Şimdi Ara

Lian-Li Kullananlar ve Görüşleri +V2000B PlusII Eklendi (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
991
Cevap
1
Favori
60.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslına sanalmarketim ve hiteknoloji Firebal bağlantılı.
    Önce firebal stoklarında gözükmesi lazım?

Hiteknoloji de Lian Li için kargo bedava ve/veya bundle yapmayı düşünüyordu.

quote:

Orjinalden alıntı: apemen
    Hiteknoloji de Lian Li için kargo bedava ve/veya bundle yapmayı düşünüyordu.

iligili arkadaş bilgi verecektir sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa* -- 15 Ocak 2008; 13:13:03 >

Hiteknoloji stoklarında kasa görünüyor ama Firebal da görünmüyor.
    Henüz bir açıklama da yapılmadı.

Ben bugün Megabyte ile görüştüm. Oradaki arkadaş ise Fireball ile görüştü. Arkadaşlar Lian-Li 007 henüz stoklara girmedi. Nasıl satış yapılıyor anlayamadım. Bir açıklama yapılırsa sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: gungort

quote:

Hiteknoloji stoklarında kasa görünüyor ama Firebal da görünmüyor.
    Henüz bir açıklama da yapılmadı.

Ben bugün Megabyte ile görüştüm. Oradaki arkadaş ise Fireball ile görüştü. Arkadaşlar Lian-Li 007 henüz stoklara girmedi. Nasıl satış yapılıyor anlayamadım. Bir açıklama yapılırsa sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa™

arkadaşlar aldığım bilgiye göre kasalar gümrükte takılmış 1-2 gün gecikecek bilgilerinize ama ürünler ülkemisde merak etmeyin

kim söyledi ?

Orjinalden alıntı: cokonel

quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa™

arkadaşlar aldığım bilgiye göre kasalar gümrükte takılmış 1-2 gün gecikecek bilgilerinize ama ürünler ülkemisde merak etmeyin

kim söyledi ?

@hiteknoloji bilgiyi bu arkadaş verdi firebal ile yaptığı yazışmalarıda gönderdi gümrükte yaşanan bir sorundan ötürü gecikme oluyor

• ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 16 Ocak 2008; 20:09:44 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 16 Ocak 2008; 20:09:17 >

Ege Üniversitesi
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 16 Ocak 2008; 20:08:57 >
  • SeLam beyler uzun araştırmalar sonucu bu kasayı almaya karar werdim ayrıca bi kampanya durumu war sanırsam.Zaten psu da alcaktım kasa + Lc power 560 watt fiyatı açıklandımı yeni bi gelişme warmı??

Bide şey sorcam alacağım anakart GİGABYTE P35C-DS3R bu kasaya montajlanabilir demi bi sorun çıkmaz??

Ayrıca sistemimi şu sekilde ayarlıyorum acaba bu lc power 560 yeterli olurmu??
    GİGABYTE P35C-DS3R
    E4500
    2x1gbhı-level 800mhz
    ZOTAC 8800GT 512mb
    500gb samsung 16mb ncq
    LG 22'222WS LCD
    LG 20X DWD-RW
    LOGİTECH X540
    LOGİTECH LX700 KALVYE MOUSE SET......????

Orjinalden alıntı: SeRcAn_AyHaN

SeLam beyler uzun araştırmalar sonucu bu kasayı almaya karar werdim ayrıca bi kampanya durumu war sanırsam.Zaten psu da alcaktım kasa + Lc power 560 watt fiyatı açıklandımı yeni bi gelişme warmı??

Bide şey sorcam alacağım anakart GİGABYTE P35C-DS3R bu kasaya montajlanabilir demi bi sorun çıkmaz??

Ayrıca sistemimi şu sekilde ayarlıyorum acaba bu lc power 560 yeterli olurmu??
    GİGABYTE P35C-DS3R
    E4500
    2x1gbhı-level 800mhz
    ZOTAC 8800GT 512mb
    500gb samsung 16mb ncq
    LG 22'222WS LCD
    LG 20X DWD-RW
    LOGİTECH X540
    LOGİTECH LX700 KALVYE MOUSE SET......????

yeter baba sorun olmas

Lian li için thermaltake armor+ benzeri bir kampanya yapılması düşünülebilir mi? Böyle bir atılımı Firebal firmasından bekliyorum. Bir çok arkadaşın bu fikrime katılacağını düşünüyorum. Umarım Firebal'dan bir yetkili bunu görür.
  • gelsin artık yaw

gelsin de alalım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.