Şimdi Ara

LG50PZ250 PC'ye BAĞLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar oncelıkle bır kac soru soracagım benım plazmanın ozellıklerınde 600hz yazıyor bılgısayarımda hdmı cıkıslı ekran kartı war we 3d fılm ızlıyorum.aklıma bırkac sey takıldı:

1-pc nın ekran kartı ozellıklerınde 60hz den fazla yapamıyorum.bunu nasıl arttırabılırım? 59 hz felan yapabılıyorum.plazma tv nın arkasında baktım 50/60hz yazıyor acaba hem ekran kartını hemde tv 60 hz demı olmalı yoksa ekran kartını 59hz mı yapmalıyım?

2-ekran kartım nvıdıa geforce 315m bunun 3d destegı warmı acaba? warsa nerden ayarlıcam yoksa olmadıgını nasıl anlayacam?

3-su hz olayı kafamı cok kurcaladı ozellıkle bu konu hakkında bılgı werırsenız sewınırım.

sımdıden tesekkurler

• eksısı yansımayı cok yapması gunduzlerı.cunku onunde koruyucu cam war ondan dolayı yansıma yapıyor gerı kalan herseyı guzel bence ben memnunum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizzgilipijama -- 10 Nisan 2012; 2:10:23 >
    kasayı TV'ye bağlama
    12 yıl önce açıldı
    laptop'A PROJEKSİYON BAĞLAMA..
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.