.exe boyutunu 13141100 olarak değiştirince kuruluyor. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkipperSkip -- 15 Mayıs 2025; 21:26:33 > |
.exe boyutunu 13141100 olarak değiştirince kuruluyor. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkipperSkip -- 15 Mayıs 2025; 21:26:33 > |
|
Merhaba exe boyutunu nasıl değiştirdiniz acaba? Oyunum orjinal ancak oyun bulunamadı hatasını ben de alıyorum. Acaba yama dosyalarını manuel olarak bizimle paylaşma imkanınız var mıdır? |
|
Sizin için söylemedim zaten, volktyson neyi kastettiğimi anlamıştır. |
|
Sizin bahsettiğiniz chronos dosyasının bulunduğu yer farklı ama, dosya boyutu bende aynı ama yine görmüyor |
|
Anlayışın için teşekkürler bu arada dostum |
Türkçe Yama v4 olarak güncellenmiştir. Çeviride iyileştirmeler yapıldı ve oyunun son sürümü ile korsan sürüme uyumlu hale getirildi. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso ekibi olarak, iyi oyunlar dileriz... |
|
Güzel dileklerin ve sözlerin için çok teşekkür ederiz. Bizde aynı durumdayız ve bu yüzden zaten bu işi sürdürüyoruz. Hayatın sıkıntılarından kaçıp, iki kafamızı dağıtıp eğlendiğimiz bir ortam oyunlar, oynarken de kendi dilimizde oynamak zevkli olduğunu bildiğimiz için, elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Rica ederiz, iyi oyunlar dostum |
Gerçekten iyi niyetiniz ve hızlı dönüşünüz için çok ama çok teşekkür ederiz emeklerinize sağlık. Yama dosyalarını manuel olarak istediğim için de kusura bakmayın lütfen amacım size saygısızlık etmek değildi başta yamayı yapan kişi olduğunuzu anlamamıştım forumlarda yeniyim. İnaktif olduğunuzu düşünerek bunu söylemiştim, anlayışınız için de teşekkür ederim şimdiden🥲 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anlayışın ve açıklama yapma inceliğini gösterdiğin için bende teşekkür ederim. Bazı aksilikler olmasaydı daha erken paylaşmayı düşünüyordum aslında, biraz beklettiğim için de kusura bakmayın. Rica ederiz, iyi oyunlar ve iyi forumlar |
sevgili Volktyson dostum vallaha buna inan hep senin yamalarla oynuyoruz su sıkıntılı donemlerde kafamızı dagıtan tek adam gibi adamsın allah senden razı olsun cok ama cok tesekkur ederiz.simdi sıra steel Seed de vallaha seni biraz zorluyormus gibi olucam ama su oyunu da cevir baska bir istegimiz yok simdiden sagol=) |
|
Allah razı olsun abi çok iyisin karşılıksız bize yardım ediyorsun çok sağol bu oyun yamasız asla oynanmazdı denedim şuan çalışıyor |
Valla açıkçası böyle düşünmeniz beni mutlu ediyor. Teşekkürler arkadaşlar güzel sözleriniz için <3 Valla aklımda o oyun bakacağım ama inan o kadar çok oyuna güncelleme geliyor ki, artık oyun indirip güncellemekten başka bir şeye fırsat kalmaz hale geldi. Çeviriyi yaptıktan sonra oyunların test kısmına girmesi falan biraz işimi uzatıyor. Halledeceğiz ama onu da, bakacağım indirip. Sırayla bitiriyorum işleri şuanda |
|
Amin, cümlemizden inşallah kardeşim. Elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz bakalım. Sevdiysen ne mutlu bize, iyi oyunlar |