Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.288
Cevap
94
Favori
841.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu hızlı şarj özelliğini kapatamayacak mıyız ya? Neden böyle bir ayar koymamışlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enthusia kullanıcısına yanıt
    Bana da haber verin. Ayrıca formda ışık sızması var demişlerdi kenarlardan muhtemelen bundan dolayı olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende v30+ almayı düşünüyorum , ama beni ön kamerası çok düşündürüyor birde batarya süresi. burada yazılan çoğu yazıyı okudum ve pil süresinde herkes farklı süreler elde etmiş. Uuzun kullanan arkadaşlar nasıl uzun kullanım süresi alabiliyor aydınlatırsa sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Divdigo

    arkadaşlar bende v30+ almayı düşünüyorum , ama beni ön kamerası çok düşündürüyor birde batarya süresi. burada yazılan çoğu yazıyı okudum ve pil süresinde herkes farklı süreler elde etmiş. Uuzun kullanan arkadaşlar nasıl uzun kullanım süresi alabiliyor aydınlatırsa sevinirim
    Ben çok araştırdım. Bu fiyat bandında buna yakın Sony vardı o da fiyatı artınca bu telefona yöneldim. Xiaomi mi 8 inceledim, huawei mate 10 pro inceledim. Mi 8 in kamera çok iyi ama gerçek renk vermiyor. Huawei mate 10 kamerası harika ama onunda videosu kötü. Ve 1000 liracık pahalı idi. Samsung s9 plus amazonda 3500 küsürlerde düşmüş biraz daha kıyıp onu mu alsam dedim ama samsung lar ekranları çok hassas. Ayrıca 3000 rakamı üstü psikolojik olarak rahatsız etti beni. Telefon çok hızlı geldi bana açılışı falan muazzam. Ekran güneş ışığında nasıl olu onu test etmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güncelleme ile otamatik mod daha iyi foto çekmeye başladı. Arayüze epeyi akıcı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Lg v30 Kamera haricinde (S9 ile kiyaslamaya gore diyorum diger mi8 kamerasini hic gormedim yorum yapamam) performans olarak bu telefon yeterli bende samsung j7 vardi 2 sene kullandim artık raminin ve işlemcisinin yetersizliğinden kasiyo donuyo ve takiliyodu yeni telefon almaya yönelmem gerekiyordu s9 düşünüyordum eşime mayıs ayında hepsi buradadan kişiye özel fiyat 3300 tl ye almıştım ilerleyen zamanda fiyati duserde 2500 lira civarı olursa kendimede alacaktım ama dolar 4.40 lardan uçunca s9 unda fiyatı uçtu nasip lg v30 a imiş performans olarak şuan cok memnunum tasarımıda çok guzel performans konusunda seni uzmeyecektir. Bataryada sarj oldukca kendini yavas yavas toparliyo tavsiye ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • enthusia kullanıcısına yanıt
    Benim mi gözlerim görmüyor acaba ben bir sıkıntı göremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun şarjı %100 olduktan sonra şarj sembolünün içindeki yıldırım gitmiyor, %100 olmuşken şarjda biraz daha bekletsem gider mi yoksa hep kalıyor mu öyle? G2'de vardı böyle bir şey, şarj %100 olunca yıldırım işaretinin gitmesini bekliyorduk. Bu telefonda da var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende bir şey göremiyorum .Benimkide 804 serisi iyice inceledim açıklık felan göremiyorum.Çerçeveyle cam arasını mı diyorsunuz anlamadım.Resim ekliyorum siz görebiliyor musunuz benim telefonda bahsettiğiniz hatayı.

    ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trabzonspor19 -- 16 Kasım 2018; 1:29:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefon 801 serisi, ben de göremedim açık falan. Umarım yoktur, varsa da sorun teşkil edeceğini sanmam. Beş sene kullanayım mümkünse, baya memnunum şimdilik. Ses deneyimi, ekran, dokunma hassasiyeti, şarj ve işlemci performansı beni tatmin etti.

    Memnun kalmadığım yanları ise; hızlı şarjı kapatma ve yalnızca LTE ayarının olmaması. Küçük şeyler bunlar ama neden olmaz anlamıyorum. Ayrıca RAM kullanımı fazla gibi.

    Dokunma hassasiyetine ayrı bir paragraf açmak istiyorum, cidden parmaklarımı çekesim gelmiyor ekrandan. Ekran koruyucu takmayı düşünmüyorum şimdilik, umarım çizik olmaz. Parmak iziyle çizileceğini sanmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosaho -- 16 Kasım 2018; 1:40:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende n11 kampanyasında almıştım gsm ..... adlı firmadan .Telefonu fazla kullanamadım şuana kadar ama görünüm malzeme kalitesi olarak gerçekten fiyatının çok üstünde bir telefon. Almayı düşünen arkadaşlar kesinlikle pişman olacaklarını düşünemiyorum.Bu fiyata böyle bir telefon alamazsınız emin olun.5_6 bin tl bandındaki telefonlarla malzeme kalitesi olarak kesinlikle yarışır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık 4 aydır telefon araştırıyordum.haewei mate 10 pro düşünüyordum başlarda fiyatını yüksek buldum, ayrıca elime aldığımda tasarımı ekranı falan hiç ilgi çekici gelmedi bana. hem fiyatından hem de tasarımından dolayı eledim.daha sonra one plus 6 modelini düşündüm .çok güzel bir telefon fakat 3299 tl'lik telefon 4 bin lira oldu hem de garantisiz... eledim.sonra one plus 5t modeline yöneldim bir senelik garantisiz telefona 3500 tl vermeye içim el vermedi, eledim .nokia 8'e yöneldim bu sefer tamam dedim 2 bin liraya jet gibi telefon(kötü tasarımına rağmen) alacağım.nokia 8 forumunu takip ettim.şikayetleri görünce(özellikle hayalet ekran) telefondan soğudum.istemeye istemeye(lg markasının karanlık cep telefonu geçmişinden dolayı) lg v30'u incelemeye başladım. uzun bir araştırma inceleme sürecini bir ay önce lg v30 plus alarak nihayete erdirdim.şimdi bir aylık kullanıcı deneyimlerimi aktarayım:

    Kutu açılışı:telefonun siyah renklisini n11 reyontek satıcısından kuponla word puanla falan 2598 tl'ye aldım.telefonu kapalı kutu(mobimark bantlarıyla) jelatini , bantları ,kutusu,garantisi,kulaklığı vs. her şeyi tam bir şekilde teslim aldım..yanında güzel bir de kılıf gönderdiler sağ olsunlar :)


    Tasarım:ekran bütünlüğünü ve telefonda siyah rengi sevdiğimden siyah renk sipariş ettim.gümüş rengini görmediğim için yorum yapamam.kendi telefonum için konuşayım mükemmel bir tasarım!istediğin telefonu çiz deseler böyle bir telefon çizerdim herhalde :)ön,arka hafiflik,incelik,doku,ekrandaki simetri,hissiyat...kusursuza yakın.ekranda çentik olayı başlı başına çirkinlik bence.ince çerçeveli bir ekranda çentik denen zımbırtıya ne gerek var?samsung s ve note serilerinin o uzun ince(telefon kumandası gibi) tasarımlarını sevmiyorum açıkçası.bu telefonu elime alınca tamam dedim tasırım budur...


    ekran:samsung ekranlar gibi canlı ve parlak ekranı yok.ama gün ışığında yeterli ,doğal ve güzel bir ekranı var bence.ben beyaz rengini özellikle sevdim çünkü ips ekranlardaki bembeyaz ve parlak ekranlar gibi göze ateş etmiyor.gözü yormuyor.gündüz gayet okunabilir bir ekranı var.edge ekran hissiyatı veriyor gündüz.göze hoş geliyor yani.


    kamera:ön kamera herkesin belirttiği gibi berbat.gündüz neyse de gece gcam bile kurtaramıyor ön kamerayı.5 yıl önce kullandığım 2 mp'lik nokia lumia 1020'nin ön kamerası bile bundan iyidir yani o derece.arka kamerasıni ise çok beğendim.gözün gördüğü gibi çekiyor.gerçekçi.allayıp pullamıyor resmi.neyse o.geniş açılı kamerasına bayıldım :)bu kamerayla gündüz fotoğraf çektikçe zevkleniyorum :)ha çok kaliteli çekmiyor ama ışığın olduğu yerlerde harika fotoğraflar yakalayabilirsiniz geniş açıyla.güzel ve kullanışlı bir kamera.çok video çekmiyorum ama çektiğim birkaç videoda video kalitesinin de fena olmadığını söyleyebilirim.kullandığım telefonlardan kamera karşılaştırması yapacak olursam:

    ön kamera:htc one m8>nokia lumia 1020>lg v30 plus
    arka kamera:nokia lumia 1020(bence şuana kadar ki en iyi telefon kamerası)>lg v30 plus(1020'ye yakın)>htc m8

    kamera modları güzel.manuel modda dslr ayarlarına benzer ayarlar yapabilirsiniz.


    ses:bu telefonu almamdaki en büyük sebeplerden.güzel bir kulaklığım var: sennheiser hd 598.bu kulaklıkla evde deezer denen müzik uygulamasından 320kbps müzik dinliyorum.sesler kadife gibi kulağımı okşuyor resmen :)yok böyle bir zevk...ayrıca daha önce çinden 5 dolara aldığım ve monk plus kulaklıkla da dışarıda dinliyorum.ses inanılmaz doygun ve ayrıntılı geliyor.


    performans:telefonda öyle çok oyun oynamam.en fazla cand crush oynarım.o yüzden öyle aman aman oyun ve performans beklentim yok.ama işlemcisiyle her oyunun üstesinden gelir diye düşünüyorum.ara yüz takılıyor demiş birkaç arkadaş ben hiç takılma yaşamadım uygulamalara da gayet hızlı girip çıkıyor.donma kasma yok şimdilik.



    pil:bence harika.yani gün içinde bitirmek için uğraşıyorum resmen.bitmiyor arkadaş:)akşam yüzde 45-50 lerde takıyorum prize.


    tasarım: göreceli ama bence 10 üzerinden 10

    ekran:9

    kamera:ön kameradan dolayı 8

    ses:10

    pil:10

    f/p:10

    genel:9.5



    abartılı bir dil kullanmış olabilirim kusura bakmayın:)




  • serdaroviç S kullanıcısına yanıt
    Puanlamanıza aynen katılıyorum bende puanlasam aynı puanları verirdim.Alacak arkadaşlara tek eksi yön olarak ön kamera diyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sorum var, yardımcı olur musunuz?



    Telefonun ayarlarında ekran bölümünde "Uygulama ölçeği" diye bir seçenek var. Kendi kendine iki uygulama geldi oraya, üstlerine tıklayıp ekran formatını (18:9, 16.7:9, 16:9) ayarlayabiliyorum. Sorunum ise, sadece uygulama ölçeği ayarına kendiliğinden eklenmiş uygulamaların formatını seçebiliyorum. Mesela PUBG'yi 16:9 ekran formatında denemek istiyorum ama uygulama ölçeği ayarına uygulama ekleyemiyorum. Çözümü var mıdır?



    Yalnızca LTE seçeneği yok, eklenebilir mi?



    Şarj %100 olduktan sonra şarj sembolündeki yıldırım işareti gitmiyor, bekletsem gider mi? G2'de şarj %100 olunca yıldırım işaretinin gitmesini bekliyorduk, %100'den zor düşüyordu. Bu telefonda da var mı böyle bir şey?







    Sorularım bunlar, yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prosaho P kullanıcısına yanıt
    yalnızca lte seçeneği olan telefon görmedim bugüne kadar..olmaması da lazım mantık olarak..çeken yerde otomatik olarak kendisi geçiş yapıyor zaten..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enthusia

    Merhabalar,
    Bende n11 kampanyasından gümüş rengini aldım. Ancak fotoğrafta da görüleceği gibi sol tarafta açıklık gibi görünen kozmetik bir sorun var.
    Aslında tırnak girmiyor, cam kasa ile bütünleşik. Ama camın arkasındaki siyah bölüm camın ölçüsüne göre yapılmamış gibi. Üretim hatası sanırım. Yarın firma ile görüşeceğim durumu.

    Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?



    bunu görene kadar daha önce hiç dikkat etmemiştim, gelir gelmez kılıf taktığım için fark edilmiyor..bende de var sanırım aynı durum ama benimkin de sağ tarafta..

    bendeki de gümüş renkli, kvk garantili, 804 serisi..amazon dan almıştım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramonar -- 16 Kasım 2018; 3:7:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalado

    Ben çok araştırdım. Bu fiyat bandında buna yakın Sony vardı o da fiyatı artınca bu telefona yöneldim. Xiaomi mi 8 inceledim, huawei mate 10 pro inceledim. Mi 8 in kamera çok iyi ama gerçek renk vermiyor. Huawei mate 10 kamerası harika ama onunda videosu kötü. Ve 1000 liracık pahalı idi. Samsung s9 plus amazonda 3500 küsürlerde düşmüş biraz daha kıyıp onu mu alsam dedim ama samsung lar ekranları çok hassas. Ayrıca 3000 rakamı üstü psikolojik olarak rahatsız etti beni. Telefon çok hızlı geldi bana açılışı falan muazzam. Ekran güneş ışığında nasıl olu onu test etmedim.

    Alıntıları Göster
    Cevabın için teşekkür ederim , vatan da ki indirimi kaçırmadan 2800 liradan aldım kurumsal üzerine aldığım için 460 lira kdv’de kurtarmış oldum. Umarım aldığıma pişman olmam aynı indirimden babamada mate 20 lite aldık , mate 20 lite’da düşündüğüm bir telefondu ama işlemcisinden şüphe duyduğum için onu tercih etmedim ikisi geldiğinde karşılaştırma yapacağım umarım mate 20 lite almadığıma pişman olmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir de arkadaşlar kılıf ve kırılmaz cam olarak ne tavsiye edersiniz , gümüş rengi aldım o yüzden şeffaf kılıf istiyorum

    Şimdilik şu iki ürün güzel birde iyi bir şeffaf kılıfla tamamlayabilirim farklı önerilenize açığım

    m.n11.com
    Lg V30 V30+ Plus 3d Kavisli Full Kaplama Kırılmaz Cam Ekran Koru - n11.com
    https://m.n11.com/lg-v30-v30-plus-3d-kavisli-full-kaplama-kirilmaz-cam-ekra-P225178938


    https://magaza.lgdestek.net/urun/lg-v30-plus-3d-karbon-fiber-film/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu açıklık olayı nedr? Herkes bir kontrol etse.

    Bende dün vatandan sipariş verdim.vatandan alanlar bakabilirlermi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugarb

    Vatandan verdim sipariş.
    Hocam bende dün verdim.rica etsem ürün gelince kontrol edermisin.ekranda açıklık varmı birde hangi seri ?

    Eğer benim kargo erken gelirse ben yazarım sana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.