Şimdi Ara

LG TURKIYE GARANTILI - LG G5 - SIFIR - 2200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık LG Model #Diğerleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    KUTUSU KONTROL AMACLI EVKURDA AÇILMIŞTIR. GARANTİSİNE KASE BASILMIŞTIR.
    FATURASI ILE BİRLİKTE TESLİM EDİLECEKTİR.
    SIM KART TAKILMAMISTIR.
    RENK SILVER
    FIYAT: 2200 TL

LG TURKIYE GARANTILI - LG G5 - SIFIR - 2200 TL LG TURKIYE GARANTILI - LG G5 - SIFIR - 2200 TL
     LG TURKIYE GARANTILI - LG G5 - SIFIR - 2200 TL LG TURKIYE GARANTILI - LG G5 - SIFIR - 2200 TL LG TURKIYE GARANTILI - LG G5 - SIFIR - 2200 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 7 Mayıs 2016; 8:37:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten merakımdan soruyorum altında kötü bir niyet yok.

Bugün aldığınız telefonu ikinci el forumlarında satışa çıkarmanızdaki sebep nedir?
  • Provocateur kullanıcısına yanıt
    Nakit ihtiyacı olan arkadaşım telefonu telefonu evkurdan taksitli aldı, ben ondan nakit aldım, bende satıyorum. Bende zaten g5 var, kullandığım. :)
  • Teşekkür ederim cevap için, iyi satışlar! :)
  • siz forumun mudavımlerındensınız, keske hıcbır surette kutusunu actırmasaydı arkadasınız evkurda. malum kutu acıldımı -ÖLÜ- muamelesı yapılıyor cihaza malesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı1905

Nakit ihtiyacı olan arkadaşım telefonu telefonu evkurdan taksitli aldı, ben ondan nakit aldım, bende satıyorum. Bende zaten g5 var, kullandığım. :)

zaten sistem bu şekilde işliyor. Nakit ihtiyacı maalesef. Yoksa satılırmı bu güzelim telefon
  • Bu konuda haklısın kardeşim, ancak EVKUR olacak yerdeki acemi satıcı, cihazı kutu açmadan veremem satış yapamam demiş, kaşe basmazsam garanti dışı olur diyerekten kutu açmışlar, iş bilmiyorlar insanlarıda yalnış yönlendiriyorlar mağlesef kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gayet iyi fiyat Arkadaş son derece sağlamdır içiniz rahat olsun Nakit ihtiyacın dan
  • Cihaz satilmistir arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.