Şimdi Ara

LG V10 vs Samsung s7 Edge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 ay sonra telefon alacağım aklımda lg v10 var inceledim çok beğendim birde daha türkiyeye girmemiş samsung s7 edge var kavisli olması biraz rahatsız etti fakat tuşlarının ekranın içerisinde olmaması çok güzel geldi. ram değeri lpddr 4 lg v10 daki lpddr3 sizce arada çok performans farkı olur mu ? açıkcası lg v10un tasarımını ve 2. ekranını çok beğendim diyebilirim iphone 6s'i alacaktım fakat lg yi görünce vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6580C8B72 -- 24 Şubat 2016; 20:00:08 >

• S7

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • V10 ile S7 Edge karsilastirilcak cihazlar degil.V10 u s6 edge ile karsilastirabilirsin.Ayrica V10 tutulmayan bi model oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

V10 ile S7 Edge karsilastirilcak cihazlar degil.V10 u s6 edge ile karsilastirabilirsin.Ayrica V10 tutulmayan bi model oldu

hocam oyun oynamıyorum ve sadece internet performansı önemli donmadan rahat rahat işler yapacağım telefon arıyorum v10'u inceledim neden tutulmadı bilmiyorum ama çok güzel geldi telefon aklımdaki tek soru ram oldu açıkcası ikiside 4 gb ram biri lpddr 3 diğeri lpddr 4 internetten incelediğimde arada 2 kat fark olduğunu gördüm
  • iki cihaz da senin istediğin işlemi rahat rahat yapar. ama bir söz vardır: yeni her zaman yenidir. ki v10 arkadaşın da dediği gibi çok fazla tutulmadı. Lg suan g5 üzerine çalışıyor daha çok. Samsung almanı öneririm
  • 808 islemci lpdrr3 bataryayi atlamissin.
    v10 kesinlikle almaya degmez. Ayrica cok agir. Uzun sure kullanimda cok sıkıntılı.
    iyi yonleri on kamera ile ses yongasidir. Baska bir artisi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

808 islemci lpdrr3 bataryayi atlamissin.
    v10 kesinlikle almaya degmez. Ayrica cok agir. Uzun sure kullanimda cok sıkıntılı.

aslında hafıza kartı takma olayı güzel gelmişti birde ikinci mini ekranı elime aldığımda çok beğenmiştim ama özellikleri dandikmiş madem bu kadar para veriyorum güzel birşey alayım bari tavsiyeniz var mı ? oyun oynamıyorum önemli olan hafıza kartı, batarya, telefonun hızlı olması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • V10'a baktım teknosada diğer tüm telefonlar sürekli çalışıyor ama en çok ısınan v10'du aralarında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joney1sTR

quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

808 islemci lpdrr3 bataryayi atlamissin.

aslında hafıza kartı takma olayı güzel gelmişti birde ikinci mini ekranı elime aldığımda çok beğenmiştim ama özellikleri dandikmiş madem bu kadar para veriyorum güzel birşey alayım bari tavsiyeniz var mı ? oyun oynamıyorum önemli olan hafıza kartı, batarya, telefonun hızlı olması

Evet görunumu guzel .bende begeniyorum ama sirf agırligi bile almama nedeni.
    Baslikta yazmissin zaten. S7 edge alinabilecek en iyi telefon

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.