Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Lian Li EDGE 750W 80+ Gold ATX Full Modüler Güç Kaynağı Satın Al 25 Ağustos 2025 08:32 1 1 Lian Li EDGE 750W 80+ Gold ATX Full Modüler Güç Kaynağı İlan açıklamasında gerekli olan tüm bilgiler mevcuttur, lütfen tamamını okumadan mesaj göndermeyiniz.Ürünü 27.06.2025 tarihinde satın aldım, fatura tarihinden itibaren 10 YIL boyunca garantisi mevcuttur.Sistem değişikliği yaptığım sırada geçici olarak için tercih ettim. Yaklaşık 2 hafta kadar kullanıp ihtiyacım olmadığından dolayı geri kutusuna kaldırdım, tüm kutu içeriği ile eksiksizdir.Kusursuz olarak çalışmaktadır, beraberinde faturası ile teslim edeceğim.Takas veya pazarlık mesajları ile ilgilenmiyorum.Herkesin vakti kendince değerlidir, lütfen bilincinde olalım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 27 Haziran 2035 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB - SERVER KAYITLI - YEŞİL HUAWEI Matepad Air 11.5" 8/128GB 144Hz - KLAVYELİ KILIF + GARANTİLİ Corsair Vengeance SODIMM 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL18 - KAPALI KUTU Razer Kitsune Arcade Controller - Street Fighter 6 Chun-Li Edition [YALNIZCA TAKAS]