Şimdi Ara

lg55eg920v ile samsung 55js8500 arasinda kaldim lutfen yardim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
2
Favori
4.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı klavuzda panel le çerçeve arasında boşluk da yararlıdır diyor bilmemneyi emiyormuş
  • Aslinda onlem sadece bizemi birakilmis onemli olan o..mesela tvyi pc ye bagladim film izledim ve sonra filmi kapattim uyuya kaldim...bu durumda tv uzun sure hareketsiz kalinca kendini kapatmasingerekiyor eger kapatmiyorsa bu buyuk bir sorun beni uyumami yada unutmami suc olarak kabul etmek zorundayiz :)..bence kabulbedilemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harpci H kullanıcısına yanıt
     lg55eg920v ile samsung 55js8500 arasinda kaldim lutfen yardim
    [/url]]oled resim
  • jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum maç film gibi görüntüleri de bekleriz :) aydınlığı ledlerden biraz az sanırım.

Eg920 de 7000'lere inmiş bu sene çeşit çok gelirse seneye alınabilir fiyatlara inecek herhalde.

• ciddi ciddi bu bekleme pixel yapışması falan filan benim canımı sıktı
    TRT spor hd de şu an yayınlanan görüntü çok kaliteli

• @jackbauer
    kardeşim güle güle kullanın...allah daha iyilerini nasip etsin inşallah
  • unfoundeddd U kullanıcısına yanıt
    Inan kardesim hangisine bakarsan bak mutlaka bir dezavantaji cikacaktir... sonucta kul yapisi. Tabi insan o kadar para dokunce aksilik istemiyor, ki InsAllah bi aksilikte olmayacak ama iste can sıkıcı bisey naparsın. Ben sahsen biraz daha bekleyip oled bakacam. En azindan en risksizi bu...

• tv cinema modunda çalışmaktadır arkadaşlar resimler sony z3 ile çektim yaklaşık 1 metre mesafeden...
  • samsung bu yüzden oled çıkartmıyor...lg de tamam işi çözemedik ama ne satarsam kardır diyor sanırım...aynen gönlüm oledden yana ama gel gelelim sıkıntı çok görünüyor kağıt üzerinde ama bakarsan kullananlar memnun ve sıkıntısız...ki bu resmi olan ec930 modelleri için kısa sürede kırmızı rengi tükettiğinden bahsettiler....ama sorun yaşayan yok.....birde uhd ve 4k yayınlarını recoder veya pc den tv ye aktarmak için hdım 2,0 gerekiyormuş ama daha öncekileri hep hdım 1.4 olarak sattılar....eğer 2.0 çıkışı yoksa tvde aktarım 50 hz geçmiyormuş....sanırım bu oledler için geçerli değil yada en azından yenileri için değil gerçi yeni suhd modellerde hdım 2.0 var
  • @jackbauer
    dostum zahmetli iş ama maç yayınını video olarak atabilseydin keşke :-)
    Lg oled lerde renk tükenmesi olmaz çünkü tüm pixeller beyaz renk çok daha detaylı yorumlar vardı forumda işi daha iyi bilenler yazmıştı 4k oledler zaten hdmi 2.0
    Usb 3.0 dır lg de o konuda sıkıntı yok samsung un üst serileride böyledir oled çıkaran diger firma panasonic ama oda paneli lg den almış okuduğum kadarı ile 3-5 sona sonra bu yazıları okuyup güleceğiz buna eminim oled le led tv karşılaştırıyoruz diye az önce youtube da oled vs led isimli bir video izledim uzak.doğu yapımı lg oled ile lg led i yanyana koymuşlar izlemeni tavsiye ederim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızı renk sorunu

Aldığımız bilgilere göre OLED TV’lerin panelinde, kırmızı ışık üretilirken kullanılan yapının ömrü, diğer renklere çok daha erken sona eriyor. Bu da bir süre sonra izlediğiniz görüntülerdeki kırmızı rengin gerçek kırmızı olmaması anlamına geliyor

3D Full HD LED TV’lerden çok daha fazla para ödeyerek daha küçük ekranlı olmasına rağmen OLED TV satın alacak kişiler için bu durum, asla kabul edilemez.

Önemli TV üreticilerinin bünyesinde çalışan mühendisler, bu sorunu çözmeye çalışıyorlar. Ancak, çözüm konusunda bazı gelişmeler elde edilse de bu öneriler, çok pahalı işlemler olduğundan, tüketiciye bu sonuçla gitmek istemeyen markaların işini fena halde zorlaştırıyor.

Şu sıralar bir TV satın alacaksanız ve bunun son model olmasını istiyorsanız, OLED TV’lerin gölgesi altında ezileceğini düşünenler, artık daha cesur olabilirler.

shiftdelete yazısından alıntı

https://youtu.be/j_lF1zhtt24

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asıl anlamadığım siyah ekranda uzun süre kaldıktan sonra ekran beyazlaşmaya ve titremeye başlıyor yabancı bir test sitesinde eg 920 incelemesinde resim koymuşlar....soru şu oled siyahta güç tüketmiyor bütün oledleri kapatıyor...kapalıyken nasıl oluyorda renkte beyazlaşma oluyor
  • yayın için teşekkürler :-)...oldukça iyi...
  • büyük bir ihtimal senin dediğine geliyoruz pixxeller beyaz olduğu için oledler kapanınca siyah zemine zamanla pixeller yansıyor
    3000'lere inse de alsak

Yazılar çok keskin. Güle güle kullan hocam televizyon güzelmiş gerçekten.

Daha led falan alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harpci -- 2 Aralık 2015; 19:14:54 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.