sol Defans kötü (yüksek) Sağ Atak kötü (çok düşük) Göbek Atak kötü (çok düşük) Sol Atak berbat (çok yüksek)
Çift vuruş Savunma kötü (yüksek) Hücum kötü (çok düşük)
quote:
Orijinalden alıntı: Georges St-Pierre
FCKOLEJ 0-5 Bang Bang '17 Heron '24 Gama '40 Barnabas '47 Alkan '81 Alkan
Bang-Bang Orta Saha berbat (düşük) Sağ Defans berbat (yüksek) Göbek Defans kötü (düşük) Sol Defans kötü (yüksek) Sağ Atak kötü (çok düşük) Göbek Atak kötü (çok düşük) Sol Atak berbat (çok yüksek)
Çift vuruş Savunma kötü (yüksek) Hücum kötü (çok düşük)
Alıntıları Göster
2-0
quote:
2-0
Alıntıları Göster
Takımı kurduktan sonra 3. maçımda 3. maçımı almam artık kesin gibi Dakika 75 deplasmanda 8-0 öndeyim