Gio özellikleriyle biraz daha önde,ram olarak p503 öne çıksada bu tip telefonlarda aynı anda 20-30 uygulama açmayacağın için ramin pek bir önemi yok,işlmeci daha önemli , ayrıca Gio'ya da android 2,3 güncelemesi gelecek
o kadar farkedermı 200 mhz? renk konusunda da bırkac kısıden gorunuste pek bır fark hıssetmedıgın soylenıyor ama ben pek ınanmadım cunku arada ucurum var..
Gio özellikleriyle biraz daha önde,ram olarak p503 öne çıksada bu tip telefonlarda aynı anda 20-30 uygulama açmayacağın için ramin pek bir önemi yok,işlmeci daha önemli , ayrıca Gio'ya da android 2,3 güncelemesi gelecek
o kadar farkedermı 200 mhz? renk konusunda da bırkac kısıden gorunuste pek bır fark hıssetmedıgın soylenıyor ama ben pek ınanmadım cunku arada ucurum var..
Normal kullanımda 200mhz belki hissedilmez ama işlemciyi kullanan uygulamalarda Gio 'nun daha iyi performans vereceği aşikar,renk olarak Gio daha net bir görüntü var,en iyisi bir teknosa mağazasında 2 telefonuda inceleyin
quote:
Orijinalden alıntı: Lepanto
quote:
Orijinalden alıntı: aykutulgenalp
pekı bu karsılastırmanın ıcıne iphone 3gs girerse işler değişirmi?
iphoneda navigasyon bedava değil diye biliyorum, onu bir araştırmalısın.
İphone JB yapmadan ancak google maps üzerinden sizi uydu haritasından konumuzunu gösterir,appstore free gps uygulamaları pek kaliteli değiller, 2. 3. parti yazılımlar ile JB'li cihazınıza hertürlü GPS uygulamasını yükleyebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme