~~~ 7 GÜNLÜK İNDİRİM ~~~
İlan 12 Ağustos akşamı yayından kalkıyor. O tarihe kadar fiyatı 1150 liraya düşürdüm. Satıştaki son ürünüm, satıp kurtulmak istiyorum. O tarihten sonra uzunca bir süre ilgilenemeyeceğim. Deneyerek elden teslim edeceğim ve banka havalesi/eft yoluyla ödeme kabul edeceğim.
Ölü piksellerden dolayı bu ekran da artık kelepir. Ben buna göre fiyatları elimden geldiğince kıstım, siz de lütfen ekranların kelepir olduğunu göz önünde bulundurarak teklif verin.
İstanbul dışına gönderim isteyenler için -eğer ahiret soruları sormazlarsa-, 50 lira daha kargo indirimi yaparım. (Fiyatı 1100 lira yapıp gönderirim, kargoyu yine siz ödersiniz)
Lütfen açıklamaları iyi okuyun, satıştan sonra iade kabul edemem.
~~~ ÖNEMLİ ~~~
EKRANDA ÖLÜ PİKSEL VE/VEYA KARARMALAR VAR. NASIL BAKILDIĞINI BİLMEDİĞİM BİR KONUYDU, BİR KULLANICI YÖNLENDİRDİ BİR TEST SİTESİNE, ONUNLA BAKINCA GÖRDÜM.
ALTTA RESİMLERİ EKLEDİM, FOTOĞRAFTA GÖSTERMEK HAYLİ ZOR AMA DENEDİM. İZLERİN BİR KISMI BELLİ BELİRSİZ, ONLARI GÖZLE GÖRMESİ BİLE ZOR AMA BULABİLDİKLERİMİN HEPSİNİ İŞARETLEDİM.
BU YÜZDEN FİYATI 1350 LİRAYA DÜŞÜRDÜM.
Modeli LG 27UD58-B, internette aratıp özelliklerine kolayca ulaşabilirsiniz.
27" / IPS / 3840 x 2160 / 5ms
Sürekli kullandığım bir monitör değil, zaman zaman oyun oynamak için kutusundan çıkartıp geri paketledim. Artık ihtiyaç fazlası.
Monitör yaklaşık 4 yıllık.
Yanında bu monitörle beraber kullandığım VESA monitör kolunu da hediye veriyorum. Onu da alttaki isimle aratıp özelliklerini görebilirsiniz.
VIVO Height Adjustable Monitor Arm - Single Counterbalance Desk Mount for Screens up to 27 inches, Fully Articulating Black Pneumatic Universal VESA Stand STAND-V001O
ÇİZİKLER ve ÖLÜ PİKSEL NOTLARI:
ÖLÜ PİKSEL YA DA KARARMALAR VAR.
Bu kararmalara da ölü piksel mi demek gerekiyor bilmiyorum. Sanki ekranın içine toz kaçmış gibi siyah/gri noktasal izlerden söz ediyorum. İzler küçük olduğu ve dikkat çekmediği için kullanırken hiç dikkat etmemişim.
Kürdanların uç tarafındaki 1cm çaplı alanda izleri arayın, telefonla açılı çektiğim için tam ucuna denk gelmemiş bazı izler. Büyük resim tüm noktaları, küçükler de parça parça detayları gösteriyor.

Bunun dışında, kasada kullanımdan kaynaklı çizikler var. (alttaki resimlerde LG logosunun yanındaki çizgi mesela) Kasadaki çizikler göçük, çarpma vs. gibi durumlardan kaynaklı değil.
İLETİŞİM ve TESLİMAT NOTLARI:
Takascılarla/ölücüler, tekliflerinize cevap yazmazsam kusura bakmayın lütfen. Diğer konularla ilgili tüm mesajlara hızlaca yanıt vermeye çalışırım.
Ciddi alıcılar, monitörü görmek test etmek isterse, vakit ayırabilirim. Çekinmeden sorularınızı sorabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.