Bildirim
LGP 503 WHATSAPP SENKRON SORUNU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bana yardimci olabilecek biri yok mu? :) -
Tel numarani felan girmeni istiyor..tlf numarani girdinmi? -
Evet yüklüyorum tel numaramı giriyorum ama sonra tel numaramı doğrulayan sms gelmiyor.
SMS gelmediği için de otomatik olarak liste oluşmuyor. günlerdir deniyorum ama olmuyor yardım lütfen.
teşekkürler -
Yardım lütfeeeeeen :)
Kimse çözemedi bu işi ? Nedendir aynı sorunu yaşayan biri var mı acaba?
LG yetkili servisine gittim ama çalışan arkadaş bu aplikasyonu bilmiyor bile... android market yüklenmiyordu onun için yazılım güncelledi. Onu yükledik. Ancak WHATSAPP hala kullanamıyorum... -
İlk hiç hesap açılmadığı varsayıyorum , hattında yeterli bakiye varmı mesaj göndermek için ?
ikinci olarakta hesap açılıyor ama ,sen farkında değilsin ,kişi listeni görmemenin nedeni ise de rehberin tel hafızasında değilde ,sim hafızasında olduğundan dolayıdır. -
bakiyem var hepsi Ok
Whatsapp yüklendiğinde telefon rehberinde başka whatsapp kullanıcıları var ise otomatik liste oluşmuyor mu?
Ben whatsapp yükledim. Ancak tell a friend ekranı çıkıyor. Buradan tek tek arkadaşlarımı facebook ta whatsapp ı paylaşarak ya da gmailden mesaj atarak bulmamı istiyor.
BU ekranı geçemiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler -
Rehberi telefona kopyala, sim karttaki kisileri gormez whatsapp. -
Sorunun cevabini vermisim zaten , ayrica danger arkadasta aciklamis
... -
Sorun cozuldu.. Yardimlariniz icin tesekkur ederim.
Nicksar benim ben teknoloji ile aram yok. Tesekkurler yardim icin. Biz kopyalayamadigimizdan olmamis.
Tesekkurler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X