Şimdi Ara

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
0
Favori
26.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mucizevi

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

sizce bu maç kaç kaç bitmiştir?

Ben 0-2 veya 1-3 diyorum
  • quote:

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

koyar böyle durumlar insana.. geçmiş olsun
  • quote:

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

vışş.motor katletmiş resmen be ya.Bende bu hafta kendime üzülüyordum.Beterin beteri varmış.Üstelik hagi yide 3 hafta sakatlamış.
    Aha bu da benim maç:2-1 yenildim.

FC.CİMBOOM amasyaTS
    Orta Saha kaliteli (çok yüksek) kaliteli (çok yüksek)
    Sağ Defans kaliteli (çok düşük) kaliteli (çok düşük)
    Göbek Defans çok iyi (düşük) çok iyi (çok yüksek)
    Sol Defans yeterli (yüksek) çok iyi (çok yüksek)
    Sağ Atak kaliteli (yüksek) görkemli (çok düşük)
    Göbek Atak kaliteli (yüksek) zayıf (düşük)
    Sol Atak kötü (düşük) berbat (yüksek)
    GardierStats 260 264
    HTitaVal 215.7 214.3
    PStats 25.7 25.86
    LoddarStats 18.74 19.55
    HatStats (total only) 226 235
    HatStats (detailed) 226
    Defence: 78
    Midfield: 84
    Attack: 64 235
    Defence: 89
    Midfield: 84
    Attack: 62

• 2 de 2 yapıp liderliğe oturan drow bayramınızı kutlar :)
  • adaş kaderlerimiz aynı galiba, motorla seviyesiz bir ilişki içerisindeyiz.
  • motorun bombacı mülayim için neler hissettiğini anlayamdım.
  • quote:

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

Afedersin ama eğer puan kaybettiysen bunda az da olsa senin de hatan var. Göbek ve sol atağın üstün çıkarken kanattan atak demen pek mantıklı olmamış. Motor da büyük ihtimalle atakların çoğunu sağ kanadına verdiğinden yeterli golü atamamışsındır. Yine de geçmiş olsun alman gerekirdi maçı...

• maçı 3-2 kaybettim. beni deli eden şey rakip bana nasıl 3 gol atabiliyor. 0-2 veya 1-2 bitmesi normaldi.
    bu maçı kanattan atak da desem almam gerekti, ortadan atak da desem almam gerekti, normal de desem almam gerekti. ama ben ne bileyim böyle yamuk olacağını. maçı kesin alacağıma inandığım maçlara çok da fazla taktik düşünmem açıkçası. ama bundan sonra motor faktörünü de düşüneceğim. özellikle kupa maçlarında.
    hadi maçı geçtim hagi'yi niye 3hafta sakatlıyorsun adi motor. hagi sakatlanır mı lan!10 doktor aldım. verdiğim paraya içim gitti.

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

adaş kaderlerimiz aynı galiba, motorla seviyesiz bir ilişki içerisindeyiz.

geçen sezon da böyle 4-5 maçım vardır. hatta şimdi olduğu gibi "bu maç kaç kaç bitmiştir" diye soruyordum hatırlarsan. geçen sezon bu maçlar yüzünden ligden direk çıkamadım. sıralama maçında elendim. ama ben yine de sana yetişemem bu motor konusunda. motor arada bir bana uğruyor ama senin yanından hiç ayrılmıyor bence. bir kurtulabilsek motor illetinden tutabilene aşk olsun.

bu arada savaş abi 4.lig yan gelip yatma yeri değildir. 4 sahipsizli v.ligden sonra 4.lig cin çarpmışa döndürür adamı her şeyi geçtim, senin rakibin takım adı bile galip gelmesi için yeterli.

ilerleyen haftalarda bu maç kaç kaç bitmiştir tahmininde görüşmek üzere.
    geçen hafta da 3-0 yenik duruma düşüp maçı 4-3 almıştım. orada da bir facia oluyordu. allahım rahat bir lig maçı izlemek istiyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucizevi -- 21 Eylül 2009; 14:37:52 >

• Mucizevi hocam daha dikkatli olmalıydınız, geçmiş olsun.
  • @mucizevi
    Bu maç sana ders olmuştur. Motor ne yazık ki bazen böle abuk subuk kararlar veriyor. Ona göre eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım. Özel taktik vermeden oynarsın herhalde bundan sonraki maçını.
  • ya panzer hüseyin 2 maçtada taktikler iyiydi özellikle 2. maçta ama motor cinslik yapıyor.postu serip yan gelip yatmıyoruz yani:)

Başka bir arkadaşın bu haftaki maçı.Skoru bilene 3 aylık taraftarlık:)diyemeyeceğim ziyaretçi defterinden kopya çekenler olur:)

yeterli (çok düşük) kötü (çok yüksek)
    Sağ Defans üstün (çok düşük) zayıf (çok düşük)
    Göbek Defans mükemmel (yüksek) zayıf (çok yüksek)
    Sol Defans üstün (çok yüksek) zayıf (düşük)
    Sağ Atak zayıf (düşük) zayıf (çok yüksek)
    Göbek Atak yeterli (çok düşük) vasat (düşük)
    Sol Atak vasat (düşük) vasat (çok düşük)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emhotep

ya panzer hüseyin 2 maçtada taktikler iyiydi özellikle 2. maçta ama motor cinslik yapıyor.postu serip yan gelip yatmıyoruz yani:)

Başka bir arkadaşın bu haftaki maçı.Skoru bilene 3 aylık taraftarlık:)diyemeyeceğim ziyaretçi defterinden kopya çekenler olur:)

Normal şartlarda ev sahibi takım 4-5 tane atması gerekir ama böyle dediysen deplasmandaki 2-1 yenmiştir diyorum. Tabii öyle bittiyse de motora yuh çekiyorum...

• fenerbahce1345 3-4 Tekirdağ Gücü
    Anasını satim yedek kanat satılmış maçtan önce hiç dikkat etmemişim. Motor ya bu verdi cezamı kanadı sakatladı yerine yedek forvet 17 yaşında kötü bir kanat geçti. 0-2 öndeyken bir de 3-2 geriye düştüm ama son dakikada bağladığım golle allaha şükür galip geldim. 2 de 2 ile 2. sırdayaım haftaya liderle maç var izleyip görücez
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

ya panzer hüseyin 2 maçtada taktikler iyiydi özellikle 2. maçta ama motor cinslik yapıyor.postu serip yan gelip yatmıyoruz yani:)

Normal şartlarda ev sahibi takım 4-5 tane atması gerekir ama böyle dediysen deplasmandaki 2-1 yenmiştir diyorum. Tabii öyle bittiyse de motora yuh çekiyorum...

Maç sonucu:

TS1967 - DEFOE 2 - 2

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Maç sonucu:

TS1967 - DEFOE 2 - 2

Kesin deplasmandaki takım 2 golü de özel olay veya duran toptan atmıştır. Başka türlü imkanı yok. Tabi motora da

• parçalı bulutlu havada rakip yaratıcı oyna demiş.
    rakibin oyuncularından: 2 güçlü 1 teknik
    ev sahibinin oyuncularından:1 güçlü 2 teknik var.

DEFOE oyuncusu Wiesław Borecki, bu dakikada gelişen bir atakta, kanattan gönderdiği o meşhur ortalarına bir yenisini daha ekledi ve pozisyonu iyi süzen Carlos Rola, bu şık ortayı güzel bir rövaşata ile tamamlayarak maçtaki durumu 0 - 1 yaptı.KANAT ÖZEL OLAYI

75. dakikada kornerden gelen topu Gigi Brancaleone kafayla yere indirdi. DEFOE takımından Wiesław Borecki topla buluştu ve golü attı, 1 - 2.ÖZEL OLAY.kanat mı duran top mu kafa mı neyin özel olayı bu acaba:)
  • Maçın ID'sini livefoxa eklersen orda pozisyonların neyle sonuçlandığını öğrenebilirsin. Sen de yoksa maçın ID'sini yaz ben bakayım. Büyük olasılıkla o olay korner kafa özel olayı...
  • TS1967 2 - 2 DEFOE (247017838)
    Bende vardı bu livefox ama şimdi beceremedim ya da kaldırdık mı hatırlamıyorum.
  • Şimdi baktım da ilki kanat diğeri de korner özel olayı.

DEFOE oyuncusu Wiesław Borecki, bu dakikada gelişen bir atakta, kanattan gönderdiği o meşhur ortalarına bir yenisini daha ekledi ve pozisyonu iyi süzen Carlos Rola, bu şık ortayı güzel bir rövaşata ile tamamlayarak maçtaki durumu 0 - 1 yaptı. [winger]

75. dakikada kornerden gelen topu Gigi Brancaleone kafayla yere indirdi. DEFOE takımından Wiesław Borecki topla buluştu ve golü attı, 1 - 2. [corner kick]
  • TS1967 21. sezonda benimle aynı kümedeydi. hey gidi günler hey.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.