Şimdi Ara

Lg Smart Tv de Avea Wınn'ı Nasıl Kullanırım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İyi Akşamlar Geçen Hafta Vatan dan "LG 42LM669S 3D LED CINEMA 107 CM FULL HD, 400 HZ,DLNA,4XHDMI,USB,DUAL PLAY," Model Tv aldım, elimde avea 3g modem var tv de nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelkrc -- 7 Nisan 2013; 21:57:50 >

• bilgisi olan yokmu ??
  • 3 g modemi direkt led tv ye takamazsın.hotspot olan bir cihazla wireless sinyali yayıp,bu sinyalle tv den internete gireblirsin.ben tp lınk 3020 3g modem destekli cihazda 3 g kullanıp hotspot özeelliği ile wifi sinyali yayabilirum.ancak ben bunu tv de değil gigablue hd uydu alıcısına internet bağlamak için kullanıyorum.ancak tv dede sinyalı göruyorum.dolayısla tv de mutlaka olur.cihazz burada.ben hepsiburada dan aldım.http://www.tp-link.com/lk/products/details/?model=TL-MR3020
  • bu cihaz kredi kartı boyutunda her 3 gsm operatörun modemini tanıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

bu cihaz kredi kartı boyutunda her 3 gsm operatörun modemini tanıyor...

Tesekkurler arkadasim, peki bu cihaz elektriklemi calisiyor prizemi takiyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet elektrıkle çalışıyor,nnormal modem gibi elektrıkle çalışıyor.kablosuzun yanı sıra tv nın eternet girişinden de internet 3 g ile bağlıyor..
  • Tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell TV ve Turkcell TV Plus
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.