Şimdi Ara

LGS ve YKS'nin süresini doldurduğu gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugünkü lgs gösterdi ki artık ilk 500 yapmak ile ilk 2k yapmak arası sadece sınav anındaki 2 3 soruya bağlı. Az soruyla çalıştığımız konular boşa gidiyor, bütün biyoloji bilgisi 19 soruya bağlı.
    Bir sistem güncellemesi şart, çok soru zor soru, ve sayısal 1 2 3 4 gibi puan sistemleri getirilmeli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• en temizi ygs lys idi. 2013’te matematikten 2 yanlış, geometriden 3 boş bırakarak mf4 390.sı olmuştum. ki benim matematik netim de o zamana göre çok çok iyiydi. 2 bininci olan arkadaş 40 doğru 10 boş bırakmıştı :D

• En temiz sistem ya, bir sürü ve ortalama üstü soru olucak ne kadar yapabilirsen o kadar iyi. TEOG gibi sınava giriyoz aw

• Ygs lys ve tyt aytnin karışımı bir sistem iyi olabilir. Tıp, vet isteyenin biyoloji, eada econ işletme mat öne alabilir. Soru bakımından da tyt ayt ye yakın bir şekilde olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saçma sapan sınav yapıyorlar eskiden toplamda 43er fen sorusu gelirdi şimdi rezillik gerçekten. çalışan boşa çalışıyor

• ilk 500 yerine ilk 2k yapmak sınav anına bağlı olabilir.

fakat sıralamanı doğru kullanıp akıllı tercih yapmak şüphesiz bilgi ve tecrübe ister.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 570 kişi fullemiş sınavı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.