Şimdi Ara

Lg Teknosa ses sistemleri 1alana 1bedava (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
12
Favori
12.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: black_67

Kampanyayı kaçırmadım kuyruk acım yok
    Avkurdan 650 ye alabilecekken almadım z906 aldım ve çok memnunum 1.000 tl gibi rakamları zaten haketmeyen bir sistem piyasayı fiyatı ben belirlemiyorum evkur gibi kazıkçı bir firma 650den satabiliyorken sen iki katına alıp birini beleşe getirdim diye kendini avutmaya devam et

Tamam.. devam ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: B1sey

Hayırlı olsun fakat z906 al kıyasladığınız cihaz tv bin altında kablosuz ve evde göç havası vermeyen bir ses sistemi las 750 modelini aldım ve hediye gelen midelide 700 tl ye sattım eve girdiğimde telefonumla eşlesen oyun oynarken güzel ses veren zarif bir cihaz genç odası icin değil salon icin kullanabilecek başarılı bir sistem

kullanım alanları farklı ama benim herzamanki amacım sistemin öncelikle temel amacını yapması

ses olarak alt modeller daha iyi la350 sanırım ses olarak las serisinden daha başarılı basslarda

sinemasever olarak gerçek 5+1 karşısında tercih edilmeyeceğini düşünüyorum

görsel ve kullanım olarak tabiki las serisi kıyaslama yapılmyacak kadar güzel ama iş sese gelince z906 fark atar
  • Z906 ile las650-750-950 yi karsilastirmak tabiki yanlis olur. Lg nin bu serileri kesinlikle cok guzel kullanisli fakat gercekten 1000 lira (las 950 -1800 tl) haketmeyecek urunler. Z906 ile kiyaslamak yanlis olur, gorsellik disinda hangi alanda olursa olsun z906 kesinlikle cok daha ust seviye bir cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada forum İstanbul teknosa da z906 899 tl idi. Belki almayı düşünen arkadaşlar vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z906 ile kıyaslamak yanlış sound bar tek başına 1200 olsa almazdım açıkçası ama las750 yanına las 650 verildiği zaman alınır bu kampanya iyi bir kampanyaydı. bu arada z5500 sistemim vardı sattım ve sounda bar aldım niye derseniz kablolardan tek kelimeyle bıktım. lgnin tüm kablosuz 5+1 i içinde 2 bin tl gözden çıkarmak gerekiyor memnun kalmazsam iki ürünü de satar bunu alırım gene karda olurum
  • Konuyu Nasıl taşıyoruz biten sıcaklara ?

• quote:

Konuyu Nasıl taşıyoruz biten sıcaklara ?

önce hoparlörler gelsin taşırız
  • Gelmezse yandım zaten bir konu açtım sıcak diye sıcak dolandırıcı olmasin

• quote:

Gelmezse yandım zaten bir konu açtım sıcak diye sıcak dolandırıcı olmasin

Gelir gelir merak etmeyin :)
  • Son durum: teknosa aradı tarih vermedi "sırayla önce Aldığınız mağazaya ordan da size gönderilecek" dediler

• Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.

• bekleyişe devam göndereceğiz diyorlar tarih vermiyorlar bu arada sistemden memnunum apartman dairesi için iyi optik kablo ile direk tv ye bağladım böylece bilgisayarın sesi de tv den geliyor. tv sesinde fark muazzam
  • Gelen giden?

• Bekleyise.
    Devam az kaldı bakalım

• quote:

Bekleyise.
    Devam az kaldı bakalım

inşallah yarın dağıtıma başlamaları lazım
  • kuzu gıbı bekledık 2 aydır :) bakalım
  • Mağazaya sordum her an gelebilir diyorlar. Bakalım beklemedeyiz..
  • İKİNÇİ URUNLERI KACA SATTINIZ BEYLER ?
  • B1sey kullanıcısına yanıt
    daha elimize geçmedi ki satalım :) sizin geldi mi?
  • Gelmeden sattım ;)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.