Şimdi Ara

LG OPTİMUS L5 ROOT VE ROM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonumu rootlamak istiyorum hiç bu işe girişmedim çokda zamanım yok hemde anlamıyorum bana şuan telefonu en çok rahatlatacak rom önerebilir misiniz ? bide root yapıp gereksiz uygulamarıda kaldırmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum forum konusu verirseniz ordan bakarak yapabilirim.

• yardım eden yok mu
  • öncelikle telefonun 4.1.2 olması lazım.daha sonra framaroot v1.4.1 bulup telefona at ve kur.sonra programı aç.orda superSU seç ve gandalf'a tıkla.gülen yüz çıkarsa telefon rootlanmış demektir.ve reset at telefona.titanium backup pro ile istemediğin programları dondurabilir veya kaldırabilirsin.L5 için en iyi rom orijinal rom şu an için.ben çoğu romu denedim.hala beta aşamasında.yani ufak tefek sorunları var.stabil sürüm çıkınca kurmanı tavsiye ederim.şu an için orijinal romda kal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona Non Grata

öncelikle telefonun 4.1.2 olması lazım.daha sonra framaroot v1.4.1 bulup telefona at ve kur.sonra programı aç.orda superSU seç ve gandalf'a tıkla.gülen yüz çıkarsa telefon rootlanmış demektir.ve reset at telefona.titanium backup pro ile istemediğin programları dondurabilir veya kaldırabilirsin.L5 için en iyi rom orijinal rom şu an için.ben çoğu romu denedim.hala beta aşamasında.yani ufak tefek sorunları var.stabil sürüm çıkınca kurmanı tavsiye ederim.şu an için orijinal romda kal.

öncelikle telefonun 4.1.2 olması lazım.daha sonra framaroot v1.4.1 bulup telefona at ve kur.sonra programı aç.orda superSU seç ve gandalf'a tıkla.gülen yüz çıkarsa telefon rootlanmış demektir. buraya kadar anlattığın yer rootlama kısmı degil mi ? sağol bu arada

• evet oraya kadar root anlatımı.gülen yüz çıkınca reset at telefona.
  • aklına takılan bi şey olursa çekinme sor kardeşim
  • quote:

evet oraya kadar root anlatımı.gülen yüz çıkınca reset at telefona.

yarın yapıcam bu anlattıklarını sonra seni bilgilendiricem reset at derken yeniden başlatmak mı yoksa fabrika ayarlarına mı ? bu arada garantiye böyle yollasak garanti dışı kalıyor geri unroot gibi bişe yapabiliyomuyuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukas

quote:

yarın yapıcam bu anlattıklarını sonra seni bilgilendiricem reset at derken yeniden başlatmak mı yoksa fabrika ayarlarına mı ? bu arada garantiye böyle yollasak garanti dışı kalıyor geri unroot gibi bişe yapabiliyomuyuz ?

evet kardeşim yeniden başlatıcaksın gülen surat çıktığında.söylediğim programda unroot seçeneği de var zaten.garantiye yollamadan önce unroot yapar öyle yollarsın.ki şöyle de bir şey var ben ilk kez cihaza root atarken bi acemilik yapıp menü üzerinden fabrika ayarlarına dönmüştüm.(rootlu cihaza menü üzerinden format atılmaz bu arada )sonra çözemedim çıkamadım işin içinden o zamanlar acemi olduğum için yolladım servise ben cihazı öyle yolladım onlar rootlu olduğunu biliyolardır belki.zaten roota falan bakmadan direkt kdz flaşlayıp yolluyolar yani bu korkular boşuna.korkmaya hiç gerek yok.cihazı bozsan bile düzeltebilirsin.tabi donanıma zarar vermedikçe.bazı programlar donanımlar üzerinde oynamalara olanak veriyor.eğer üst düzey kullanıcı değilsen bu ayarlarla oynama cihazı bozarsın.ben de kullanmıyorum zaten o tarz programlar.
    yani kardeşim bu işler çok basit işler.zamanla her şeyi öğrenirsin.ben hiç öğrenemem hiç yapamam sanıyodum ama artık günde 2-3 kere rom değiştiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona Non Grata -- 26 Ağustos 2013; 19:17:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selcukas

quote:

evet kardeşim yeniden başlatıcaksın gülen surat çıktığında.söylediğim programda unroot seçeneği de var zaten.garantiye yollamadan önce unroot yapar öyle yollarsın.ki şöyle de bir şey var ben ilk kez cihaza root atarken bi acemilik yapıp menü üzerinden fabrika ayarlarına dönmüştüm.(rootlu cihaza menü üzerinden format atılmaz bu arada )sonra çözemedim çıkamadım işin içinden o zamanlar acemi olduğum için yolladım servise ben cihazı öyle yolladım onlar rootlu olduğunu biliyolardır belki.zaten roota falan bakmadan direkt kdz flaşlayıp yolluyolar yani bu korkular boşuna.korkmaya hiç gerek yok.cihazı bozsan bile düzeltebilirsin.tabi donanıma zarar vermedikçe.bazı programlar donanımlar üzerinde oynamalara olanak veriyor.eğer üst düzey kullanıcı değilsen bu ayarlarla oynama cihazı bozarsın.ben de kullanmıyorum zaten o tarz programlar.
    yani kardeşim bu işler çok basit işler.zamanla her şeyi öğrenirsin.ben hiç öğrenemem hiç yapamam sanıyodum ama artık günde 2-3 kere rom değiştiriyorum

çok sağol ya senin gibi insanlar oldukça insanlar rahatlıyor cesaretimi yerine getirdin zaten ben bişeyi merak edince mutlaka deniyorum bozulursada bozuluyor bunuda elinde sonunda korkarakta olsa denicektim sanırım kesin yarın yaparım veya bu gece bu framaroot her telefonu rootluyomu yani s3minide var onuda rootlamak istiyorum onuda aynı şekilde rootlar mı ?

• s3 mini desteklenen cihazlar arasında yok.onun root yöntemi biraz uzun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona Non Grata -- 27 Ağustos 2013; 2:32:57 >
  • quote:

öncelikle telefonun 4.1.2 olması lazım.daha sonra framaroot v1.4.1 bulup telefona at ve kur.sonra programı aç.orda superSU seç ve gandalf'a tıkla.gülen yüz çıkarsa telefon rootlanmış demektir.ve reset at telefona.titanium backup pro ile istemediğin programları dondurabilir veya kaldırabilirsin.L5 için en iyi rom orijinal rom şu an için.ben çoğu romu denedim.hala beta aşamasında.yani ufak tefek sorunları var.stabil sürüm çıkınca kurmanı tavsiye ederim.şu an için orijinal romda kal.

hocam konuyu hortlatıyorumda cm10.1 var sorunsuz diyorlar haftasonu yükleyecegim

http://www.linuxdunyam.com/2013/08/lg-l5-cyanogenmod.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukas -- 1 Ekim 2013; 18:21:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.