Şimdi Ara

((((((---:::LG R-500 KULÜBÜ:::---)))))) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
938
Cevap
4
Favori
74.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet deyip devam etmen gerekiyor. Aynı şeyleri yaptım ve madde madde yazdım adımları, sorunsuz çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Evet deyip devam etmen gerekiyor. Aynı şeyleri yaptım ve madde madde yazdım adımları, sorunsuz çalışıyor

Sevgili Dostum;

Dediğin gibi, tüm adımları dikkatle yaptım, malesef XP yine boot edemedi.

Yine de yanıt verdiğin için teşekkür ediyorum.

Kolay Gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: altobelli

Bu konuda bilgisi olan yok demekki,ya da boyle bir sorun yasayan,bekleyecegiz,elden ne gelirki baska.
    quote:

Orjinalden alıntı: altobelli

Selam arkadaslar Temmuz 2008 den beri LG R500 kullanicisi olarak ben de araniza katildim,hemen de bir sorunumu
    ileterek forumu hareketlendireyim diye dusundum.
    Simdi LG R500 u HDMI kablosu ile Onkyo 605 e bagliyorum, onkyo da yine HDMI kablo ile Pioneer kuro Plazmaya bagli,
    basiyorum enter e ve bir MKV film baslatiyorum hemen piril piril goruntu plazmaya yansiyor, ama o da ne? ses yok, al asagi vur yukari
    ses yok bildigim herseyi denedim maalesef yok, son olarak Onkyoyu devreden cikarip LG>Pioneree>HDMI ile bagli, hem goruntu var
    hemde TV de ses iyiymi,gelde sacini basini yolma,LG de Realtek ses surucusu var biliyorsunuz orada HDMI OUT secili ONKYO da giris cikislar tamam ama resim geciyor ses gecmiyor,simdi bekleyecegiz bu durumlarda bilgisine basvurulan Otor arkadaslar vardir mutlak,
    hepinize iyi yillar diler,cevap ve yardimlar icin simdiden tesekkur ederim.

Tamamen teorik olarak söylüyorum.
    Onkyo yu Plazmaya ve Laptopu da ayrıca Plazmaya bağlasanız sorunun çözülmesi gerekmez mi?

• arkadaşlar xp de omnipass, parmakizi aygıtını,driverını yüklediğim halde bulamıyor.nasıl çözebilirm yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Militar-ist

Beyler windows 7 64 bit inmekte şuan, kurunca yorum yaparım :)

full lü cıktımı yaa ....
  • Beta diye biliyorum...
  • bir teşekkür iletmem gerek arkadaşlar,

LG R500 makinemi 1 hafta önce İstanbul LG tecpro servisine gönderdim..
    Sorunları vardı,batarya problemi olmuştu..lamba olayı bataryadanmış. bios yüklendi.
    her makine gibi olabilecek problemler..

makine ellerine kargo ile ulaştımı diye aradım.karşıma çıkan arkadaş makinenin onarıldığını söyledi..

Bu yaşıma kadar bir çok servis ile irtibatım oldu..bu kadar hızlısını ilk defa gördüm..
    Bataryayı sıfırı ile değişmişler,bir kaç sorunu daha gidermişler.
    Yeni gelen biosu yüklemişler...

ve bukadar hızlı bir şekilde yapmışlar bunları..

İstanbul kağıthanedeki lg servisine çok tesekkür ediyorum..
    Hızlarından dolayı Tebrik ediyorum.

Bu arada kesinlikle ve kesinlikle Lg nin çalısanı veya arkadaşları değilim.
    Bilen bilir.

yeni lg LG bios çıktı sanırım..bilginiz olsun..
    sizin bios no kaç..
    ona göre karşılastırıp söylerim size isteyen varsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 22 Ekim 2010; 18:39:32 >

• Sevgili VanCleef,
    Ilgine tesekkur ederim,cevabi yeni gordum,soyledigin yontemde olabilir belki de ses 5.1 DTS Dolby vs ozelliklerinden arinmis olup sadece stereo olarak doner.Bunu denedim tabi.
    Ama esas sevindirirci olan sorunu cozdum,ayni sorunu yasayan arkadaslar icin de bir faydasi olacagi dusuncesi ile yaptigim su; Onkyo'nun Hardware Setup bolumundeki "HDMI ON/OFF" bolumunu "OFF" olarak isaretledim ve hem goruntu hem orijinal ses onkyo uzerinden Plazmaya ulasti,tabi sesi Onkyo ya bagli kabinlerden orijinal haliyle dinlemek mumkun oldu.
    Tesekkur ederim.

Tamamen teorik olarak söylüyorum.
    Onkyo yu Plazmaya ve Laptopu da ayrıca Plazmaya bağlasanız sorunun çözülmesi gerekmez mi?
  • Arkadaşlar bende 24 ocaktan itibaren R500 kullanıcısıyım. Almamda fiyatının yanısıra (Bimeks'te 1650 TL) burada okuduğum yorumlar etkili oldu. Gerçekten verdiğim paranın hakkını veren bir makina ( C2D T9300 ). yalnız aldığımdan beri parmak izi özelliğini kullanamadım. dün ise diskleri bölmek için recovery cd'sini kullandım. lg'nin destek sayfasından indirdiğim parmak izi programı minimum özellikte yükleniyor. bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

EDİT: parmak izi başarıyla yüklendi. sorunum kalmadı. bu arada Philips A610 5-1 ses sistemimi bağladım. sesi çok güzel veriyor ama srs'i çalıştıramadım galiba. neyse kurcalarken onu da buluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locheet -- 28 Ocak 2009; 11:17:59 >
  • Merhabalar.
    Laptobumuza kendimiz yeni biosu nasıl yükleyebiliriz?
  • Arkadaşlar bende yeni aldım sayılırım bu cihazı yaklaşık 2 hafta oldu genel olarak memnun kaldım henüz kastıramadım ama yorumları okuduğum kadarıyla oyunlarda kasmıyormuş.Ben 3 gün düşündüm ve kararımı verdim aldım bu cihazı fazla düşündükçe kafa karışıyor.Henüz herhangbir sorun da yaşamadım Allahtan.

Benim merak ettiğim birkaç soru var :
    1)Bilgisyar açılırken parmak iziyle açılmsına izin vermesi için ne yapmam gerekiyor.
    2)Fn+Fonksiyon tuşlarının tam olarak ne işe yaradığını gösteren bi kaynak varmı.
    3)Bu sorum biraz sipesifik olucak ilgilenenler varsa eğer.Bilgisayarıma auto-cad2007 ve solid works2008 kuramadım artı bu tür mühendislik programlarının bu cihazda performansı nasıldır.
  • Arkadaşlar hiçkimsenin bilgisi yok mu acaba bu konular hakkında :s
  • yeni sürüm çıktı
    SMBIOS Sürümü COLSSF19
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOKMENM

yeni sürüm çıktı
    SMBIOS Sürümü COLSSF19

Nasıl yükleyebiliriz acaba?
  • arkadaşlar bu bios dosyasını nereden bulabılırız.ve yukleme ıcın bir kaç yabancı siteye baktım ıso olarak cd ye yuklenıyormus konu ıle ılgılı bılgısı olan varmıdır.teşekürler.
  • Ben xp kullanıyorum.geçen gün ikinci defa HDMI girişini denedim çalışmadı.İlk defa aldığımda bi 26" lcde denemiştim belki lcdde bişey vardır dedim.Dün ise bi arkadaş LG37" full hd almış onda denedim .2 tane hdmi portunda hiç görüntü gelmedi 1inde ise böyle cazır cuzur çizgiler geldi.Ama hdmi kabloyu başka cihaza bağladın çalıştı.Xpyle alakalı bir sorun vardır umarım diyim bi vista kurcam.Olmasza banada servis yolu gözüktü.Ama VGA dan bağladım Fullhd tvyi 1920*1080 harika oldu.Bluray 1080 filmler denedim ve Pes 2009'u full hdde oynadım harika oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: legendserkan

Arkadaşlar bende yeni aldım sayılırım bu cihazı yaklaşık 2 hafta oldu genel olarak memnun kaldım henüz kastıramadım ama yorumları okuduğum kadarıyla oyunlarda kasmıyormuş.Ben 3 gün düşündüm ve kararımı verdim aldım bu cihazı fazla düşündükçe kafa karışıyor.Henüz herhangbir sorun da yaşamadım Allahtan.

Benim merak ettiğim birkaç soru var :
    1)Bilgisyar açılırken parmak iziyle açılmsına izin vermesi için ne yapmam gerekiyor.
    2)Fn+Fonksiyon tuşlarının tam olarak ne işe yaradığını gösteren bi kaynak varmı.
    3)Bu sorum biraz sipesifik olucak ilgilenenler varsa eğer.Bilgisayarıma auto-cad2007 ve solid works2008 kuramadım artı bu tür mühendislik programlarının bu cihazda performansı nasıldır.

1-bilgisayarı parmak iziyle açabilmen için omnipassten 'başlangıç ayarlarını ayarla' windowsla birlikte oturum aç seçeneğini seçmelisin.fakat açılışta hem şifre hemde parmakizi ister.ya parmakizini yada şifreyi girersin açılır.sadece parmakiziyle açılsın istiyosan öle bi seçenek yok.

2-fn tuşuyla ilgili bi kaynak bilmiyorum ama deneyrek görebilirsin ben öle yapmıştım:)

3-dediğin mühendislik programlarını rahatlıkla çalıştırabilirsin.ben autocad 2009 kullanıyorum hiç sorun çıkartmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalgicc -- 15 Şubat 2009; 1:30:07 >

• arkdaşlar kamerayla ilgili sıkıntım başladı şimdide
    2.kez fan sesinden dolayı servise gondermiştim geldi
    recovery yaptım cd'den format attım
    bütün driverlerini yükledim kamera çalışmıyor
  • Vista kurup HDMİ girişini yine denedim olmadı.Bi ara 1280*800 görüntü geldi ama çızır çızır.ekranda çizgiler falan yani berbat ötesi.Sonra gitti yine görüntü
    Servisle önceden muhattap olmuş kişiler nasıl servise teslim ediyoruz?
    Adres telefon vs varmı?Ayrıca fatura falan gereklimi?
  • Altın uçlu HDMI ile denedim sonuç yine hüsran.Garantiye veriyorum laptopu kısa sürede :(
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.