Şimdi Ara

Liberty City 'de yaşıyorum, soruları alayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Schlechberg mahallesinde oturuyorum soruları alayım

• ölü taklidi yapın gider beyler
  • Yav He He
  • Hocam gidip şu helikopteri havaya uçururmusun onun yüzünden oyunu bırakmıştım

Edit: Vice city sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can8063 -- 31 Mart 2013; 2:54:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lcn(R)

Hocam gidip şu helikopteri havaya uçururmusun onun yüzünden oyunu bırakmıştım

O dediğin görevi iPad'de 3. Denemede bitirdim. Ve hayatımda ilk kez oynamama rağmen; yani o bölüm hakkında hiçbir bilgim yoktu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TOMMY ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • No SS No Güven !!
  •  Liberty City 'de yaşıyorum, soruları alayım.

Liberty City 'de yaşıyorum, soruları alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 31 Mart 2013; 12:25:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

O dediğin görevi iPad'de 3. Denemede bitirdim. Ve hayatımda ilk kez oynamama rağmen; yani o bölüm hakkında hiçbir bilgim yoktu

20 kere denedim yine gecemedim. Hem pc'den hem ps2'den hemde telefondan. Vice city i bu yuzden bitiremedim. Gecenlere bilim adami gozukle bakiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

quote:

20 kere denedim yine gecemedim. Hem pc'den hem ps2'den hemde telefondan. Vice city i bu yuzden bitiremedim. Gecenlere bilim adami gozukle bakiyorum

O bayaa kolay kaldi iPadde benim icin.
    iPadde hile yazma olmadigi icin silah ve kalkan alamiyorum. Bu yuzden şu Fransız ajanlarin bizim gemimizi basmaya calistigi gorevi gecemedim. Hani biz gemideyiz onlar botlarla helikopterlerle geliyorlar ya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

quote:

Daha güzelini söyleyim. Bilgisayarda ikinci denemede SINIFTA oynarken geçtim, hatta kaydetmemişiz mi ne olduysa sonra tuttu arkadaş tek denemede geçti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.