Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben HD receiver ile teledünya kllanıyorum bahsettiğin modülden haberim olsaydı onu alırdım ancak muhtemelen hd paketi alırken cihazı da alman gerektiğini sadese kartı vererek abone olamayacağını söyleyeceklerdir. Conax modülü alırsan deneyimlerini beklerim.

DTS çözemeyen arkadaşım TV ayarlarında digital ses çıkışı PCM veya bitstream gibi ayarları var onu değiştir dene olmazsa servis menüsünden girip digital ses çıkışın durumuna bak. Tabi 5+1 cihazın DTS decoder içeriyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizlitarih

Selamlar....Dün LG 42lh5020 aldım..Ses sistemim PHILIPS HTS 3377..optik kablo ile ikisini bağladım 5+1 ses alıyorum ancak dts yi hala çözemedim.Nerede yanlış yapıyor olabilirim?

Arkadaşım bu cihaz optik çıkışdan dts sesi aktaramıyor malesef....
  • beyler ib baya araştırdım 32Lh7000 Lg modeli gelmeyecek anlaşılan stoğa.. Bende onun için 32Lh5020 almaya karar verdim..Bu tvde görüntü ve filmlerde herhangi bir sorun oluyor mu acaba? ben bu tv yi annemlere vermeyi düşünüyorum yani sadece film ve tv izlemek için kullanılacak..Herhangi bir sorun çıkmaz umarım?Kullanıcılarınnda yardım bekliyorum bu televizyonun
  • Evet DTS sesi çözemiyor.

Ama mkv'lerdeki DTS'i ses kalıbını Dolby Digital'e çevirebiliyorsunuz.
  • Arkadaşlar genel konu diye yazıyorum.Arattım bulamadım belki bu konuda da vardır ama tek tek hepsini okumaya vaktim yok.Neyse X bir firmadan 42LG3010 veya 42LG4000 almayı planlıyorum gerçi bu 42lg3010 ile 42lg3000 arasındaki fark ne açıklayan arkadaş olursada sevinirim. Sorum firma LG değil kendi garanti veriyormuş ne alaka anlamadım ithalatçısı biziz falan dedi tamamda bu lcd nin servisi yokmu yani türkiyede LG servisi yokmu vardır mutlaka bu garanti olayı yani satan firmanın ki hadi x demiyim go ld bilgi sayar ın kendisinin garanti vermesi daha mı iyi yoksa daha mı kötü bu konuda bilgi isteyecektim.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİKRİM -- 10 Kasım 2009; 8:51:51 >
  • Yaklaşık 1 aydır 42 LG LH7020 kullanıyorum. Çoğu özelliğini test ettim. Genel olarak başarılı bir ürün. Yalnız leptopla lcd'iyi hdmi kabloyla bağlayıp 1920x1080 görüntü ve sesi aktarıp Pro Evolution Soccer (PES) oyununda TV'nin alt kısmından cızırlılar geliyor çıt çıt diye.Fakat oyundan çıkıp bsplayerı yada winampı açtığımda böyle bir cızırtı yok.Başka bir oyun kurarak fifayı denedim ondada problem görünmüyor.Bunun neden kaynaklandığını anlayamadım. Bunu deneyebilecek bir arkadaş yada böyle birşeyle karşılaşan oldumu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan2002 -- 10 Kasım 2009; 9:08:05 >
  • Bu konuda bilgi yokmu

quote:

Orijinalden alıntı: FİKRİM

Arkadaşlar genel konu diye yazıyorum.Arattım bulamadım belki bu konuda da vardır ama tek tek hepsini okumaya vaktim yok.Neyse X bir firmadan 42LG3010 veya 42LG4000 almayı planlıyorum gerçi bu 42lg3010 ile 42lg3000 arasındaki fark ne açıklayan arkadaş olursada sevinirim. Sorum firma LG değil kendi garanti veriyormuş ne alaka anlamadım ithalatçısı biziz falan dedi tamamda bu lcd nin servisi yokmu yani türkiyede LG servisi yokmu vardır mutlaka bu garanti olayı yani satan firmanın ki hadi x demiyim go ld bilgi sayar ın kendisinin garanti vermesi daha mı iyi yoksa daha mı kötü bu konuda bilgi isteyecektim.

Teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar;

47 lh4000 kullanıcısıyım. 1,5 tb samsung hdd mi usb den bağlayıp filmleri izleyebiliyorum. mkv filmleride seyredebiliyorum., hatta dual mkv lerde opsiyon menüsünden filmin seslendirme dilini değiştirebiliyorum!

şu anda forumda lh 4000 için version 3.15 ve 3.40 dan bahsediliyor! sizce en stabil çalışan versiyon hangisi? iki yazılım arasında bariz fark var mı? 100hz açık iken titreme ve frame atlamaları düzeldi mi?

her iki versiyonda da servis menüsünden müdahele edip film izleyebiliyor muyuz?

değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi up-link -- 10 Kasım 2009; 17:34:50 >
  • ARKADAŞLAR MERHABA BENDE 32 LH 2000 VAR GAYET MEMNUNUM ORJINAL VERSİYONU 3,15 3.TOOL MENUSÜNDEN DİVX OYNATABİLME ÖZELLİĞİNİDE AÇTIM GAYET İYİYDİ 2GÜN ÖNCESİNE KADAR. SORUN USB TAKTIĞIM ZAMAN FİLM NORMAL OLARAK BAŞLIYOR AMA KUMANDA ÜZERİNDEKİ PLAY PAUSE İLERİ VE GERİ SARMA TUŞLARININ HİÇBİRİ USB DEN FİLM İZLERKEN ÇALIŞMIYOR! 2 GÜN ÖNCESİNE KADAR GAYET İYİ ÇALIŞIYORDU. BİKAÇ MENÜYE GİRDİM USB ÖZELLİĞİNİ TEKRAR KAPATIP AÇMAK İÇİN AMA BAŞKA Bİ AYARLA OYNAMADIM ACABA BİYER KİLİTLENMİŞ OLABİLİRLİ Mİ? LÜTFEN BİLEN VARSA YARDIMÇI OLSUN!!! HATTA FABRİKA YARLARINA DÖNDERDİM BELKİ DÜZELİR DİYE AMA SADECE TV ÖZELLİKLERİ DÖNDÜ MENÜ TUŞUNA BASTIĞIM ZAMAN USB ÖZELLİĞİ HALA VARDI TOOL AYARLARINA GİRDİĞİM ZAMAN YAPTIĞIM GİBİYDİ BU TOOL AYARLARININ FABRİKA AYARLARI VARMI???? LÜTFEN YARDIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİKRİM

Arkadaşlar genel konu diye yazıyorum.Arattım bulamadım belki bu konuda da vardır ama tek tek hepsini okumaya vaktim yok.Neyse X bir firmadan 42LG3010 veya 42LG4000 almayı planlıyorum gerçi bu 42lg3010 ile 42lg3000 arasındaki fark ne açıklayan arkadaş olursada sevinirim. Sorum firma LG değil kendi garanti veriyormuş ne alaka anlamadım ithalatçısı biziz falan dedi tamamda bu lcd nin servisi yokmu yani türkiyede LG servisi yokmu vardır mutlaka bu garanti olayı yani satan firmanın ki hadi x demiyim go ld bilgi sayar ın kendisinin garanti vermesi daha mı iyi yoksa daha mı kötü bu konuda bilgi isteyecektim.

Teşekkürler

Arkadşm LG 3000 derken LH3000 demek istedin sanırım.3010 ile 3000 arasında kasa farkından başka fark yoktur.Genel özellikler aynıdır Yerinde olsam Bütcende iyiyse LH4000 modelini almanı tavisye ederim 100 hz özellikle öne çıkan artısı.Baktığın X Firmasını tahmin edebiliyorum.Kendileri getiriorlar ve garantiside kendi teknik servisleri bünyesi altında.Tabiki Genel Disbrtor Servisi daha iyi ama fiyat farkınıda yabana atmamak lazım.

• arkadaşlar lh5000 serisini almayı düşünüyorum lh5000 serisini kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum bu tv de diğer markalardaki gibi dlna özelliği varmı ağ kablosunu takıp film izlenebiliyormu ve philipsteki gibi net tvye benzer özellikler var mı bi de lh 5010 ve lh5020 arasında ayak farkından başka fark yok dimi bu ayakların nasıl olduğunu gösteren bi foto var mı acaba
  • Bende LH7000 var. Bildiğim kadarı ile LH serilerinde ağ kablosu girişi yok.
  • lg alsam mı almasam mı kararsızım lg alan yok da mı cvp gelmiyo yoksa lg alanlar tvnun başındanmı kalkamıyo merak ediyorum bilgilerinize ihtiyacım var
  • Merhaba forumda pekçok yere yazıyorum;

Netsiparişten 47lh4000 siparişi vereceğim, 2,478 5 taksit...

Netsiparişte İB gibi paralel ithalat ürünü mü satıyor yoksa lg tr garantili mi ürünler, bilen var mı?
  • arkadaşlar bende 32lh 2000 lcd var.tele dünyaya colsadice 73 kodlu arkadaştan aldığım modül ile abone oldum.görüntüler gayet güzel tek sorun show tv de ses gelmemesi.qmenü den bakınca ses dili belirlenmemiş yazıyor.onu shw yapınca ses geliyor.lg servisi aradım yazılımdan değil yayından diyor.acaba bendeki bu sorunu yaşayan varmı.diğer markalarda bu sorun yok gibi ozaman busorun sadece lg lerde varmış gibi duruyor.versiyon 3.24 ,aynı versiyonda busorunu yaşayan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayavas

arkadaşlar bende 32lh 2000 lcd var.tele dünyaya colsadice 73 kodlu arkadaştan aldığım modül ile abone oldum.görüntüler gayet güzel tek sorun show tv de ses gelmemesi.qmenü den bakınca ses dili belirlenmemiş yazıyor.onu shw yapınca ses geliyor.lg servisi aradım yazılımdan değil yayından diyor.acaba bendeki bu sorunu yaşayan varmı.diğer markalarda bu sorun yok gibi ozaman busorun sadece lg lerde varmış gibi duruyor.versiyon 3.24 ,aynı versiyonda busorunu yaşayan varmı.

47lh4000 i aldım, umarım LG tr garantilidir.

lh4000 dede modül ile teledünya izlenebiliyor mu? Yanlızca karasal yayın tuneri vardı yanılmıyorsam?

Bu arada NTFS formatını denediniz mi?, usb okuyabiliyor mu? .mkv filmlerim 18gb civarında, gelsin deneyeceğim. Forumda 2 yerde daha sordum ama, Film izlemeyi açında donanıumsal olarak aşırı yük bindirip, board/işlemci yakma ihtimali avr mıdır?

Arıza anında, 3,15, hd off, 3,40 yapsak, bu değişiklikleri anlayamazlar heralde?

• Arkadaşlar bir sürü cevaplanmayan soru okudum elimden geldiğince "alıntı yapmadan" cevaplandırmaya çalışacağım.

USB HDD leri çalıştırmak için çift uçlu usb kablosu alın, birini tv ye, diğer USB ucunuda USB şarj aletiyle prize takın resimler ektedir.

42LH5000 de ben herhangi bir senkron problemi yaşamadım ki izlediğim filmler 17gb, 15gb lık, 1080p full HD bluray filmler. ama bu problem HDD nin veri aktarım hızından kaynaklanıyor olabilir.

DTS problemini "AudioConverter" programıyla çözmek sizin elinizde, DTS codec li filmleri DD ac3 e çevirmeniz gerek bu işlem için ufak bir "dts to ac3" araştırması yapmanız yeterli, işlem dosya boyutuna göre 20, 30 dk sürebiliriyor.

benim tv de 3.15 sürümü var, 3.40 indirdim fakat update yapmadım, ne artıları var bilmiyorum. update yapan arkadaşlar bizi bilgilendirirse iyi olur.

şimdilik bu sorular gözüme takıldı ve cevaplamaya çalıştım. umarım yardımcı olur.

çift girişli usb kablosu

usb travel charge

• Selam:LG LH 42 5000 lcd tv nin servis menüsünde (Tool Optuma 3)usb port menüsünde OPC ve EPA diye belirtilen yazıların işlevi nedir?Benim tvde bunlar (1) olarak gözüküyor (0) mı olması gerekir?Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar.
  • hepsine tektek baktım ama değerlerle hiç oynamadım "1" aktif "0" pasiftir, sıfır yapmayın, yani değerlerle hiç oynamayın, orda bi yerde thx cinema modu vardı ben onu aktif ettim sadece sıfırdı bir yaptım, şu an tv de av mode listesinde "sinema" olarak degil "thx cinema" olarak çıkıyor, bu özellik daha gelişmiş bir sinema modu.

THX website
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhakaco

hepsine tektek baktım ama değerlerle hiç oynamadım "1" aktif "0" pasiftir, sıfır yapmayın, yani değerlerle hiç oynamayın, orda bi yerde thx cinema modu vardı ben onu aktif ettim sadece sıfırdı bir yaptım, şu an tv de av mode listesinde "sinema" olarak degil "thx cinema" olarak çıkıyor, bu özellik daha gelişmiş bir sinema modu.

THX website

Teşekkürler arkadaşım.Sizde de dediğim modlar aynımı?Dediğiniz mod New E con modu sanırım o modumu (0) dan thx moduna getireceğim?

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.