Şimdi Ara

LG42LV4500 ile Dell 5010

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar kafama takılan bir şey var.

Geçen gün lg42LV4500 aldım. Film, oyun izleyeceğim zaman Dell 5010 laptop'u bağlıyorum.

5010'da ATI Mobility Radeon HD 5650 var. LG ise zaten full HD.

Laptop'un kendi ekranının çözünürlüğü 1366 x 768.

Laptoptan film izlediğim zaman, film 1080P ise, LG'de 1080P mi yoksa 1366 x 768 mi izlerim?

LG'de 1080P 60hz gösteriyor ama kafama takıldı, sormak istedim.

Bir de VLC'den ya da BS'den filmleri açtığım zaman çokça takılma ya da görüntünün geriden gelmesiyle karşılaştım ama Media Player Classic ile hiç sıkıntı yaratmadan izliyorum. Bu normal mi? ve Media Player Classic görüntü kalitesini düşürmüyor değil mi, takılmadan gösterim yapmak için.

Ayrıca bende Logitech X-530 ses sistemi de var. TV'ye bağlamak istiyorum.

Harici ses kartım var, Creative Sound Blaster X Fi Surround 5+1

Ses kartında optical out, LG'de de optical in var, ordan mı bağlantı yapmam gerekiyor?

Eğer öyleyse o bağlantı kablosunun adı nedir? Nerden bulabilirim?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler.

• Laptop un ekran kartı sürücülerini önce güncelleyip CCC yi kur bilgisayarına. Sonra film izleyeceğin zaman HDMI bağlantısı yapıp görüntüyü FN tuşuyla sadece TV ye ver. Sonra 1920x1080 çözünürlük opsiyonu açılır görüntü seçeneklerinde. Ona alıp Full HD izlersin. Media player classic iyidir, istersen PowerDVD 11 de indirebilirsin. Ses iletimi için 5+1 de optik kablo kullanman daha iyi olur, adı da bu zaten. Elektronikçilerde vardır.

Optik kablo ile bağlantı kurucam ama şöyle bir sıkıntı var, harici ses kartında optical out varmış, in değil :) o yüzden TVden out alıp, ses kartına in yapamıyorum, optical ile..

Şöyle bir yöntem buldum; TV yayınını teledünyadan alıyorum, arkasında ses çıkışları var, koaksiyel kablo - streo jak ile ses kartına mikrofon girişinden bağladım, ses yoğun olarak uğultuluydu, teledünyanın sesini kısınca uğultu azaldı ama tamamen sıfırlanmadı, sonra mikrofona değil de line in den bağladım, uğultu azaldı ama tamamen gitmedi

Napsam bilemedim

• up!
    ;)
  • Süre bayağı geçmiş ama yanıtsız bırakmayım. CCC Catalyst Control Center'ın kısaltmasıdır.
    Güncel sürümehttp://www.amd.com/us/products/technologies/amd-catalyst/pages/catalyst.aspx buradan ulaşabilirsiniz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.