Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu yenileme hızı ile ilgili bir sorum olacak. Benim şimdiki monitörün yenileme hızı 60 hz. Bu fiyat aralığındaki monitörlerinde yenileme hızı full hd de max 60 hz oluyor. Şimdi benim kafamı karıştıran husus şu: Samsung monitörü aldığımda bu monitör benim gözlerimi crt ile aynı derecede mi bozacak?? LCD monitörler rahat olur diye düşünüyordum fakat yenileme hızları aynı olunca kafam karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 22 Aralık 2009; 16:00:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan301

Arkadaşlar bu yenileme hızı ile ilgili bir sorum olacak. Benim şimdiki monitörün yenileme hızı 60 hz. Bu fiyat aralığındaki monitörlerinde yenileme hızı full hd de max 60 hz oluyor. Şimdi benim kafamı karıştıran husus şu: Samsung monitörü aldığımda bu monitör benim gözlerimi crt ile aynı derecede mi bozacak?? LCD monitörler rahat olur diye düşünüyordum fakat yenileme hızları aynı olunca kafam karıştı.

CRT'nin yenileme hızı ile LCD'nin tazeleme hızı başka kavramlar, bunu düşünme bile gözlerin çok rahat edicek LCD'ye geçince
  • quote:

Orijinalden alıntı: silenzio

monitörü hdmı dan bağlasak kulaklığı da kasa ya değil monitörün çıkışına taksak ses alabilirmiyiz , ses kartından ses iletilir mi yoksa bi bağlantı yapmak gerekir mi anakard da?

ekran kartının HDMI çıkışı yada
    ses kartından ekran kartına bi kablo takılıyo olması lazım..sonra dvı - hdmı çıkışından alman lazım
  • Arkadaşlar bu mon.tör ü kullanıyorum.Yanlız pc açıkken kapattım diyelim tekrar açmaya kalktığımda bir iki saniye açılıoyor geri kapanıyor.PC yi yeniden başlatmadan açamıyorum.İşletim sistemim Wİn7 sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

Arkadaşlar bu mon.tör ü kullanıyorum.Yanlız pc açıkken kapattım diyelim tekrar açmaya kalktığımda bir iki saniye açılıoyor geri kapanıyor.PC yi yeniden başlatmadan açamıyorum.İşletim sistemim Wİn7 sorun ne olabilir?

aynı sorun dün bende de oldu illa restart atmam gerekiyor, monitör kendini power saving moduna alıyor otomatik olarak
  • işletim sistemin ne?bana sorun win7 gibi geliyor.
  • quote:

işletim sistemin ne?bana sorun win7 gibi geliyor.

xp sp3 türkçe kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

quote:

demiştim ben işletim sisteminde diye :)..EE yani biz şimdi 500 küsür lirayı kendini açamayan full hd bir monitöremi yatırdık???
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

quote:

demiştim ben işletim sisteminde diye :)..EE yani biz şimdi 500 küsür lirayı kendini açamayan full hd bir monitöremi yatırdık???

ama ben xp kullanıyorum dedim bu arada sorun bende bi kere oldu şimdi deniyorum açılıyo hep

• quote:

Arkadaşlar bu mon.tör ü kullanıyorum.Yanlız pc açıkken kapattım diyelim tekrar açmaya kalktığımda bir iki saniye açılıoyor geri kapanıyor.PC yi yeniden başlatmadan açamıyorum.İşletim sistemim Wİn7 sorun ne olabilir?

win7'de sorun var o yüzden öyle oluyor.
  • Arkadaşlar bende ya samsung P2250 yada bu LG den alacağım fakat görerek alma gibi bir şansım yok. Online dan da korkuyorum ölü pixel çıkarsa diye. Sizce ne yapmalıyım? Çünkü çok tereddütlüyüm. Bende mi anormallik var? Bu ölü pixel çıkma olasılığı çok fazlamı?

Samsung P2250 ile bu monitörün arasında çok fazla fark varmı? Bizzat kendisi deneyen varmı?

Arkadaşlar HepsiBurada nedense beni korkuttu. :S
    Golddan P2250 almayı düşünüyorum. Acaba arasak rica etsek dikkatlice pixel testi yaparlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 23 Aralık 2009; 18:36:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

win7'de sorun var o yüzden öyle oluyor.

aynı sorunu 1 kere XP SP3'de yaşadım
  • demekki sorun xp sp3 de bir kere win7 de forever ...NE şans be..
  • dün itibari ile bende almış bulunmaktayım.avcılar vatanda depoda 1 tane vardı ben aldım.word karta 382 tl 5 taksit.üstelik word kart 100-150 tl üzeri alışverişte çeyrek bilet veriyor :) çok ekran araştırdım bu fiyata bu özellikte ekran yok arkadaşlar.nokta aralığı çok önemli çoğu kimse dikkat etmiyor.nokta aralığı en az olan monitörlerden biri.test ettim uğraştım şuan hiç sorun yok.gayet memnunum.bu fiyata özellik bakımından alınabilecek en iyi monitör kim ne derse dersin.alışveriş sitelerinde ve vatan bilgisayardada kontrast oranı yanlış yazıyor monitör 50000:1 arkadaşlar. ha param var diyorsanız aynı monitörün led olanı var vatanda .kontrast oranı 2000000:1 :D geniş ekran değil ama kare.onunda fiyatı 500 tl.tepki süresi onunda 2 ms.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewittfan -- 24 Aralık 2009; 1:00:24 >
  • quote:

Arkadaşlar bende ya samsung P2250 yada bu LG den alacağım fakat görerek alma gibi bir şansım yok. Online dan da korkuyorum ölü pixel çıkarsa diye. Sizce ne yapmalıyım? Çünkü çok tereddütlüyüm. Bende mi anormallik var? Bu ölü pixel çıkma olasılığı çok fazlamı?

Samsung P2250 ile bu monitörün arasında çok fazla fark varmı? Bizzat kendisi deneyen varmı?

Arkadaşlar HepsiBurada nedense beni korkuttu. :S
    Golddan P2250 almayı düşünüyorum. Acaba arasak rica etsek dikkatlice pixel testi yaparlar mı?

Dostum kafanda soru işaret olacağına gidip görüp almak daha mantıklı. İnternetten alsan belk ölü piksel çıkabilir, mağazadan da alsan çıkabilir şans işi bu ama mağazadan alınca iadesi kolay olur. Oturduğun yerde bu monitör satılmıyorsa p2250 de alabilirsin. 7 sayfadır hep bu söyleniyor zaten p2250 ile karşılaştırma olayı, arada sadece hdmi giriş farkı var başka fark yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat122

arkadaşlar fortemanager da birturlu menuler aktif olmuyor. Windows 7 kullanıyorum 32bit uyumluluk modunda denedim olmadı. Check update dedigimde beni sitesinde 3.08 versiyonuna yonlendiriyor ve bu ekrana uyumlu degil. Ancak cdsinden cıkan 3.15 versiyonu ve sitesinde veya internette bu surum mevcut degil. Sorun nedir acaba :(

cevap veren yok ?
  • quote:

quote:

arkadaşlar fortemanager da birturlu menuler aktif olmuyor. Windows 7 kullanıyorum 32bit uyumluluk modunda denedim olmadı. Check update dedigimde beni sitesinde 3.08 versiyonuna yonlendiriyor ve bu ekrana uyumlu degil. Ancak cdsinden cıkan 3.15 versiyonu ve sitesinde veya internette bu surum mevcut degil. Sorun nedir acaba :(

cevap veren yok ?

arkadaşım bende de aynı sorun vardı, internetteki versiyon 3.08, cd'sindeki versiyon 3.15, internettekiyle çalışmıyodu cd'dekini kurdum artık çalışıyor. ama inan ez zooming de cinema mode da hiçbir işe yaramıyor uğraştığına değmez yani. xp sp3 var bu arada

• bende ne cd'sindeki nede internetteki çalışıyor malesef
  • An itibariyle hepsiburada'dan LG yi sipariş ettim. İnşallah sorun çıkmaz.
  • monitörde yine açılmama sorunu oldu yandan alttaki ve onun bi üstündeki tuşa bi kaç kez bastım mouse'u salladım açıldı

quote:

An itibariyle hepsiburada'dan LG yi sipariş ettim. İnşallah sorun çıkmaz.

hayırlı olsun

quote:

bende ne cd'sindeki nede internetteki çalışıyor malesef

gerçekten gerekli bişey değil takma kafana

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.