tv yi alalı yaklaşık 1 ay oldu lakin geçen süper kupa finalini izlerken kamera sağa sola kayınca oluşan kirli görüntü gözüme çok takıldı ayrı olarakta beyaz ekranda da aynı sorun mevcut. Kullanan arkadaşlara sorum sizdede aynı sorun mevcut mu ve ben bu tv yi kesinlikle değiştirmek istiyorum bana zorluk çıkartırlarsa eğer ne gibi bir çözüm yolu izlemem gerekli çünkü biliyorum işi yokuşa sürecekler.
yokmu arkadaşlar aynı sorunu yaşayan?
LG televizyonlarını iyi optimize etmiyor , görüntü ayarlarını siz kendiniz sinema yada oyun modunda yapın, oyun modu demek tüm ayarlar kapalı tvnin ham hali demek tavsiyede ederim yada sinema modunu, özellkle true motion gibi ayarlar varsa onları iyi ayarların, tamamen kapatmak ta sonuç vermeyebilir optimum ayarları sağlamalısınız. Kendi tv modlim 55lm660s.
quote:
Orijinalden alıntı: FreeRun
LG televizyonlarını iyi optimize etmiyor , görüntü ayarlarını siz kendiniz sinema yada oyun modunda yapın, oyun modu demek tüm ayarlar kapalı tvnin ham hali demek tavsiyede ederim yada sinema modunu, özellkle true motion gibi ayarlar varsa onları iyi ayarların, tamamen kapatmak ta sonuç vermeyebilir optimum ayarları sağlamalısınız. Kendi tv modlim 55lm660s.