Şimdi Ara

Lg Plazma Yeşil Karıncalar Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Evimde 2 ayrı odada kullandığım 2 Adet Lg Plazma var,

    60PK250
    50PZ250

    Bu 2 plazmada full hd, ilk olarak 60" i kurup ps3, bluray player (LG), e-great (hd player) vs bağladım (monster thx sertifakalı hdmi kablo + hama + ttaf hdmi kablolar ile) kontrollerini yaptım, (priz olarak monster'ın hts 1000 akım koruma prinizi kullanıyorum) ekranda koyu renkler olduğu zaman yeşilimtrak 1 karıncalanma mevcut, ekranın sağına doğru ise sanki 1 u şekli alıyor karıncalar. Neyse Lg servisi çağırdım kontrollerini yaptılar, boardda deşarj sorunu şeklinde tespitte bulunarak değişim raporu düzenlediler, Daha sonra aldığım yerle görüştüm ve paralel ithalat olduğunu öğrendim televizyonun (gerçi biliyordum bunu sanırım, malum evlilik arifesinde uzunca 1 gün de yapılan beyaz eşya alışverişinde almıştık), neyse aldığımız yerle görüştük onların servisde geldi aldı tv'yi, şu an inceliyorlar.

    o zaman eee diyeceksiniz nedir olay ?, salondaki 50" e de (Teknosadan alındı) yukarda bahsettiğim cihazları taktığımda 1e 1 aynı sorunun bu televizyonda da olduğunu farkettim, aynı şekilde ekranın sağında yine 1 u şekli yine aynı renkte karınca sürüsü, 60" de bu sorunu farkettiğimde 2 ayrı elektrikçi ayrıca sony yetkili servisde çalışan bilirkişilere danışmıştım, acaba sorun elektrikmi diye, ama hepside sorun elektrik olamaz, elektrik sorununda panel kendini kapatır bilgisi verildi. ama dediğim gibi 2 televizyonda da aynı sorunun olması sizlere danışma ihtiyacı doğurdu. Bu arada 50" Teknosa tarafından değiştirildi aynı modelle, fakat onda da aynı problem mevcut. Varmıdır bu tip 1 sorunla karşılaşan veya duyan eden ?


    Ps : Bazı forumlarda, plazmalarda buna benzeyen karıncalanmaların normal olduğu yazılmış, fakat evlenmeden önce yine Lg 50" hd ready plazma kullanıyordum, asla bu tip 1 sorun yaşamadım.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.