Merhaba arkadaşlar.Bugün babama lg optimus p503 aldım.Telefon şuan şarjda ve telefonu vermeden önce adam ediyim diyorum.Öncelikle daha önce herhangi bir smartphone kullanmadım.internette rom filan işlemleri var.şimdi baştan sona ne yapacağım.düzgünce anlatılmış bir link varsa veya anlatabilirseniz güzel olur.
Bir diğer sorumda bu rom işlemlerinden sonra telefonun içindeki herşey format atmış gibi gidiyormu?
Rom işlemlerine simdiden girme hocam henüz çok erken biraz telefonu bu haliyle kullanıp kendini geliştirmelisin bence..
quote:
Orijinalden alıntı: y n s c n
Rom işlemlerine simdiden girme hocam henüz çok erken biraz telefonu bu haliyle kullanıp kendini geliştirmelisin bence..
haklısınız.1gündür telefonu kurcalıyorum zaten birşey soracağım.telefonda uygulamaları kapattığım halde android şarjın %50sini yiyor şuanda.ekran parlaklığı en sonda ve %10 yiyor kıyaslama açısından.ilk açıldığında %70lerde oluyor androidin şarj yüzdesi.uzun süre kullanmadım ve tekrar baktığımda %5e düşmüştü ne oluyor ne bitiyor anlamadım
fabrika versiyonunda p503de bildiğiniz gibi android market yok.bilgisayardan indirdiğim uygulama ve oyunlarıda görmüyor.bunu nasıl halledebilirim
android smartphone'larda ilk başlarda şarj sıkıntısı yaşanabiliyor. bataryanın alışma süreci diyebiliriz bu duruma çünkü zamanla oturuyor bu olay. bir de arka planda çalışan uygulama vs. varsa bu da şarj süresinin çabuk bitmesine etki eder. cihazı biraz keşfedin, tanıyın sonrasında rom atarsınız bu da fayda gösterir. optimus one'da google market var diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim bilgisayardan attığınız uygulamalar için apk manager kullanmanız sorunu çözebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: _blackmamba_
android smartphone'larda ilk başlarda şarj sıkıntısı yaşanabiliyor. bataryanın alışma süreci diyebiliriz bu duruma çünkü zamanla oturuyor bu olay. bir de arka planda çalışan uygulama vs. varsa bu da şarj süresinin çabuk bitmesine etki eder. cihazı biraz keşfedin, tanıyın sonrasında rom atarsınız bu da fayda gösterir. optimus one'da google market var diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim bilgisayardan attığınız uygulamalar için apk manager kullanmanız sorunu çözebilir.
hocam telefona android task manager ve advanced task manager yükledim.benimle ilgili olmayan gereksiz uygulamaları ikisindende defalarca kaldırmama rağmen belli bir süre dahilinde tekrar açılıyorlar.mesela hava ,not,resim çerçevesi,fm radyo ,google harita,market ... liste uzayıp gidiyor.bazı uygulamalar 2dk içinde tekrar aktif olurken kimisi 30dk içinde ama kapattığım uygulamalar tekrar açılıyor.bunu nasıl düzenleyebilirim?
bu arada 2.3.3e geçtim market ve youtube geldi güzel oldu
quote:
Orijinalden alıntı: pentatlos
quote:
Orijinalden alıntı: _blackmamba_
hocam telefona android task manager ve advanced task manager yükledim.benimle ilgili olmayan gereksiz uygulamaları ikisindende defalarca kaldırmama rağmen belli bir süre dahilinde tekrar açılıyorlar.mesela hava ,not,resim çerçevesi,fm radyo ,google harita,market ... liste uzayıp gidiyor.bazı uygulamalar 2dk içinde tekrar aktif olurken kimisi 30dk içinde ama kapattığım uygulamalar tekrar açılıyor.bunu nasıl düzenleyebilirim?
bu arada 2.3.3e geçtim market ve youtube geldi güzel oldu
hocam bu sorun ben optimus black'i ilk aldığımda da vardı uygulamalar kendiliğinden açılmaya zorluyordu onun sebebi içerisinde yüklü olan rom'dan kaynaklıydı ben rom'u güncelledim sorun ortadan kalktı. siz de 2.3.3'e geçmişsiniz sorun ortadan kalkmış olabilir bu şekilde.
tekrar merhaba telefonu giderek daha cok taniyorum :) simdi android marketten indirdigim uyguamalari istedigim gibi sd karta gecirebiliyorum. fakat bilgisayardan attigim uygulamalarda ayni sey ge,erli degil.pcdenattigim uygulamalari nasil sd karta atabiliim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme