Şimdi Ara

LIEBHERR Buzdolabı alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
34.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • liebherr den daha az elektrik tüketen buzdolabı varmı diye sorarsanız Siemens gerçekten çok daha az tüketiyor ancak kalitesi ve sağlamlığıyla Liebherr söylenecek bir şey yok. Media mrkt mağzalar da bazen uygun fiyat ile bulabiliyorsunuz bakmanızı tavsiye ederim
    http://www.akakce.com/buzdolabi/en-ucuz-liebherr-cnpesf-4613-comfort-fiyati,4578330.html
  • Bugün sbsesf 7212 alindi. Sahinler plaza ısparta turgut bey. En iyi fiyati internettenwww.veastore.com dan alirsiniz. Turgut beye tüm türkiyeye gönderebilir ve bu sitedeki %3-10 daha altina verebilir.
    cnesf 5113 ile arasinda kaldim ama 7212 malzeme kalitesi daha iyi.
    farklari sayacak olur isek:
    1. Bir buzdolabi bir derin dondurucu aliyorsunuz. Ikisi ayrı makina. İstege göre ayri ayri yada bitişik cift kapi kullanabilirsiniz.birini bir odaya birini diğer odaya koyabilirsiniz.
    2. Derin dondurucuda 8 çekmece var. 3. Çekmece sonrasi alta isolationsplate type 60 koyarsaniz derin dondurucunun ilk 3 rafi dondurucu nofrost, alt 5 6 7 8. Çekmeceleri buzdolabı oluyor.
    3. Buzdolabi kismi cekmeceli raflar kenarlar boyunca makarali. 5113 ise alttan makarali. 5113 cekmece cekilirken sağa sola sürtüyor ve kolay cikmiyor.
    4. 5113 modeli 202 cm yükseklikte. Üst raflara hanımlar rahat ulaşamayabilir.

    Hangi liebherr alirsaniz alin yanlis yapmazsiniz. Gerçekten süper dolaplar.
    Dolaplarin daha kapak kulplarindan kalitesini anliyorsunuz. İlk fiyatlari yüksek gibi gozuksede indirimler 2500 3500 gibi yapilabilir. Siemens bosch sharp vb. Cihazları allah birdaha evime sokturmaz umarim. Bunca yil kaziklandik.
    arada 500 700 tl ye çok çok iyi makinalar alinabilir.
    beyaz eşyada çamaşır bulaşık makinası MİELE, buzdolabi LIEBHERR olmali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • erhan s40 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Son bir yıldır LİEBHERR BEYAZ EŞYA @erhan s40 ürünlerinin satış sonrası hizmetlerini yürüten ekibin başındayım. Markamız veya hizmetlerimiz ile ilgili bütün soru ya da sorunlarınızda bilgi@hackservis.com.tr adresinden bize ulaşabilirsiniz.
  • cmanbaris kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Son bir yıldır LİEBHERR BEYAZ EŞYA @erhan s40 ürünlerinin satış sonrası hizmetlerini yürüten ekibin başındayım. Markamız veya hizmetlerimiz ile ilgili bütün soru ya da sorunlarınızda bilgi@hackservis.com.tr adresinden bize ulaşabilirsiniz.
  • btutkun B kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 sene geçmiş mesajınızdan ama verdiğiniz bilgi hala güncel. Liebherr derin dondurucu en iyi fiyatı Vektör verdi sağolun hocam sayenizde tasarruf yaptım
  • aytaccetinkaya A kullanıcısına yanıt
    Selam hocam,

    Bende yazlık için Liebherr Ctsl 3306 almayı düşünüyorum. Sizin tavsiye ettiğinizwww.veastore.com sitesi güvenilirmidir ? Yetkili satıcısımıdır ? Verdiğiniz siteden beğendiğim dolaba tıklayınca aşağıdaki siteye yönlendirme yapıyor. Güven konusunda biraz şüphem var. Birde ürünü hangi kargo firması getiriyor ? Kurulum ve montajda ücret alınıyormu ?

    http://www.makrova.com/liebherr-ctsl-3306-comfort-buzdolabi.html

    Teşekkür ederim.




  • Güncel.
  • Bütçeyi zorlamayacaksa alınır. Cnpesf 4613 no frost modelini kullanıyoruz. İnce düşünülmüş detaylara sahip ve yakışıklı bir cihaz. Malzemesi filan kalite duruyor. Buzdolabı ve dondurucu bölmelerinin ısıları ayrı ayrı kontrol ediliyor. Çok sessiz çalışıyor ve işini iyi yapıyor.

    Çok uzun araştırdım ve gözü karartıp bu modeli aldım. Öncesinde Hitachi baktım enplus'ta; neredeyse yarı fiyatına geliyordu buzdolabımın. İklim sınıfı ve ebatları yüzünden vazgeçtim almaktan ancak güzel bir cihaza benziyordu.

    Bunu almasaydım belki Arçelik/Beko düşünebilirdim. Liebherr'i aldığım bayiden de Arçelik buzdolaplarıyla ilgili olumlu şeyler duydum.

    Özetle, cihazdan memnunum ve ilerleyen günlerde kapsamlı ve fotoğraflı bir inceleme yazısı hazırlamayı planlıyorum. Almayı düşünenlere rehber olur.
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Mesajını yeni gördüm kusura bakma. Makrova.com ve Veastore internet sitelerinin her ikiside güvenilir. Daha önce firma ile yaptığım görüşmelerde Beşiktaş Balmumcu ve Etiler' de mağazalarının olduğunu dilersem mağazaya giderek alışveriş yapabileceğimi belirtmişlerdi. Gerçektende mağazası olan güvenilir firmalar. Nakliye işlemlerini bildiğim kadarı ile Horoz Lojistik gerçekleştiriyor.
  • Konu epeyi eskilerde kalmış,

    Liebherr TP 1724 Comfort

    modelini almayı düşünüyorum Arçelik ile karşılaştırınca fiyat iki katı acaba fiyatını hak ediyormu alınırdı???

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.