Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 32LH5000 LCD TV'ye 3.15 Fw. yükledim. Yazılımı USB'de direk görüyor ve güncellemeyi soruyor.

-Menüler Yine Türkçe Problem yok.
    -THX Cinema modu aktif oldu. Yalnız Arka Işık 20'de sabit kalıyor. Herhangi bir değişiklik yapamıyoruz.
    -Eskiye oranla Kırılmalar azaldı ve aşırı hızlanmalar yok.
    -Görüntü'de porblemler devam ediyor...
  • Ben yüklemekte kararsız kaldım... firmware in üzerinde özellikle lh4000 yazınca .... bunun lh7000 için tasarlanmış halini bulsam direk yüklüycem biraz daha bekliyim bakalım....

Bir de bu arka ışık ne işe yarıyor ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamyak -- 18 Temmuz 2009; 11:10:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamyak

Ben yüklemekte kararsız kaldım... firmware in üzerinde özellikle lh4000 yazınca .... bunun lh7000 için tasarlanmış halini bulsam direk yüklüycem biraz daha bekliyim bakalım....

Bir de bu arka ışık ne işe yarıyor ....

BENCEDE 7000 SAHİPLERİ BEKLEMELERİNDE FAYDA VAR GİBİ
  • Ben de güncellemeyi yaptım,
    Kanal sıralaması ya da isimleri bozulmadı. Buna çok sevindim
    Bence de eskiye oranla daha az hızlanma var ama yine de problem kaybolmuş değil.
    Daha önce çalıştırmadığı 1080p bir filmi (Home) sorunsuz çalıştırdı

quote:

32LH5000 LCD TV'ye 3.15 Fw. yükledim. Yazılımı USB'de direk görüyor ve güncellemeyi soruyor.

-Menüler Yine Türkçe Problem yok.
    -THX Cinema modu aktif oldu. Yalnız Arka Işık 20'de sabit kalıyor. Herhangi bir değişiklik yapamıyoruz.
    -Eskiye oranla Kırılmalar azaldı ve aşırı hızlanmalar yok.
    -Görüntü'de porblemler devam ediyor...
  • YAVAŞ YAVAŞ EKSİKLERİNİ TAMAMLIYORLAR ÇOK GÜNCELLEME ÇIKAR DAHA BEN ÖYLE DÜŞÜYORUM AMA BU TÜR HABERLER SEVİNDİRİCİ YA HİÇ ÇIKMASAYDI ?
  • Bir de DTS desteği eklense... Yoruldum DTS'i AC3'e çevirmekten.
  • LH7000 kullanıcılarına bir sorum daha var. Acaba Bluetooth kulaklık deneyen oldu mu cihazla? Motorola S805 ya da Sony DR-BT101 almak istiyorum da filmlerim için.
  • slm arkadaşlar bende aranıza katıldım 32lg lh700 modelini aldım dün itibariyle benimde bir kaç sorum olucak sizlere tv ye ilk 1tb lık hdd taktım getirip kuran arkadaşlar bu cok hdd calıştırmaz desede anında tanıyıp actı icinde 50 ye yakın hd filmi var tıkladım birtanesine 720p actı birkactane daha tıkladım dts ses dosyası hatası verdi bir kacında 3 tane 1080p tıkladım sadece bir tanesini actı ve Türkçe alt yazıları göremiyorum ayni alt yazı ekleyemedim sebebi nedir acdaba x boxı taktım anında geldi görüntü ve cok kaliteli son olarakta yazılımdan söz etmişsiniz onu nereden kontrol edebilirim ve güncellemem gereklimi teşekürler
  • Merhaba , bugün bir arkadaşım 32LH4010 aldı fakat yazılım bulamadığı için video oynatamamış. Forumda LH4000 için verilen 3.15 sürüm yazılım 4010 da iş görür mü ? Deneyen oldu mu ? yada 4010 için ayrı bir yazılım var mı ? Bilgi verirseniz çok sevinirim.
  • Bende de 42LH4010 var, ben güncellemeyi kurdum, sorun yok.
    Video izleyebilmek için öncelikle servis menüsündeki ayarı değiştirmesi gerekli, forumda nasıl yapılacağı yazıyor.

quote:

Merhaba , bugün bir arkadaşım 32LH4010 aldı fakat yazılım bulamadığı için video oynatamamış. Forumda LH4000 için verilen 3.15 sürüm yazılım 4010 da iş görür mü ? Deneyen oldu mu ? yada 4010 için ayrı bir yazılım var mı ? Bilgi verirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Bir de DTS desteği eklense... Yoruldum DTS'i AC3'e çevirmekten.

Umarım ilerde dts i de çözerler...Benim şimdilik sorunum yok o yönden pc m de aynı odada olduğu için dts film denk gelirse artık pc den açıyorum....

Bi de daha önce sormuştum sanırım gözden kayboldu bu arka ışık ne işe yarıyor tv nin arkasında olan ışığı kastediyorum...
  • Merhaba arkadaslar..

bu topici uzun zamandır takip ediyorum ve okuyabildigim tüm mesajları okumaya calıstım.Bende yakın zamanda evlenicem inş ve şu ötv indirimi sebebiyle lcd tv + Dts destekli bir ev sinema sistemi almayı istiyorum.Tercihimi 32LH4000 den kullanıcam sanırm.Burada tüm anlatılan video oynatma hack işlemi v.b gibi konular bu model içinde gecerli değilmi ? sonucta buda LH4000 serisi bir model.En yakın zamanda teknosada ve benzeri yerlerde gidip pratikleştirmek istiyorum burada anlatılanları.canlı bir şekilde görmem lazım.

Peki arkadaslar bu tv ye önerebilceginiz çok cep yakmayan DTS çözebilen ve evde keyifle film izleyebilecegim bir ev sinema sistemi varmı ? Bu goldmaster lar için ne dersiniz ? önerirmisiniz ??

Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rampage4u

Merhaba arkadaslar..

bu topici uzun zamandır takip ediyorum ve okuyabildigim tüm mesajları okumaya calıstım.Bende yakın zamanda evlenicem inş ve şu ötv indirimi sebebiyle lcd tv + Dts destekli bir ev sinema sistemi almayı istiyorum.Tercihimi 32LH4000 den kullanıcam sanırm.Burada tüm anlatılan video oynatma hack işlemi v.b gibi konular bu model içinde gecerli değilmi ? sonucta buda LH4000 serisi bir model.En yakın zamanda teknosada ve benzeri yerlerde gidip pratikleştirmek istiyorum burada anlatılanları.canlı bir şekilde görmem lazım.

Peki arkadaslar bu tv ye önerebilceginiz çok cep yakmayan DTS çözebilen ve evde keyifle film izleyebilecegim bir ev sinema sistemi varmı ? Bu goldmaster lar için ne dersiniz ? önerirmisiniz ??

Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

Merhaba 32lh4000 gizli menüsünden ufak bi ayarla film gösterebiliyor...Yalnız dts ses çözebilen ev sinema sistemi alsan bile tv şu anki yazılımı ile dts sesi optic çıkışından aktarmıyor sadece ac3 ve desteklediği ses formatlarını aktarabiliyor...umarım ilerde bi yazılımla bu sorunu da çözerler....

• Merhaba arkadaşlar Birisinden lh7000 TV alacağım sizlere bir sorum olacak. söylenen kutusunun açıldığı ancak hiç kullanılmadığı.

Bu televizyon daha önce kullanılmışmı? yada ne kadar kullanılmış nasıl anlarım?

Menulerde bunu gösteren bir yer varmı? varsa nasıl girilebilir.

Teşekkürler
  • ne kadar kullanıldığını bilemem ama şöyle bi tahminde bulunabilirim.bu tv piayasada en fazla 2,5 - 3 aydır var.ilk alan bile olsa max 3 aylıktır derim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

slm arkadaşlar bende aranıza katıldım 32lg lh700 modelini aldım dün itibariyle benimde bir kaç sorum olucak sizlere tv ye ilk 1tb lık hdd taktım getirip kuran arkadaşlar bu cok hdd calıştırmaz desede anında tanıyıp actı icinde 50 ye yakın hd filmi var tıkladım birtanesine 720p actı birkactane daha tıkladım dts ses dosyası hatası verdi bir kacında 3 tane 1080p tıkladım sadece bir tanesini actı ve Türkçe alt yazıları göremiyorum ayni alt yazı ekleyemedim sebebi nedir acdaba x boxı taktım anında geldi görüntü ve cok kaliteli son olarakta yazılımdan söz etmişsiniz onu nereden kontrol edebilirim ve güncellemem gereklimi teşekürler

yardımcı olabilecek kimse yokmu arkadaşlar güncelleme ve alt yazı olaylarıyla ilgili

• Altyazı ile film dosyalarının ismi aynı ise bir problem yok...
    Örnek:Film.avi Film.srt bu şekilde olursa sorunsuz izlersin.
    Dts şuan desteklemediği için convert yapıp öyle izlersin.
    Xbox'ta altyazı desteği şuan yok. Yazılım konusuna gelince USB'de film izlerken hızlandırmalar ve kırılmalar yaşıyorduk. Azda olsa bu sorunu çözmeye çalışıyor. Ama sorun tamamen çözülmedi. Eğer bir problem görmüyorsan yazılımı yüklemene gerek yok. Sonuçta bir risk...
  • eserguzel e ek olarak kısaca bende yazim film le altyazı aynı klasörde ve isimleri aynı olsun birde buna rağmen altyazı hala çıkmazsa ya da bozuk karakterli olarak çıkarsa kumandanın alt bölümündeki kırmızı tuşa baş film açıkken ordan altyazı bölümünden türkçeyi seç bende de lh7000 var altyazı sorunu hiç yaşamadım...

Dts desteklemiyo şu an için o konuda yapıcak bişey yok...Bazı filmleri malesef seçiyor ve açmıyor...Burda verilen yazılımı yükleyen bazı arkadaşlar açılmayan çoğu filmi açtığını söylediler...İsterseniz yükleyin , ben yüklemedim yazılımı ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: eserguzel

Altyazı ile film dosyalarının ismi aynı ise bir problem yok...
    Örnek:Film.avi Film.srt bu şekilde olursa sorunsuz izlersin.
    Dts şuan desteklemediği için convert yapıp öyle izlersin.
    Xbox'ta altyazı desteği şuan yok. Yazılım konusuna gelince USB'de film izlerken hızlandırmalar ve kırılmalar yaşıyorduk. Azda olsa bu sorunu çözmeye çalışıyor. Ama sorun tamamen çözülmedi. Eğer bir problem görmüyorsan yazılımı yüklemene gerek yok. Sonuçta bir risk...

bazı arkadaşlar acılmayan filmler yazılımla acıldı falan demiş o yüzden yazılımı sordum fakat cokta gerekli değil şu an icin bilgisayarı bağlayıpta izleyebiliyoruz sonucta teşekürler

• quote:

Orijinalden alıntı: tamyak

eserguzel e ek olarak kısaca bende yazim film le altyazı aynı klasörde ve isimleri aynı olsun birde buna rağmen altyazı hala çıkmazsa ya da bozuk karakterli olarak çıkarsa kumandanın alt bölümündeki kırmızı tuşa baş film açıkken ordan altyazı bölümünden türkçeyi seç bende de lh7000 var altyazı sorunu hiç yaşamadım...

Dts desteklemiyo şu an için o konuda yapıcak bişey yok...Bazı filmleri malesef seçiyor ve açmıyor...Burda verilen yazılımı yükleyen bazı arkadaşlar açılmayan çoğu filmi açtığını söylediler...İsterseniz yükleyin , ben yüklemedim yazılımı ......

sanırım isimleri farklı olduğundan göremedim alt yazıları düzeltip bakayım
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.