Şimdi Ara

LG & Samsung ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle zamanınızı aldıgım için kusura bakmayın,
    Lg 49UF8507 vs Samsung 48JU7500
    2 tv arasında kaldım ama 49'' lik lg ye biraz daha yakınım
    -hz bakımından iyi olması
    -pasif 3d özelligi

http://www.teknosa.com/urunler/110015491/lg-49uf8507-dvb-s2t2c-4k-uhd-3d-webos-smart-led-lc
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-ue-48ju7500-led-tv-fiyati,152359.html

Sizin yorumlarınızı da almak istiyorum. Kullanan arkadaşlar da kullanım tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Yorum yazanlara tekrar teşekkürler. Saolun beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skip-60 -- 3 Ağustos 2015; 2:36:19 >

• Vestel almada 1 hafta geçmedi mefta oldu 102 ekran led tv müşteri hizmetleri rezilliği ayrı dert.servis hizmeti ayrı dert.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamikaze_TR_ kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun kardeş bilmiyorum nedendir ama vestel çıktı çıkalı ısınamadım bunuda dedın bı daha aklıma bile gelmez artık verdigin bilgi için cook teşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: skip-60

geçmiş olsun kardeş bilmiyorum nedendir ama vestel çıktı çıkalı ısınamadım bunuda dedın bı daha aklıma bile gelmez artık verdigin bilgi için cook teşkler

Milyar dolar parayı toprağa inşaata gömen adamdan zorlu dan teknoloji beklemek,keranede bakire ummak gibi birşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi led tvlerin performansını bilemem ama 1,5 yıl önce tüplü televizyonu atıp, birazda özenip gittik samsung ue40es6140 akıllı televizyon aldık,şuan sadece normal tv olarak kullanılıyor :) Koskoca şirket dedik tvnin tarayıcısı berbat çalışıyor vidyolarda atıyor sanırım önbellek yetersizmiş,fişi çekersen tarih ayarları sıfırlanıyor, gittim bide ona klavye aldım hala kimse rahat kullanamıyor,kısacası biraz nazlı müşteri olun ,bekletin,adamların dünya kadar parası var utanmıyorlar böyle acele ürün yapmaya,1900tl verdik keşke düz led alsaymışım, ikinci el 400 tl ye laptop aldım şimdi yine onu bağlıyoruz , 3d iyi ama biraz gözler ağrıyor,ayrıca gözlükler tv ye biraz zor senkronize oluyor, benim burada merak ettiğim, ülke olarak bizim kadar özenip satın alıp enayi yerine konulan ülke var mı ?Ayrıca vestelde güzel akıllı tv yapmaya başladı onu alalım işçilik vergi gibi paralar içerde kalsın

• iniyesta kullanıcısına yanıt
    sayın üyeler vestelin kötü imajı yayılmış gidiyor ama yıllardır çok şey değişti bakın bu alttaki link eski vestel belgeseli avrupanın en büyük fabrikası olarak geçer,inşaata gömme değil fabrika için neler yapmış izleyin,zaten tv üretim kısmına bakın diğer tv fabrikalarındaki standartlara çoktan yetişmiş yıllar önceki belgesel bu şimdi harika televizyonlar yapıyorlar.Telefonuda ilk telefona göre hiç fena değil aldık bir tane binlerce model çıkaran şirketlerden neler çektik paramızla rezil olduk.
    https://www.youtube.com/watch?v=FrIAapAWMY0
  • Kardeş bilmiyorm ama vestel telefon cıkarmıştı asus la birlikte vestel venus du sanırsam ozamanlar tel alacaktım ve asus la vesteli karşılastırınca dağlar kadar fark wardı ozaman beni soguttu bide boyle müşteri memnuniyetsizligi yorumlarıda gorunce iyice sogudum yani bişi alacagım zaman en son vestel alırım dielim sanmaki dışarı merakımız var türk ürünleri cıksın daha cok cıksın ki dısarıya bizde satalım ama vestel bu idellerimizi biraz kotuye kullandı kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_sp

sayın üyeler vestelin kötü imajı yayılmış gidiyor ama yıllardır çok şey değişti bakın bu alttaki link eski vestel belgeseli avrupanın en büyük fabrikası olarak geçer,inşaata gömme değil fabrika için neler yapmış izleyin,zaten tv üretim kısmına bakın diğer tv fabrikalarındaki standartlara çoktan yetişmiş yıllar önceki belgesel bu şimdi harika televizyonlar yapıyorlar.Telefonuda ilk telefona göre hiç fena değil aldık bir tane binlerce model çıkaran şirketlerden neler çektik paramızla rezil olduk.
    https://www.youtube.com/watch?v=FrIAapAWMY0

Kendi bayisinde en pahalı modellerine de baktım.çamur gibi görüntüsü vardı.

Geçmişte türk malı bahanesiyle koçun tenekelerini millete kaptırdılar şimdi vestel ile zorlu aynı yolun yolcusu

Vatan millet ayağına kimse vatandaşın canına malına göz dikmemeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iniyesta kullanıcısına yanıt
    çamur gibi mi senin kadar da vatanın milletin yerli malına bok atan görmedim yeni çıkan modellerden bahsediyorum,şuan aynı fiyat aralığında pek bir fark yok gidipte 6 bin tl lik tvlerle kıyaslama ,anasını satayım samsung bedavaya mı verdi sanki millete ithal alınca canımız malımız hiç yanmadı mı şimdi ,ne bir program var yerli ne bir güncelleme çıkardılar, sattılar malı gittiler 2 yılda bir tv mi değiştircem ben.Vestelin bütçesinin 10 katına sahip olan şirketlerin bu gibi hataları yapması beceriksizlik,telefonlarda da aynı şeyi yaşadık.Binlerce tl çöpe gitti iadeye gelince yok öyle bir şansın diyorlar mahkemelerde uğraş dur
  • Ben dediğim modelden hiç memnun kalmadım tv alacak arkadaşlar nedenlerini yukarıda yazdım gidin ne alırsanız alın ama sıkı müşteri olun,yurtdışında da bulundum farklı ülkeden insanlarla da konuşuyorum,gerçekten onlar daha seçici,bizim ihraç ettiğimiz domatesi bile didik didik testlere tabi tutuyorlar.Serbest piyasanın rekabet gibi faydaları var yerli ürünlerinde uluslararası rekabette bulunması gerekiyor kabul ama serbest piyasada tüm sorumluluk halka düşüyor ipler bizim elimizde
  • Samsung al lg nin servisi facia
  • Selam

2 Modelden birini seçicek olursan

LG Örnek : Standart 4K yayınlanlar 60p de izlenebilirken Satılırken 4K Diye Satılan bazı modeler
    (TRT 4K 60p Test yayınını açamıyor) 4K özelliği Sadece Usb ve Hdmi diye söyleniyor

Samsung Örnek : Cruved Tipi tvler Sinema gibi Koltuk karşısı tvlerdir konum açısından karşısında olman şart
    (Yeni olan SHUD Modelleri daha iyi ve SMART(TIZEN) çok hızlı)
  • Telefoncu kullanıcısına yanıt
    Lg yi araştrdım trt 4k yı acıyor ama samsung hakkında pek video feln bulamadım.
  • bence ikisi de çok iyi değil TV konusunda. Sony ya da hala Türkiyeden çıkmadıysa Panasonic derim ben marka bazında düşünürsek :D
  • Tv yi değiştirmemek için mutfak robotu teklif ettiler daha ne diyiyim besleme kartı arzası birçok kişide ortaya çıkmış . Kendi markasısın arkasında
    Durmazssa bende kötülerim tabi toplasam 24 saat kullanım süresi bile olmadı. İsterse manisanın il sınırları kadar fabrika yapsınlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze_TR_

Vestel almada 1 hafta geçmedi mefta oldu 102 ekran led tv müşteri hizmetleri rezilliği ayrı dert.servis hizmeti ayrı dert.

TV alacaksan zaten arçelik vestel beko markalı hiçbir tv'yi almıyacan
    bu markalardan buz dolabı olur çamaşır makinesi olur bunları alabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.