Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.326
Cevap
92
Favori
846.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Lg V30+ cihazıma imei atılmıştı. şimdi güncelleme alamıyorum. LG ota güncellemeleri imei noya göre gönderdiği için ben alamıyorum. LG support tool ile denedim yapamadım. cihazı da pert etmek istemiyorum. konu hakkında bilgili bir arkadaş bana ulaşabilir mi rica etsem. serdar.c.uzun@gmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaroviç

Ben de geçen black friday'de indirimli kz zs6 aldım.yerli yabancı herkes övüyordu bu kulaklığı.kulaklık iyi hoş sahnesi geniş enstrüman ayrımı güzel ama benim kulak zevkime hitap etmedi açıkçası.tizleri aşırı parlıyor.özellikle kadın vokallerde kulağımda tıslama hissediyorum resmen :)çözüm önerileri var internete ama ben ne bu kadar uğraşabilirim ne de masraf yapabilirim.bu yüzden kulaklığı satılığa çıkaracağım.
    5 dolarlık ve monk plus daha çok zevk veriyor bana onun sesini daha çok seviyorum mesela.
    ekşisözlükte biri NICEHCK Vido diye bir kulaklığı incelemiş ve monk plustan daha iyi diyor şimdilik bununla ciddi düşünüyorum :D elimdeki nb10 ve zs5 i satınca da beyerdynamic byron.
  • Bende Vido var. Bence monk alın. V30 ile uyumu çok övülmüş. Vido'nun çok bir numarası yok. Sesi çok temiz veriyor. Ben babama verdim türkü sevdiği için tam onluk kulaklıktı, zaten çok sevdi.

Bir de bu kulaklıklar open back'tir. Dışarı ses verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • twitterda bazı emojileri göremiyorum

görüntülenemeyen emojiyi kopyaladığımda whatsapp da çıkıyor ama

internette aradım ama bir türlü çözüm bulamadım.

• Arkadaşlar sahte de olsa 32 ohm luk Xiaomi Pro Hd ses kalitesinden memnunum, bir de yüksek empedanslı bir kulaklık almak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz, f/p ürünü kafa üstü bir kulaklık var mı? Aslında V30 dan çok bilgisayar ve 80 lerden kalma analog amfi ve pikap ile kullanılacak.
  • Arkadaşlar ben siteler de spigen yada verus kılıf bulamıyorum.Yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptekin15

Arkadaşlar ben siteler de spigen yada verus kılıf bulamıyorum.Yardımcı olabilirmisiniz
    türkiye deki siteleri sanırım stokta var gibi

www.spigen.com.tr
    LG V30S+ / V30S / V30+ / V30 Kılıf, Spigen Rugged Armor - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/LG-V30S-V30S-V30-V30-Kilif-Spigen-Rugged-Armor,PR-3045.html

• Merhaba arkadaşlar daha öncede belirtiğim gibi ekran ile kasanın birleşme yerlerinden ışık sızması var diye yazmıştım bir iki arkadaş çok net bir bilgilendirme yapmadılar yinede kendilerine çok teşekkür ederim. Bu gün görüştüğüm servis teknisyeni arkadaş ile yaptığım telefon görüşmesinde aynen bana aktardığı bilgi şudur : Ekran ile kasa arasındaki ışık sızması olayına büyük ihtimalle ışık yansıması olabilir dedi ben yansıma deyil sızması deyince cihazı getirin servise biz inceleme yapalım dedi. Bende bu konuda sizleride doğru bilgilendirme amaçlı bir iki gün içinde cihazı yetkili servise vereceğim. inşallah g4 de çektiklerimi yine yaşamam. lanet olsun bu içimdeki Lg sevgisine....!

• Arkadaşlar whatsapp ta grup mesajı geldiğinde ekran kilidini açmadan "okundu olarak işaretle" dedikten sonra belli bir süre grup mesajı geldiğinde bildirim sesi çıkmıyor cihazdan. (Yani tam süre tutmadım 30 saniye yada 1 dakika kadar).

Dikkat ediyorum bu durum bazı markalarda olmuyor!

Benim bilmediğim bir ayar mı var? Bu durum sizde de oluyor mu?

• versus var ama spigen ve ringke burda yok yurtdışından alman lazım ama bence ali'den 1-2 dolarlıklardan al gayet iyiler...

www.cepsesuar.com
    VRS Design LG V30 High Pro Shield Kılıf Light Silver
    https://www.cepsesuar.com/vrs-design-lg-v30-high-pro-shield-kilif-light-silver-20727.html
  • Arkadaş ne taktınız şu ışık sızması mevzusuna. Eğer bu bir problem ise tüm cihazlar problemli. Hepsini değişelim o zaman. Niye kendinize iş arıyorsunuz. Servis vs gerek yok. Bundan sonra alacak arkadaşlara söylüyorum. Cihazın yanlarında ekran beyaz tonlarda ışık sızması yapıyor. Bunu bilerek alın şu cihazı da gelip gidip aynı mevzuları konuşmayalım.

• atabey444 kullanıcısına yanıt
    ışık sızması falan yapmıyor oled panelin yan kenarları şeffaf ÖZELLİKLE öyle yapmışlar ters dururken samsung edge ekranlar gibi hava katıyor cıstak cıstak...
  • niyatovic kullanıcısına yanıt
    Bilerek ışık sızması var diyorum aksini bir türlü kabul ettiremedik çünkü :)

• Bi arkadaş kulaklıkla telefondan bişey dinlerken sesin bazen kısıldığını söylemişti ben de de aynı sıkıntı var. Kulaklığı bi takıyorum ses çok iyi başka sefer çok kısık. Sebebi ne olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende Nokia 8 var ve satıp almayı düşünüyorum önerir misiniz tercihiniz ne yönde olur ve Türkiye deki modelleri için bootloader kilidi açılıyor mu bu konu hakkında bilgi sahibi olan birileri varmı teşekkür ederim.
  • Işık sızması denilen denilen mevzu o değil aslında herkes yanlış anlamış. Bende var asıl ışık sızması koyu gri ekranda ekranın alt tarafı uste göre baya daha beyaz ve tam alt çerçevede baya beyazlık var florasan yanıyor gibi. Servisde değişim yapmıyor hekem bekliyoruz ayrıca kulaklık hiç oturmuyor benim baya sorunları olan bir cihaza denk geldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampirelf -- 8 Ocak 2019; 0:22:5 >
  • m.aliexpress.com
    Online Shop 3D Kavisli Temperli Cam LG V30 Tam Kapak 9 H Koruyucu ekran koruyucu film LG V30 Artı H930 H930DS H933 h931 H932 | Aliexpress Mobile
    https://m.aliexpress.com/item/32951724968.html?pid=808_0000_0101&spm=a2g0n.search-amp.list.32951724968&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=810amp-x1z9nljleZUjAs9c7LH6gw1546896894248.
    Bu Ürünü kullanan arkadaş var mı

• “Kulak sağlığınız için medya ses seviyesi otomatik olarak düşürüldü” diyor kulaklığı taktığımda bunu iptal edebilirmiyiz. Sesi yükseltemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veerzaara -- 8 Ocak 2019; 2:06:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam gibi kaliteli ekran camı yok mu?
    aliexpress.com/item/Orijinal-Tam-Kapsama-3D-Temperli-Cam-Koruyucu-film-I-in-LG-V30-6-0-Tam-Kapak/32841405766.html

Şunu aldım ama berbat. Yansıma çok fazla. Üst kısmı resimdeki gibi değil kesik olarak geldi. Her ışıkta olmuyor ama bazı ışıklar altında da gök kuşağı gibi renkler çıkıyor.
  • veerzaara kullanıcısına yanıt
    Düşük empedans modunda çalıştığı için öyle. Soundmagic e50 aldım yüksek ses alabiliyorum. Tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.