Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (587. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.341
Cevap
90
Favori
873.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: srkngncy

Tt de volte yazmaz hd+ yazar volte vodafonede gozukur.. ikinci bir husus hat ustunden goruntulu arama sadece samsung a ozgu hocam. Patenti samsung ta.. whatsapp vb 3. Parti uygulamalarla goruntulu arama yapilabilir

HD+ yazıyordu evet o yazmıyor artık.

Çalıştığı zamanlarda arama ekranında görüntülü arama seçeneği olurdu, görüntülü aramada çaldırırken kamera açılıyordu yani. Ama karşıda VOLTE açık olan biri olmadığı için hiç deneyemedim.

Aradan kaç yıl geçti hala şunun mantığını cozemedim. Hayır çok lazım bir şey de değil, ama takıntı oldu :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: batak12

Aktif kullanıyorum ama güncelleme problem tabiki.

Bağlanmıyor, uyuz oluyorum. Birkaz keç bağlandı, simdi bağlanmıyor. Kablo mu sorun anlamadım ki.

Yada android 9.0 a güncelleyeyim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 3 Ağustos 2021; 15:52:11 >
    Araca bağlamadan telefon üzerinde çalışıyor mu? Eğer çalışıyor ise kablo sıkıntısı olabilir. Çalışmıyor ise android auto sürüm eskimiş olabilir. Ben ttec 30 cm’lik kablo kullanıyorum. Sürekli arabada bağlı duruyor o kablo hiç çıkarmıyorum. Diğer USB girişimde de iPhone kablosu var 30cmlik car play için. O da sorunsuz çalışıyor

Araca bağlamadan telefon üzerinde çalışıyor mu? Eğer çalışıyor ise kablo sıkıntısı olabilir. Çalışmıyor ise android auto sürüm eskimiş olabilir. Ben ttec 30 cm’lik kablo kullanıyorum. Sürekli arabada bağlı duruyor o kablo hiç çıkarmıyorum. Diğer USB girişimde de iPhone kablosu var 30cmlik car play için. O da sorunsuz çalışıyor

Bağlamadan çalışıyor evet, telefonu da görüyor araç ama açmaya çalışırken birden başa dönüyor aracın ekranı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    DH referanslarım = @demircibu *** @1080p *** @extremely *** @mselcuks *** @alattin_nuri *** @cengaver029 *** @sezmel *** @B@YMEN *** @abacuklu67 *** @bahadir_bado *** @trusen *** @tatar_ *** @coupant *** @brtana *** @sefaklc *** @aquila69 *** @34ayhan *** @Inferno *** @mpy *** @Ahmet-79
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugarb

Bağlamadan çalışıyor evet, telefonu da görüyor araç ama açmaya çalışırken birden başa dönüyor aracın ekranı.

Alıntıları Göster

Hangi sürüm kullanıyorsunuz, birkaç aydır sorun yaşıyorum.

Orijinalden alıntı: chemaster1

Hangi sürüm kullanıyorsunuz, birkaç aydır sorun yaşıyorum.

Alıntıları Göster

Android auto sürümü?

Hepsini deniyorum, 6.3 ten son sürümüne kadar, olmuyor. Kabloyu değiştirip bakacağım tekrar.

hangi sürümü kullanıyorsunuz.

Evet, bende aynı durumdayım. Bir çok sürümü denedim ama çalışmıyor.

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/

Edit: link eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batak12 -- 4 Ağustos 2021; 15:44:46 >
  • ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★

Şarj 100 de çektim 37 dakika sonra beklemede %3 systemden %1 kaybetmişim doğal mı arkadaşlar?

Ne yapabilirim.

Hocam play store'da cpu spy diye bir program var onu indirin. Açtıktan sonra reset timers diyin. Telefonun ekranı normal kilitleyip 5 dakika falan bekleyin. Sonra ekranı açıp refresh diyin. Deep sleep'te biraz süre geçmiş olması lazım. Eğer deep sleep hala unused cpu states kısmındaysa telefonda derin uykuya geçme sorunu olabilir. Benim eski telefonumda olmuştu bu sorun ben böyle fark etmiştim. Garantiye yollamak gerekiyor böyle olursa.

Eğer deep sleep'e geçtiyse batarya yıpranmış olabilir, sıcaklık da etkiliyor olabilir. Benim batarya da kullana kullana çok kötü durumda şu an. Garantiye göndereceğim önümüzdeki aylarda.

Bir ada değildir insan, bütün hiç değildir bir başına; anakaranın bir parçasıdır, bir damladır okyanusta; bir toprak tanesini alıp götürse deniz, küçülür Avrupa, sanki yiten bir burunmuş, dostlarının ya da senin bir yurtluğunmuş gibi, ölünce bir insan eksilirim ben, çünkü insanoğlunun bir parçasıyım; işte bundandır ki çanlar kimin için çalıyor diye sorma; çanlar senin için çalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Mikael Akerfeldt

Hocam play store'da cpu spy diye bir program var onu indirin. Açtıktan sonra reset timers diyin. Telefonun ekranı normal kilitleyip 5 dakika falan bekleyin. Sonra ekranı açıp refresh diyin. Deep sleep'te biraz süre geçmiş olması lazım. Eğer deep sleep hala unused cpu states kısmındaysa telefonda derin uykuya geçme sorunu olabilir. Benim eski telefonumda olmuştu bu sorun ben böyle fark etmiştim. Garantiye yollamak gerekiyor böyle olursa.

Eğer deep sleep'e geçtiyse batarya yıpranmış olabilir, sıcaklık da etkiliyor olabilir. Benim batarya da kullana kullana çok kötü durumda şu an. Garantiye göndereceğim önümüzdeki aylarda.

Garanti devam ediyor mu senin hocam ?

Orijinalden alıntı: Lars Mikael Akerfeldt

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★
    ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★

Yukarıdakilerden hangisi hocam aynı isimde iki uygulama var da

• pudinkk kullanıcısına yanıt

Kurmuş olduğunuz siyah logolu olan uygulama hocam. Gerçi deep sleep sorunu olsa kendini daha ciddi bir şekilde belli ederdi ama yine de bakmakta fayda var. Benim sorunlu telefon ekran kapalı halde 4-5 saati zor çıkarıyordu.

Benim garanti devam ediyor yılbaşı gibi bitecek galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 12 Ağustos 2021; 0:57:45 >
    Bir ada değildir insan, bütün hiç değildir bir başına; anakaranın bir parçasıdır, bir damladır okyanusta; bir toprak tanesini alıp götürse deniz, küçülür Avrupa, sanki yiten bir burunmuş, dostlarının ya da senin bir yurtluğunmuş gibi, ölünce bir insan eksilirim ben, çünkü insanoğlunun bir parçasıyım; işte bundandır ki çanlar kimin için çalıyor diye sorma; çanlar senin için çalıyor.
  • Dostlar telefonum bataryası bitti sayılır. Ekranda da sanal tuşlardan dolayı amoled yanığı oluştu. Pili ve eğer garanti kapsamındaysa ekranı değiştirmek istiyorum. Şengüllere gideceğim. Tamir süresi ne kadar olur? Aynı gün ya da ertesi gün alabilir miyim cihazı? Deneyimi olan arkadaşlar bilgi verirse mutlu olurum. Teşekkür ederim.

bende 2. el lg v30 plus alarak aranıza katıldım. daha önce one plus 5 kullanıyordum. aynı işlemciye sahip iki telefonu karşılaştımak isterim.

-One plus 5 daha hızlı akıcı , lg v30 daha yavaş malasef sebebini çözemedim. arayüz den mi kaynaklı veya 2k ekran olması mı?

Ekranda One plus 5 daha canlı gözüküyor aynı seviyelerde

one plus 5 ön kamerası harika apple x le kapışır, lg v30 plus ön kamera zaten bildiğiniz gibi vasat kalıyor, ama arka kamerada lg v30 plus fark atıyor özellikle Al kamera güzel iş çıkarıyor

Gps konusunda lg v30 plus çok hızlı

Görüşme kalitesi lg v30 plus daha iyi one plus 5 göre,

Hoperlör de malesef One plus 5 çok daha iyi

LG V30 Plus da gereksiz bir ram kullanımı var. arak plan herşeyi kapalı oldupu halde %70 ram kullanımı var. Aç kapa yapınca %55 lere düşüyor. Çözümü nedir acaba?

18:9 ekrana sahip olduğu için 2021 yılında bu telefonu aldım. Çoğu telefon gereksiz uzun. Ön Kamera dışında hala çok güzel bir telefon

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.