Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.326
Cevap
92
Favori
845.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim note fe de de böyle olmuştur telefonu sıfırlayınca 3g de de 4g de de benzer şarj süreleri vermişti deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prosaho

Bugün YouTube uygulamasında sorunum yoktu, video izliyordum ama şu an nedense videolar oynatılmıyor, uygulamaya sorunsuz giriyorum ve videoya basıyorum ama video oynatılmıyor. Bilgisi olan var mı? Chrome üzerinden YouTube'a girince sorunsuz.
    Telefonu yeniden başlatınca düzeldi. Saçmaydı biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IP68 sertifikası nasıl

Su geçirmiyor mu, sanki bir iki yerde olumsux yorum gördüm de

Suyun içinde 5-10 dk video çekilir mi?

Suya girse bir şey olur mu ( 10-20 dk boyunca falan)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vampirelf kullanıcısına yanıt
    Tahmin ettiğim gibi sizde de 4g sorunu var. üçbuçuk saat fazladan ekran süresi almışsınız. Şimdi şunu tespit etmek lazım bu sorun bulunduğumuz yerde 4g çekim gücü zayıf olduğundan mı oluyor yoksa sim kart sorunu mu. Benim sim kartı 4g'ye geçince yenilemiştim çok ta eski değil Lokasyon sorunu desem ankara şehir merkezindeyim 4g çekmeyeceğini düşünmüyorum. Bu sorunu yaşayıp bir çözüm bulan olursa bizimle de paylaşsın lütfen.
  • kartalado kullanıcısına yanıt
    Yaptığınız özel bir ayar var mı? Baya iyi gitmiş çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: vertas

Tahmin ettiğim gibi sizde de 4g sorunu var. üçbuçuk saat fazladan ekran süresi almışsınız. Şimdi şunu tespit etmek lazım bu sorun bulunduğumuz yerde 4g çekim gücü zayıf olduğundan mı oluyor yoksa sim kart sorunu mu. Benim sim kartı 4g'ye geçince yenilemiştim çok ta eski değil Lokasyon sorunu desem ankara şehir merkezindeyim 4g çekmeyeceğini düşünmüyorum. Bu sorunu yaşayıp bir çözüm bulan olursa bizimle de paylaşsın lütfen.
    Aynen benim sim kart yeni 10 aylık ev cebeci ankara merkezde işte aynı ama bu sıkıntı bende de şebeke den.

• Adam gibi bi ekran koruyucu bulamadım. 1 haftadır bakıyorum.

• Arkadaşlar selam, Abim için aldığımız V30 plus da garip bir sorun var, mesela whatsapp da mesaj yazıyor, ardından uygulamadan çıkıyor ama yazdığı mesaj ekran arka planda kalıyor, yeni oldu bu, 9 aydan fazla oldu alalı, garantisi de yok, yurtdı?ından gelirken almıştık. Bu sorunun nedeni nedir acaba, başına gelen oldu mu.

• quote:

Telefon boşta meselesini telefonu ilk aldığımda yazmıştım hatırlarsınız. Tamamen cihazın şebeke araması ve şebekeye bağlı kalmak için harcadığı pil. Bende 4g kullanırken 3g ye göre günde yaklaşık %3-4 fazla telefon boşta kullanımı oluyor. Yinede ilk zamanlara göre düştüğü için çok sorun etmiyorum yoksa benimki de diğer kullanıcılara göre yüksek biraz.
    Hocam bende herşey açık sadece sebeke 3gde cunku 4g evimde cekmiyor bilginiz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: tinoo

merhaba arkadaşlar, büyük bir sorunum var telefonla mı alakalı yoksa hat/şebeke ile mi çözemedim. turkcell hat kullanıyorum.
    sorunum şu: aramalarda sesim karşı tarafa gitmiyor. sık sık oluyor bu durum.
    bazen telefon açıldığı andan itibaren böyle bazen de 1 dk falan sonra sesim karşı tarafa gitmemeye başlıyor. karşı tarafın sesini ise sorunsuzca alabiliyorum.
    yardım eder misiniz lütfen ayarlardan dolayı olabilir mi bu yoksa telefon mu arızalı?
    arkadaşlar yardımcı olabilevek yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atıl730

Arkadaşlar selam, Abim için aldığımız V30 plus da garip bir sorun var, mesela whatsapp da mesaj yazıyor, ardından uygulamadan çıkıyor ama yazdığı mesaj ekran arka planda kalıyor, yeni oldu bu, 9 aydan fazla oldu alalı, garantisi de yok, yurtdı?ından gelirken almıştık. Bu sorunun nedeni nedir acaba, başına gelen oldu mu.
    Mesaj arka planda kalıyor derken ana ekranda yani masaüstünde silik bir şekilde mi kalıyor? Öyle ise geçen gün burada tartışılan hayalet ekran sorunu olabilir. Fotoğraf atabilirseniz daha iyi anlaşılır.
  • Merhaba. Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü gümüş renk bir LG v30 plus aldım. V20 den sonra şüphelerinim vardi. İlk gün zorlandim , alışamadım ama sonra resmen telefona hayran oldum.
    Bir sorun var bugün de dahil şimdiye kadar 3 kez telefon oyun oynarken kendi kendine kapandı. Bu sorunu yaşayan oldu mu. Çözüm önerileriniz neler.
    Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Mesaj arka planda kalıyor derken ana ekranda yani masaüstünde silik bir şekilde mi kalıyor? Öyle ise geçen gün burada tartışılan hayalet ekran sorunu olabilir. Fotoğraf atabilirseniz daha iyi anlaşılır.

Alıntıları Göster
    Evet silik bir şekilde kalıyor, biraz soğuyunca düzeliyor gibi, ısı ile alakalı bir durum mu acaba.

• Önceki sayfalarda önerilen akıllıphone sitesindeki camlar tükenmiş, Çin'dekiler gelene kadar idare etmelik ekranı tam kaplayan ekran koruyucu öneriniz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Atıl730

Evet silik bir şekilde kalıyor, biraz soğuyunca düzeliyor gibi, ısı ile alakalı bir durum mu acaba.

Alıntıları Göster
    Ekran yanığı belası olabilir, veya öncesi.
    Yanılıyorda olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 30 Kasım 2018; 18:6:55 >
  • Ekranda parmağımızı aşağıya kaydırınca bildirim çubuğu gelmesini nasıl ayarlayabilirim?

• Atıl730 A kullanıcısına yanıt
    Oled yanığı. Garantisi olsaydı ücretsiz ekran değişimi yapılırdı, servise bir sorun belki ücretli değişim yaparlar.

• frt-_-ctn kullanıcısına yanıt
    Nova launcher ile yapılabiliyor.
  • Telefonu bende alıp aranıza katıldım. Tercih sebebim fiyatı ve dahili dac barındırmasıydı. Ses konusunda gerçekten çok başarılı ancak iosun stabilitesinden eser yok, iphone se'den geçtim ve ondaki akıcılığı ilk dakikalarda aramaya başladım. Diğer tercihim note 9 olacaktı ama onun hali tam içler acısı 8 gb ram 512 gb dahili hafıza olanı inceledim telefon basit işlemlerde dahi tekliyor. Iphonedan iosa geçecek arkadaşlara fikir vermesi açısından şöyle özet geçebilirim ios = 144 hz gsync monitör, android = sıradan 60 hz monitör

• Bu cihazi cok istiyordum ama kısmet olmadi. 2500 luk cihazi 2800 den vermeye calisiyolar. Poco almak zorunda kaldim.

Lg daha iyi bence, selamlar

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.