Şimdi Ara

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
0
Favori
26.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lanet gitsin ya, işimiz garanti olarak averaja kaldı.
    ligin en iyi defanslı takımı da liderden 2 gol yedi yarım saatte.

ağlarım ben halime
  • süperlige 2 kaldı

gerçi böyle diyorum ama sıralama maçı oynayacağım bu '2' yi kazanırsam
  • acıpayam maçı final maçı olacak. haftaya kaybedeyim falan deme. çirkeflik,adilik yap bir şekilde kazan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

lanet gitsin ya, işimiz garanti olarak averaja kaldı.
    ligin en iyi defanslı takımı da liderden 2 gol yedi yarım saatte.

ağlarım ben halime

bir sonraki rakibin werder takımının sahibiyle anlaşmaya çalış bence. maçı farklı şekilde kazanman gerektiğini yoksa kümeden çıkamayacağını söyle. pek kabul edeceğini sanmıyorum ancak başka şekilde de çıkamayacaksın gibi. şansını bir dene.
  • 0-0 kaldık. V. küme hayalleri başka bahara kaldı.
  • bu hafta 3-0 kazandım büyük bir ihtimalle 6 lige cıkıcam
    ins 3 sıradaki takım liderden puan alırda şampiyon çıkarım
  • İlk 7 haftadaki 4 malubiyetten sonra Son 5 maçımızı kazandık. Bu sezon 3. bitirip gelecek sezon elimizden geleni yapıp 6.lige çıkmak istiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucizevi

acıpayam maçı final maçı olacak. haftaya kaybedeyim falan deme. çirkeflik,adilik yap bir şekilde kazan.

doğunun bu hafta acıpayamdan puan alması lazım kiiiiiii son amaça sakin çıkıp sıralama maçında motsu basiym dimi :) hele bakalm :D
  • Benim ligdeki şampiyonluk hesabı Geçek lig den bile karışık oldu bakın işte*

Benim takımım f.c. teknik bu arada.
  • 2. kez 5. lige çıkıyorum inşallah zor bir kümeye düşmem.

VI.445
  • Alltid'den bizim üst kümeye baktım, Allah'tan çıkamamışım. Çıktığımız gibi düşerdik valla. Neyse artık bu sezon kendimizi biraz geliştirip seneye çıkacaz.
  • Küme: V.214 (49130)
    5 / 8
    Takım
    1. Dalyan BelediyeSpor 25
    2. TeXaSLı TiMSaHLaR 24
    3. bombacı mülayim spor 19
    4. Bandırma SK 16
    5. metugücü 15
    6. MABOLLA'S TEAM 14
    7. FCCİMBOM 14
    8. zeametgücü 8

bombacı mülayim olarak iyi yerdeyiz. kümede kalmak için maç yapmaya pek gerek kalmayacak gibi.

FCCİMBOM - MABOLLA'S TEAM
    Bandırma SK - Dalyan Belediy
    zeametgücü - bombacı mülayim
    TeXaSLı TiMSaHLaR - metugücü

fikstür benden yana gibi.1. ve 2. kaybetmezse yerimiz garanti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimikonen -- 12 Temmuz 2010; 19:15:32 >

• bu hafta 6-1 kazandım 6 lige cıkmayı garantiledim liderde bu hafta puan kaybetti haftaya yenersem lideri şampiyon olarak cıkıcam.
  • ilk yarı 5 gol attık.

ikinci yarı tık yok.

son maç liderle.

4 fark atamazsam lider olamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 18 Temmuz 2010; 19:43:09 >
  • Lig sonuncusu ve sahipsiz takımı kendi sahamızda 5-1 yendik. Taraftarların sokaklarda halay çekmelerine anlam veremesekte stadımız bu sezon 2.lig maçında 25bin seyirciyi ağarladı ve gelirimiz ligimize göre fena değil. Son maçımız lig 2.si ile deplansmanda. Tek amacımız son maçı kazanıp sezon arasında taraftar sayımızı artırmaya çalışmak olacak.
  • Geçen hafta salaklık yapmayıp maçımı kazansam, bu haftada kazansam 1. ben oluyordum. (Lider 4 yemiş.)
  • Allahım yine yenildim son maçta 39 puanla bitirdik ligi.
    5. lig heyecanı başladı benim için
    V.92 ye çıktım alltide göre küme durumu 210/256 inşallah tutunabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 25 Temmuz 2010; 19:35:29 >
  • bu hafta 4 gol pozilyonunu harcayıp 84-85 de yediğim gollerle 2 sırada bitirdim umarım 6ligde tutunabiliriz.
  • şampiyon drowning
  • quote:

Orijinalden alıntı: SETTLER

İlk 7 haftadaki 4 malubiyetten sonra Son 5 maçımızı kazandık. Bu sezon 3. bitirip gelecek sezon elimizden geleni yapıp 6.lige çıkmak istiyoruz.

Bunu demiştik ve 2 maçımızı daha kazanıp ligi 3.bitirdik. Gelecek sezon için şampiyon kadromuzu kurmaya şimdiden başladık.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.