Şimdi Ara

LG Televizyona IP TV yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 10 senedir kullandığım akılsız televizyonu değiştirdim LG B7 aldım. Kuruluma gelen adam IPTV yüklersen açıkça söylemeyim ama her kanalı izleyebilirsin dedi. Bu konuda biraz acemi ve bilgisizim. Biraz araştırdığım kadarı ile IPTV için cihaz vs kullanılabiliyor, acaba benim televizyonum bu cihazı içeriyor mu? Çünkü adamın bana söylediği senelik 350 liraya ben yükleme yaparım hepsini donmadan izlersin dedi. Ankarada yaşıyorum. IPTV eğer direkt cihazsız televizyona kurulabiliyor ise bana IPTV önerisinde bulunur musunuz??

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Hocam tvnin ozellikleri nedir bilmiyorum ama smart tv ozelligi varsa direk program indirebilirsin icine omur boyu kullanimi 5 euro galiba smart ip diye bisey lgnin magazasnsa mevcut 1 hafta deneme surumu olarakta iniyor.
    Daha sonra internette bolca olan ip tv servis saglayicilardan birisinden yillik abonelik alip tvde ve pcde izleyebilirsin.
    Donmamasi icin iyi bi int baglantin olmasi gerek .
    Ben 50mbit vdsl le sorunsuz kullaniyorum mac film dizi vs kanallarin hepsi mevcut .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevap için teşekkürler, IPTV servis sağlayıcılardan önerebileceğiniz var mı? Bunlar merdivenaltı sanırım?
  • netflix izlenebiliyor mu acaba bu yöntem ile?
  • Bu konular çok karışıkmış, smart IPTV var, MKVOD var, MK IPTV var hangisi ne işe yarıyor, hangisi birbirinin muadili, çok kafam karıştı, yardımcı olabilecek var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple tv 3 - ip tv sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Vestel Smart tv YouTube sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.