Şimdi Ara

Lg Optimus One vs Samsung Galaxy Pro

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki telefon arasında kararsız kaldım. Pro işlemci olarak üstün One ram olarak. İkisindede 3mp kamera var ama hangisi kaliteli tam bi fikrim yok. Birinde fiziksel klavye ve dokunmatik ekran varken diğeri full dokunmatik. Videolarını izlediğimde ekran kaliteleri yeterli gibi geliyor. Kamera konusunda tam bi fikrim yok. Pro tasarım olarak daha güzel geldi.

Siz olsanız hangisini alırsınız ?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayacan93

Arkadaşlar bu iki telefon arasında kararsız kaldım. Pro işlemci olarak üstün One ram olarak. İkisindede 3mp kamera var ama hangisi kaliteli tam bi fikrim yok. Birinde fiziksel klavye ve dokunmatik ekran varken diğeri full dokunmatik. Videolarını izlediğimde ekran kaliteleri yeterli gibi geliyor. Kamera konusunda tam bi fikrim yok. Pro tasarım olarak daha güzel geldi.

Teşekkürler.

bana göre lg optimus one daha iyi tabi bence gidip bi 2 sinide elinize alın öyle test edin sonuçta alıcak ve beğenicek sizsiniz ,ne desek sonucu siz belirliyceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil273563

quote:

Arkadaşlar bu iki telefon arasında kararsız kaldım. Pro işlemci olarak üstün One ram olarak. İkisindede 3mp kamera var ama hangisi kaliteli tam bi fikrim yok. Birinde fiziksel klavye ve dokunmatik ekran varken diğeri full dokunmatik. Videolarını izlediğimde ekran kaliteleri yeterli gibi geliyor. Kamera konusunda tam bi fikrim yok. Pro tasarım olarak daha güzel geldi.

Teşekkürler.

bana göre lg optimus one daha iyi tabi bence gidip bi 2 sinide elinize alın öyle test edin sonuçta alıcak ve beğenicek sizsiniz ,ne desek sonucu siz belirliyceksiniz

Malesef öyle bir imkanım yok KKTC'de öğrenciyim kurban bayramında geri dönücem ve ben ordayken telefon elimde olması lazım.Önümüzdeki bir kaç gün içinde sipariş etmem gerekiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halil273563

quote:

Teşekkürler.

Malesef öyle bir imkanım yok KKTC'de öğrenciyim kurban bayramında geri dönücem ve ben ordayken telefon elimde olması lazım.Önümüzdeki bir kaç gün içinde sipariş etmem gerekiyor.

ben fikrimi söyledim bana göre lg daha iyidir ama 450-500 arası bütçeniz varsa hiç uğraşmayın gidin samsung galaxy gio alın süper telefondur

• Şu anda Galaxy Pro ve Optimus One arasında kaldım. Optimus one'da GPU diye bi olay var Pro'da yok sanırım.Bu GPU ne işe yarar ? Bu iki telefon arasında fotograf ve video performansları bakımından hangisi önde ? Görüntü kalitesi bakımından hangisi daha üstündür? Bu son 3 sorum sonrasında hangisini alıcağıma karar vericem.

Şimdiden teşekkürler.
  • optimus one'n ramide daha yüksek, büyük bi fark var ram açısından.. Ekran çözünürlüğü açısından ve boyutu açısından optimus one daha önde geliyor..
    Daha büyük ekrana sahip. 3.2inç.. Tasarım olarakta bence daha iyi one. Ama qwerty çok gerekli diyosan pro almak daha mantıklı olur.
  • ikisi de farklı sınıflara ait smartphone modelleri. biri full dokunmatik diğeri qwerty klavyeli. bana sorarsan androidin keyfini çıkartmak küçük ekranda biraz zor o yüzden full dokunmatik olan optimus one daha ağır basıyor. pro'da multi touch olmaması da bir eksiklik. ayrıca ram'in yüksek olması veri transferinde ve kullanımda hız artışı sağlar. bu da optimus one'ın bir diğer artısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _blackmamba_ -- 24 Ekim 2011; 14:14:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy ace
    11 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY S İ9000
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pro nun sarji bir gun bile gitmiyor one in ekranida berbat gio ya bak

www.samsungio.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Pro nun sarji bir gun bile gitmiyor one in ekranida berbat gio ya bak

www.samsungio.com

Gio yu 450 500 TL arasına satan güvenilir online alışveriş sitesi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Pro nun sarji bir gun bile gitmiyor one in ekranida berbat gio ya bak

www.samsungio.com

optimus one'ın ekranı belirttiğiniz kadar kötü durumda değil hocam. smartphone'u elinize alıp test ettiğinizde kötü olmadığını görüyorsunuz. galaxy gio ile aynı çözünürlüğe sahip.
  • Lg ekranı büyük, gpu denen olay var ve ram fazla. Samsungda ise İşlemci iyi, ram kötü değil, qwert klavye var. Lg kullanılabilirlik açısından biraz daha iyi gibi ama hem dokunmatik hem klavye olmasından dolayı ve tasarımından dolayı Pro biraz daha cazip geliyor :S Yanlış kararda vermek istemiyorum :S
  • qwerty neden bu kadar önemli senin için ? Mesaj içinmi ?
  • huawai ideos x5
  • quote:

Lg ekranı büyük, gpu denen olay var ve ram fazla. Samsungda ise İşlemci iyi, ram kötü değil, qwert klavye var. Lg kullanılabilirlik açısından biraz daha iyi gibi ama hem dokunmatik hem klavye olmasından dolayı ve tasarımından dolayı Pro biraz daha cazip geliyor :S Yanlış kararda vermek istemiyorum :S

valla arkadaşım ben sana fikrimi söyledim. android'in keyfi bana göre dokunmatik ekranlı bir smartphone'da çıkar o yüzden de fiyatı en ideal olan optimus one'ı tavsiye ettim. ha yok ben keyif çıkartmak istemiyorum ille de klavyeli olsun dersen sen bilirsin. karar senin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.