Şimdi Ara

Lg V30 Plus 10 Ay Garantili 1599 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık LG Model #Diğerleri Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Alacak arkadaşa hayırlı olsun.
    128 gb modelidir.
    İsteyene özelden foto atılır.
    Lg tr garantili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• tarafımca alınacaktı ancak benzer fiyata kapalı kutu bulunduğu için vazgeçildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender86 -- 30 Aralık 2019; 11:43:16 >
  • Ürün satılmadı arkadaş sağolsun pazartesi alacağım dedi.
    Buraya yorumunu yapmış kendisi kesin alacak ya istediğimi yaparım demiş yapmış yorumu.
    Yorumu gören de yazmadı, konuştuğum insanlarda satılmış dedi.
    Pazartesi arkadaş almıyorum dedi.
    Eyvallah alma, alma ama. Gelip ilanında içine etme.
    Az edep az ahlak.

• Kızdığım nokta. Sen gelip ilana neden tarafımca alınmıştır yorumu yapıyorsun ki?
    Madem yorumu yaptın daha neye ürün bakıyorsun ki?
    Neyse başka birşey demiyorum. Hayrını gör alacağın ürünün.

Ama bir daha ya sözünü ettiğin şeyi yap, yada söz ağzından çıkmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

tarafımca alınacaktı ancak benzer fiyata kapalı kutu bulunduğu için vazgeçildi.
    yaptiginin buyuk terbiyesizlil oldugunun farkindasin dimi soz namustur daha ucuza buldum diye vaz gecemezsin ins aldigin ciazda bisiler cikarsa ucuz etin yahnisi olursun nefret ediyorum soyle ticaret ahlaki olmayan insanlara birde gelmis yazmis

• musty578 kullanıcısına yanıt
    hocam sorun arkadaş bir aksilikden dolayı vazgeçebilirdi ama bana pazartesi alacaım deyip ilanıma da tarafımca alınmıştır yazdı pazartesi ürünün ücretini yatırırım dedi.
    Pazartesi malum sitede 1599 tlye bulmuş tr de 2500 2700 olan cihaz 1600 e nasıl olabilir derseniz toplama cihaz aldı arkadaş farkında deil.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartaltib

hocam sorun arkadaş bir aksilikden dolayı vazgeçebilirdi ama bana pazartesi alacaım deyip ilanıma da tarafımca alınmıştır yazdı pazartesi ürünün ücretini yatırırım dedi.
    Pazartesi malum sitede 1599 tlye bulmuş tr de 2500 2700 olan cihaz 1600 e nasıl olabilir derseniz toplama cihaz aldı arkadaş farkında deil.
    bu tip yeni dolandirici tiplerde turedi hocam dikkatli olun bende bir alici ile gorustum hic pazarlik yapmadan alicam dedi ertesi gun bana link gonderiyo bu fiyata buldum verebilirsen x fiyata alicam diyo ilanida kendisi aciyor uyanik satan kisiyi ariyorum ucuza acmiyor telefonu o derece

sonuna kadar haklisiniz sizde anlastiniz baska biri yulsek fiyat verse vermezsinz ticaretin kurali iki tarafta soz verdiyse karsi tarafin ahini almak bilmiyorum yani nasil hakkinizi odicek. birde yuzsuzluk yapip gelmis yaziyor yorumu görünce pes dedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty578 -- 7 Ocak 2020; 23:57:26 >

• musty578 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.
    Ürünü sattım zaten arkadaşta üzülsün istemem umarım ömür boyu kullanır. Sağlık olsun. Benim kızdığım tek şey yorum yapıp tarafımca alındı demesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.