Şimdi Ara

Lg p503 & nokia e-5 & iphone 3g&3gs & samsung galaxy gio?? ?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TurkishDelight

Gio :800 Mhz işlemci - 278mb ram - 16777216 renk ekran
    p503 :600 Mhz işlemci - 512Mb ram - 262144 renk ekran

Gio özellikleriyle biraz daha önde,ram olarak p503 öne çıksada bu tip telefonlarda aynı anda 20-30 uygulama açmayacağın için ramin pek bir önemi yok,işlmeci daha önemli , ayrıca Gio'ya da android 2,3 güncelemesi gelecek

o kadar farkedermı 200 mhz? renk konusunda da bırkac kısıden gorunuste pek bır fark hıssetmedıgın soylenıyor ama ben pek ınanmadım cunku arada ucurum var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutulgenalp

quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDelight

Gio :800 Mhz işlemci - 278mb ram - 16777216 renk ekran
    p503 :600 Mhz işlemci - 512Mb ram - 262144 renk ekran

Gio özellikleriyle biraz daha önde,ram olarak p503 öne çıksada bu tip telefonlarda aynı anda 20-30 uygulama açmayacağın için ramin pek bir önemi yok,işlmeci daha önemli , ayrıca Gio'ya da android 2,3 güncelemesi gelecek

o kadar farkedermı 200 mhz? renk konusunda da bırkac kısıden gorunuste pek bır fark hıssetmedıgın soylenıyor ama ben pek ınanmadım cunku arada ucurum var..

Normal kullanımda 200mhz belki hissedilmez ama işlemciyi kullanan uygulamalarda Gio 'nun daha iyi performans vereceği aşikar,renk olarak Gio daha net bir görüntü var,en iyisi bir teknosa mağazasında 2 telefonuda inceleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

Orijinalden alıntı: aykutulgenalp

pekı bu karsılastırmanın ıcıne iphone 3gs girerse işler değişirmi?

iphoneda navigasyon bedava değil diye biliyorum, onu bir araştırmalısın.

İphone JB yapmadan ancak google maps üzerinden sizi uydu haritasından konumuzunu gösterir,appstore free gps uygulamaları pek kaliteli değiller, 2. 3. parti yazılımlar ile JB'li cihazınıza hertürlü GPS uygulamasını yükleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.