Şimdi Ara

LG patent ihlali gerekçesiyle Koç Grubuna ait Arçelik, Beko ve Grundig'e dava açtı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Google amcaya yazdım böyle birşey çıktı:

Altay tankının seri üretimi ihalesini 2011’de kazanan ve üretimi yapamayan Koç’un, 2018’deki ihaleyi kazanamaması üzerine yalan furyasının başladığı kaydedildi. Uzmanlar, ihaleyi Koç’un yarı fiyatı teklifle kazanan BMC şirketine Tank Palet Fabrikası’nın 25 yıllığına tahsis edilmesini “özelleştirme” ve “fabrika satılıyor” diye yansıtan CHP ve avanesinin süreci yalanlarla sabote etmeye çalıştığını söylüyor.

Tuhaflıklar silsilesinin arka planında ise Koç Grubu’na ait Otokar şirketinin olduğu belirtiliyor. 2011 yılında tank ihalesini kazanan ancak yıllardır hiçbir şey ortaya koyamadığı belirlenen Koç’un 18 Kasım 2018’de yenilenen ihaleyi kaybedince yaygara kopardığı tespit edildi. Uzmanlar, 18 Kasım 2018’deki ihalede 250 tank için 7 milyar dolar fiyat öneren Koç’un Otokar firmasına karşı, 4 milyar dolar fiyat sunan ve 3.5 milyara inen BMC’nin ihaleyi kazanması sonrası yalan ve iftira bombardımanının başladığını vurguluyor.

Yazı akit ten ama başka yerlerdende doğrulanabilir sanırım...

• kenbalx K kullanıcısına yanıt
    Ben de tam tersini okudum. Otokar bütün çalışmaları bitirip üretime başlayacak aşamaya geldi fakat ne olduysa ihale BMC'ye verildi diye okudum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Detaylı araştırmadım ama 2008 ihalesi prototip hazırlamak ve alt yapı çalışmaları içinmiş. Parasını almış işini yapmış. Bu ihale 250 adet üretim için açılmış yarı fiyatına bmc almış. 7 milyar dolara koç a verilseydi buseferde 3,5 a bmc ye verilmedi yandaş koç aldı diye söylenirlerdi.

Karışık işler...
  • İkiside sevmediğim firma yesinler birbirlerini

• 70 yıllık firma bugüne kadar tek başına ne yapmıştır.
    Şimdiye kadar şu firmaların izinleri ile üretim yaptılar.
    Daıkın.
    LG.
    Sanyo.
    Siemens.
    Whirpool.
    Gorenje.
    Kendine ait tek bir orjinal ürünü varmı. Satın almış olduğu markalara ait olanlar hariç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenbalx K kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Koç grubu bu memlekete en fazla katma değer sunan firmadır. Yandaş BMC. Vb... yiyici firmalarla mukayese bile kabul etmez. Otokar Altay tankının tüm çalışmaları ve prototipini hazırladı, mamayı BMC ye yedirmek istediler. Olay bu. LG, Samsung çokta matah firmalar değiller. Özellikle beyaz eşya konusunda. Servisleri fecaat özellikle. Bizim yerli firmalarımızın yanında bir farkları yok. Alsanız başınıza dert alırsınız. Ürünler de öyle ahım şahım kaliteli değil.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.