Şimdi Ara

LIFEVIEW FLY TV PRIME 30 İÇİN TV PROGRAMI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarda tv kartı ile tv seyredilmesini sağlıyacak en hızlı ve iyi program hangisi ve her program her tv kartına uyuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Kılıç -- 18 Mayıs 2006; 21:17:42 >

• Her program her tv kartına uymuyor;bence en iyisi tv kartının kendi verdiği yazılım,markası nedir tv kartınızın?
  • DScaler
  • quote:

Orjinalden alıntı: General Stalin

Her program her tv kartına uymuyor;bence en iyisi tv kartının kendi verdiği yazılım,markası nedir tv kartınızın?

LifeView Fly TV Prime 30
  •  LIFEVIEW FLY TV PRIME 30 İÇİN TV PROGRAMI???

Resmi sitesinde
    İki alan var
    Resmi sitesinde senin tv kartının olduğu bölüm
    http://www.lifeview.com.tw/html/products/internal_tv/flytv_prime30.htm
    bu da download linklerinin olduğu bölüm
    http://www.lifeview.com.tw/html/downloads/internal_tv/flytv_prime_3x_series.htm

Radiator 1.8

Bilgisayarınızdaki radyo(tv) kartlarından müzik dinleyip, kaydedebilmenize yarayan, Türkçe desteği bulunan ücretsiz bir radyo player uygulaması.

Desteklediği Kartlar: AimsLab RadioTrack, RadioTrack II, Reveal RA300, SoundForte SF16 - FMP2, SoundForte SF16 - FMI, Aztech / Packard Bell, Comp - Express, GemTek RadioCard, SoundForte SF16 - FMR2, SoundForte SF16 - FMD2, Zoltrix RadioPlus 108, serial port adapters GemTek RadioMan, GemTek Wizard Radio, Justy Radion-maru, Unit Rajikoma, AverMedia TV98 series (BT878), GemTek FMRadio 21 USB, MediaForte SF64PCE2_02, MediaForte SF64PCE2_03, MediaForte SF64PCP, MediaForte M56VAP, SoundForte SF256 - PCP QuadXtreme, SoundForte SF256 - PCS Xtreme Theatre 5.1, D-Link USB radio.

İçerdiği yamalar: AverMedia TVPhone 95, AverMedia TVPhone 98, AverMedia Phone 98 w/VCR, FlyVideo 98, Tekram M 205 PRO, Modular Technology MM100PCTV, Hauppauge WinTV Primio, SoundForte SF64-PCR, SoundForte SF64-PCE, SoundForte SF16-FMR, SoundForte SF16-FMR2, GemTek PCI (+ Guillemot 2000), ProVideo 951, RadioTrack II, LifeView FlyTV Prime 30/34 and clones (LifeView FlyVideo 2000/3000, Eline TV Master 2000/3000, Genius Video Wonder PRO III, RoverMedia TV Link RM-P30/34R, Chronos Video Shuttle II, Manli HomeTV (LR138), Elta 8681 LV and more), Manli Much TV and clones (Manli Home-TV (IT-005), Items IT-005 and more), Tevion MD 9717, Medion MD 5044, Medion TV 7134 MK3, Medion MD 2819, TerraTec Cinergy 600, Typhoon TV-Radio, SKNet Monster TV, KNC One TV-Station RDS, ASUS TV-FM 7134, ECS EZ-TV (TVP3XP), Compro VideoMate TV, Compro VideoMate TV Gold, AVerMedia TV Studio 305, AVerMedia TV Studio 307.

Download Link :
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=1704

Seninki de var

-------------------------
    Remotty
    Remotty program is intended to remote control a Microsoft Windows 98SE/ME/2000/XP/2003 - based personal computer or notebook by means of tv-tuner remote control. Key Features * Comfortable and intuitive visual controlling * An easy-to-use user interface * Support of the most popular multimedia applications * Support some OS WIndows functions * Super On Screen Display (OSD) * Super Volume Slider * Mouse control emulation: * Sleep Timer * Super-Printing current applications settings of the remote control Support of the most popular tv-tuner cards * Acorp 9Y878 * Acorp BT878 TV/FM/Capture * AVerTV Phone/TVCapture * AVerTV Phone98/TVCapture98 * AVerTV Phone98/TVCapture98 w/VCR * AVerTV Go Series * AVerTV Studio 103/203 * AVerTV Studio 301/303/305/307 * AVerTV USB 2.0 Video Capture * ECS EZ-TV (TV3XP) * JetWay JW-TV878 * KWorld TV878-FBK/FBKM * KWorld TV878-R/RF * KWorld Xpert TV-PVR 878 * Leadtek WinFast TV2000 XP * Leadtek WinFast TV2000 XP Deluxe * Leadtek WinFast TV2000 XP Expert * Leadtek WinFast DV2000 * LifeView FlyVideo 2000/3000 (in the test stage) * LifeView FlyTV Prime 30/34 FM (in the test stage) See complete list of supported hardware atwww.alonebyte.com

http://www.alonebyte.com/remotty.zip

bu da başka bir program

• ilki çok kasılıo işlemci yüzde 100 de çalışıtığı için görüntü sesten çok sonra geliyor, ikincisinde bu tv kartını tanımadığı için ses falan gelmiyor, program öyle boş boş açılıyor, üçüncüsünde ise bilgisayar kitleniyor ve resetleniyor, yine de sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: mau

DScaler

video card hatası veriyor bu program da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK

ilki çok kasılıo işlemci yüzde 100 de çalışıtığı için görüntü sesten çok sonra geliyor, ikincisinde bu tv kartını tanımadığı için ses falan gelmiyor, program öyle boş boş açılıyor, üçüncüsünde ise bilgisayar kitleniyor ve resetleniyor, yine de sağol

Kardeş ilki çok kasıyo demişsin; resmi sitesindeki programların böyle yapmaması lazım sorun tv kartında olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Stalin -- 19 Mayıs 2006; 0:59:01 >

• quote:

quote:

ilki çok kasılıo işlemci yüzde 100 de çalışıtığı için görüntü sesten çok sonra geliyor, ikincisinde bu tv kartını tanımadığı için ses falan gelmiyor, program öyle boş boş açılıyor, üçüncüsünde ise bilgisayar kitleniyor ve resetleniyor, yine de sağol

Kardeş ilki çok kasıyo demişsin; resmi sitesindeki programların böyle yapmaması lazım sorun tv kartında olmasın.

ya anlamadım nedenini ama kartta sorun olsa hiç çalışmaması gerekmez mi, işlemci kasılıo, bir de sanırım o program görüntüleri sürekli kaydewdiyor o yüzden de kasılıyor olabilir ama ayarlarında kapatma seçeneğini de bulamadım

• quote:

quote:

quote:

ya anlamadım nedenini ama kartta sorun olsa hiç çalışmaması gerekmez mi, işlemci kasılıo, bir de sanırım o program görüntüleri sürekli kaydewdiyor o yüzden de kasılıyor olabilir ama ayarlarında kapatma seçeneğini de bulamadım

Kardeş iyice bir kucala sen birinciyi istersen,bir yerlerde bir şeyleri yanlış yapmış olabilirsin.Tv kartının resmi programı da hata yapmaz diye düşünüyorum.Görüntüleri sürekli kaydediyorsa ram yer doğru,%100 olması bu yüzden olabilir.deiğim gibi sen bir ayarlara bak.
    Ben de Aver media kullanıyorum,çok memnunum.Kutusunda yazılımı rehberi herşey Türkçe olarak geldi

• kurcalıcak detaylı ayarları da yokki bulamadım diyim, işlemcinin kaılmasını engelleyebilsem hallolcak da olmuyo işte, bana şöle az yiyen hızlı çalışan fazla kaliteli olmayan bi program lazım
  • bu program yıllardır sorun yaşadığım fly tv saa7134 ü çalıştırıyor tvsiye ediyorum.

http://sourceforge.net/projects/deinterlace/files/DScaler%20-%20Stable%20Versions/4.1.15/DScaler4115.exe/download
  • bende de vardı bu TV kartı bi ara en güzel ve en kapsamlı program Fly Video 2000

işte programın anasayfasıhttp://auzol.narod.ru/index_e.html http://auzol.narod.ru/index_e.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.