Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.334
Cevap
91
Favori
846.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lg v30 v30+ plus 3d kavisli full kaplama kırılmaz cam ekran koruyucu
    https://www.akilliphone.com/incele/lg-v30-v30-plus-3d-kavisli-full-kaplama-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-97470

Bu ürünü almayı düşünen varsa yolladığım fotoğraflara göz atsın. Belki bana üretimi hatalı ürün gelmiştir bilmiyorum ama gerçekten çok kötü bir işçilik var. Kenarlar yuvarlatılmamış, boydan boya çizgiler var. Alt ve üstteki boşluklu kısımlar tam yapışmıyor (siyah olanda bu sorun olmayabilir).

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★

• Herkese Selam,

Biraz önce V30+ aldım, ama sanal tuşları gizlemenin veya küçültmenin bir yolu var mı bulamadım ?
  • kirkalti kullanıcısına yanıt
    O çizgiler ekran koruyucudan çıkartınca çizgiler kaybolacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karayell kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş sayfalarda bunların yöntemi vardı ama şuan bulabileceğinizi sanmıyorum. Gerçi google a "lg v30+ gestures donanımhaber" veya "v30+ plus navigation gestures donanımhaber" yazarsanız bulabilirsiniz belki o mesajları. Ben o mesajdaki uygulama ile kaldırdıms sanal tuşları, hareketlerle kullanıyorum. O yazı sanırım @VYC Majoris hocama aitti

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

Telefonu fabrika ayarlarina dondurdum . Enteresan sekilde düzeldi telefon ama zaten 2 tane program kurmustum hepi topu . Fabrika ayarina dönunce bh en son gelen yazilim guncellemeside gittimi acaba ?

Fabrika ayarlarına almak sürümü değiştirmez son güncellediğin sürüm neyse onu kullanırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kirkalti

https://www.akilliphone.com/incele/lg-v30-v30-plus-3d-kavisli-full-kaplama-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-97470

Bu ürünü almayı düşünen varsa yolladığım fotoğraflara göz atsın. Belki bana üretimi hatalı ürün gelmiştir bilmiyorum ama gerçekten çok kötü bir işçilik var. Kenarlar yuvarlatılmamış, boydan boya çizgiler var. Alt ve üstteki boşluklu kısımlar tam yapışmıyor (siyah olanda bu sorun olmayabilir).

Bende alıp denedim yaramaz bu ürün. Üst kısım tam yapışmıyor cam ekrana zaten yapışmıyor ayrıca ekranı matlaştırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: by_efendy34

Snap 845 ve dengi işlemciler destekliyor onu. Snap 835 4k 60fps desteklemediği icin haliyle v30 + da o özellik yok.
    Evet haklısın
    Bakalım ileride lg güven kazanırsa alabilirim ne kadar çöp bir işletim sistemi olsada Android özgür yapısı çekiyor kullanıcıyı ama lg nin artık sağlam cihazlar üretmesi şart bilerek piyasaya sorunlu cihaz sürmek art niyetli bir davranış lg ye yakışmıyor

• Skylined kullanıcısına yanıt
    Hocam merakımdan soruyorum, 4k 60fps ile ne yapacaksınız? 16mp kamera ile 10 dakikalık 4k 60fps videonun boyutunu tahmin edebiliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Herkese Selam,

Biraz önce V30+ aldım, ama sanal tuşları gizlemenin veya küçültmenin bir yolu var mı bulamadım ?
    @VYC Majoris 'in tavsiye ettiği "Fluid NG" isimli uygulamayı kullanıyorum ve çok memnunum. Uygulama sorunsuz çalışıyor. Tuşların yerleri, alttan ve yanlardan çekilen alanların büyüklükleri vb. ayarlanabiliyor.
  • vertas V kullanıcısına yanıt
    Ekran ayarlarinin icinde dokunmatik tuslari her uygulama icin gizleye biliyor sunuz. Gelistirici seceneklerin icinde dpi ayari var nav bardaki semboller ufaliyor ama tuslari ufaltiyor mu hic dikkat etmedim deneye bilir siniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım bu pilin telefon boşta iken kendi kendine bitmesi , telefonun çekip çekmemesi ile alakalı oludugunu düşünüyorum . evde iyi çekmiyor ve hızlı bitiyor işte full çekiyor ve bosta tüketim sıfır
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam. Evde mobil veriyi kapatın mutlaka.
    Benim telefon 15 saat boşta yüzde 4 şarj yemiş gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_efendy34 -- 31 Mayıs 2019; 11:29:29 >
  • vertas V kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkür ederim, ama "Fluid NG" galiba root istiyor veya ben yapamadım...

Root yerine adb komutu ile de yapabiliyorsun. bu programı kullanabilirsin yayınlayıcının kendi yazılımı tek tuşla izin verebiliyorsun.

@PowerFulWho'nun yazdığı gibi tek bir adb konutu yetiyor. Root yapmaya gerek yok. Bir de sanırım erişilebilirlik servisini açıyorsunuz ondan sonra sorunsuz çalışıyor.
  • alifatihayik69 A kullanıcısına yanıt
    DPİ ayarını zaten uzun zamandır 430 olarak kullanıyorum. Bu şekilde navbar ikonları küçülüyor ama fluid ng'nin yaptığı farklı bir şey tabi. Ekran ayarlarından gizleme yapsanız bile geri gitmek istediğinizde navbar'ı tekrar aktif etmeniz gerekiyor. Fluid navigasyonda ise tüm hareket işlevlerini "gesture" yoluyla kontrol edebiliyorsunuz. Biraz kullanıp alışınca vazgeçilmez hale geldi benim için.
    Aşamaları anlattığım mesajın linkini veriyorum. Biraz uzun gözükse de, hiç bu tarz işlemler yapmadıysanız bile en fazla 10 dakika sürer.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/135864305

Açıkçası başkalarının telefonlarında ekranı kaplayan navigasyon tuşlarını görünce garip ve kullanışsız geliyor artık. Çoğu kişi böyle bir şeyin varlığından habersiz tabii ki ve görenler beğeniyor, bir çok kişinin telefonuna da yükledim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 31 Mayıs 2019; 18:18:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Önceden alttaki navigasyon tuşlarını kaldırdığımı ve ekranın tamamını kullandığımı söylemiştim. Onu nasıl yaptığımı buraya yazayım da isteyen varsa yapsın.

Bu mesajı kaldırıyorum. Tuşları kaldırmak isteyenler şu linkten yardım alabilir:
    https://forum.donanimhaber.com/lg-v30-rehber-konu-pie-geldi-h93030c-16-09-2019--140001437
    daha önce ben bunu denedim ama özellikle ana ekran a dönme işlemi yavaştı ve takılma hissediyordum neden oldu bilmiyorum
    o yüzden vazgeçtim

• Sup3rNatural kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey ile karşılaşmadım. Benim açımdan sorunsuz bir uygulama. Gerçekten kaliteli yapmışlar. Telefonun kendinde bu özellik olsa bu kadar olurdu herhalde.

Öncesinde Oneplus Gestures diye bir uygulama kullanıyordum. Onda sorunlar vardı hep.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ressamyuva R kullanıcısına yanıt
    Malesef bu çıkmış hali. Dokunmatiği filan da etkiledi kötü anlamda. Başka önerileri olanlar varsa alabiliriz ;)
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.