Şimdi Ara

LG Optimus G Pro | ANA KONU | KİTKAT GÜNCELLEMESİ GELDİ! | KİTKAT ROOT EKLENDİ! (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.042
Cevap
53
Favori
452.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: motoyama

fiyat performans bakımından daha iyisini şimdilik bulamayacağımı düşündüğümden bu gün aldım telefonu. niyetim xperia z almaktı fakat kısa bir incelemeden sonra lg'de karar kıldım. ilk kez lg kullanıyorum dilerim memnun kalırım

Hayırlı olsun :)
  • Cihazi alan sayisi gunden gune artiyor.paylasimlar ve incelemelerle sayfamiz senlenecek.cihaz gercekten cok iyi her anlamda.gun gectikce daha cok seviyorum,ekranina hayran oluyorum.kimsenin elinde gormemek de hosuma gidiyor.bizim cihaz daha kizilay stoklarina girmedi tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ölü piksel kasa da oynama falan var mı ? Note 2 kullanıyorum ve bu cihaza geçmeyi düşünüyorum. note 2 bazen kasa da gıcırdama yapıyor bunda durum nedir ? yoksa htc one almayı düşünüyorum. ekran da ışık sızması oyunlarda kasma telefondan kasma gibi bir sorun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fractalboy
    Önce Nova Launcher adlı tema uygulama ve düzenleme programını kuruyorsunuz. Sonra JellyBean diye bir ikon programı var onu kuruyorsunuz. JellyBean içinde iOS7 ikon teması var onuda indirin sonra Nova Launcher'ı açıp iOS 7 ikonlarını çağırın hepsi bu kadar.

Nova Launcher'ı biliyorum, onu kurdum ama Jellybean deyince bir sürü Jellybean var.

Yine Nova Launcher'ı yapan şirketin Jellybean'ine baktığımda ise resimlerinde o ikonlar yok.
    Yani şu Jellybean hangisiyse bir linkini atarsan sevinirim arkadaşım...

quote:

Orijinalden alıntı: parsan
    Arkadaşlar ölü piksel kasa da oynama falan var mı ? Note 2 kullanıyorum ve bu cihaza geçmeyi düşünüyorum. note 2 bazen kasa da gıcırdama yapıyor bunda durum nedir ? yoksa htc one almayı düşünüyorum. ekran da ışık sızması oyunlarda kasma telefondan kasma gibi bir sorun ?

Ölü pixel hiç yok. Ekran şahane ötesi, anlatamam. Kasası da taş gibi. Özellikle arka kapak çok kaliteli. Yüzeyince böyle Nexus 4 teki gibi küçük küçük kareler var.
    Genişliği Note 2 ye göre az olduğu için elde tutması daha kolay. Ve onun kadar büyük durmuyor. Ekran, çerçeveye çok yakın. Bu yüzden boyutlar küçük.
    Pili gece 4 te çıkarttım. Şu an saat akşam 7 , 15 saat geçti ve pil %36 kaldı. Tabi bütün gün kurcaladım...
    Telefon çok hızlı. Sanki Snapdragon 800 gibi. S4 te takılmalar oluyormuş. Bende 1 kere bile hiçbir yerde takılmadı. Kumanda özelliği süper.
    Ayrıca Miracast sayesinde Wi-Di ekranlara kablosuz bağlanıp ekranı aktarabiliyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 6 Ağustos 2013; 18:58:54 >

• arkadaşlar 32 gb class 10 hafıza kartı almak istiyorum.hem model hem fiyat olarak da uygun site tavsiyesi olan var mı?şu an 16 gb team marka class 10 kullanıyorum ama 32 gb istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

arkadaşlar 32 gb class 10 hafıza kartı almak istiyorum.hem model hem fiyat olarak da uygun site tavsiyesi olan var mı?şu an 16 gb team marka class 10 kullanıyorum ama 32 gb istiyorum.

Ben 32GB Team UHS-1 yani Ultra High Speed olanından aldım. Fiyatı en ucuz yerde 90 lira civarlarında.
    Ama kralı diyebilirim. Saniyede 10MB yazma, 40MB okuma ve 500IOPS okuma ile 150IOPS yazma var.

Bundan sonra gelen ise 65 lira civarlarında bulunan Sandisk Ultra UHS-1. Onun hızları ise 30MB okumaya 10MB yazma...
    Bahsettiğim şu:http://www.sandisk.com.tr/products/memory-cards/microsd/ultra-class10-with-adapter/?capacity=32GB

• Hocam peki ekranın aralarından baktığın zaman aralardan ışık sızması falan yok değil mi ? bi de ekranla cam arasında boşluk var mı ? note 2 gibi sanki cam yokmuş hissi veriyor mu ? bi de ekran gorilla glass değil sanırım.
  • quote:

arkadaşlar 32 gb class 10 hafıza kartı almak istiyorum.hem model hem fiyat olarak da uygun site tavsiyesi olan var mı?şu an 16 gb team marka class 10 kullanıyorum ama 32 gb istiyorum.

Mey iletişime bakın müşteri hizmetleri süper, ben sandisk 32 gb class 10 almıştım test edince hızı düşük çıktı sonra bahsedince açılmış kutuyu iade aldılar kargoya poset içine farkını koyup toshiba ultra high speed aldım ertesi gün elime geldi, ben çok memnun kaldım alisverişimden.

• quote:

Hocam peki ekranın aralarından baktığın zaman aralardan ışık sızması falan yok değil mi ? bi de ekranla cam arasında boşluk var mı ? note 2 gibi sanki cam yokmuş hissi veriyor mu ? bi de ekran gorilla glass değil sanırım.

Ekran Gorilla Glass 2
    Ama bunu GSMArena'da falan yazmıyor enteresan...

---
    quote:

Orijinalden alıntı: Partir
    Mey iletişime bakın müşteri hizmetleri süper, ben sandisk 32 gb class 10 almıştım test edince hızı düşük çıktı sonra bahsedince açılmış kutuyu iade aldılar kargoya poset içine farkını koyup toshiba ultra high speed aldım ertesi gün elime geldi, ben çok memnun kaldım alisverişimden.

Şu an elime oradan aldığım Sandisk Extreme USB3.0 64GB Bellek geçti. Dikkatlice açtım ve takıp benim aynı modelin 32GB olan diğer belleğim gibi NTFS formatladım.

Şu an dosya atıyorum. Fakat bir terslik var. Taktığımda flash bellek gibi altta değil harddisk gibi üstte gösterdi. Ve diğer 32GB Sandisk Extreme Flash diskim saniyede 34MB ları görürken, bu şu an 710KB veya 1.7MB ile atıyor. Bu durumda ya bozuk ya da ....(kimseyi karalamam, yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Benim görevim doğru yaklaşmak. Bu yüzden şu an bir şey diyemiyorum.) Şimdi kapatmışlardır. Yarın ilk işim arayıp söylemek olacak...

Flash'ın donanım kimliğinde kimliği: USBSTOR\diskgeneric-compact_flash___1.01 olarak yazıyor. Üretici ise Standart Disk Sürücüleri yazıyor.
    Bendeki diğer aynı marka ve modelin 32GB olan belleğimde de aynı şekilde yazıyor.

Sanırım bozuk olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 6 Ağustos 2013; 19:44:28 >

• Mutlaka yardımcı olurlar zaten garantili ürün , bayram önü iyi olmamış, bu arada sandisk eskisi kadar iyi değil gibi geliyor bana artık. Yanlış hatırlamıyorsam Serkan bey vardı orda hatta numarası var diye hatırlıyordum yokmuş, olsa gönderecektim size.

• Home tuşundaki renkli ışıklara bayıldım yahu . Eşimde ufaktan yazılmaya başladı benim telefona Sanırım hevesim geçdikten sonra hanıma gidecek telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Hocam peki ekranın aralarından baktığın zaman aralardan ışık sızması falan yok değil mi ? bi de ekranla cam arasında boşluk var mı ? note 2 gibi sanki cam yokmuş hissi veriyor mu ? bi de ekran gorilla glass değil sanırım.

Ekran Gorilla Glass 2
    Ama bunu GSMArena'da falan yazmıyor enteresan...

---
    quote:

Orijinalden alıntı: Partir

Şu an elime oradan aldığım Sandisk Extreme USB3.0 64GB Bellek geçti. Dikkatlice açtım ve takıp benim aynı modelin 32GB olan diğer belleğim gibi NTFS formatladım.

Şu an dosya atıyorum. Fakat bir terslik var. Taktığımda flash bellek gibi altta değil harddisk gibi üstte gösterdi. Ve diğer 32GB Sandisk Extreme Flash diskim saniyede 34MB ları görürken, bu şu an 710KB veya 1.7MB ile atıyor. Bu durumda ya bozuk ya da ....(kimseyi karalamam, yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Benim görevim doğru yaklaşmak. Bu yüzden şu an bir şey diyemiyorum.) Şimdi kapatmışlardır. Yarın ilk işim arayıp söylemek olacak...

Flash'ın donanım kimliğinde kimliği: USBSTOR\diskgeneric-compact_flash___1.01 olarak yazıyor. Üretici ise Standart Disk Sürücüleri yazıyor.
    Bendeki diğer aynı marka ve modelin 32GB olan belleğimde de aynı şekilde yazıyor.

Sanırım bozuk olabilir...

Çok az yerde yaziyor ama kesinlikle goril la glass 2 kullanilmis çok arastirdim.

Bende sandisk 64GB UHS-1 var 30mb/sn yazma 10mb okuma hızında. Gayet memnunum simdilikbir.sorun yok. Zaten oldum olası sandisk kullanirim. Profesyonel fotoğrafçılıkla uğraşıyorum daima dandisk kkullandım ve hiç sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractalboy -- 6 Ağustos 2013; 22:45:40 >

• Bu arada şarj süresini merak edenler için söylüyorum.

Saat 20:44 te şarja taktım kapalı olarak.

Demin saat 23:04 te ön led i yeşil yanarak dolu olduğunu bildirdi.

Yani 2 saat 20 dakikada doldu. Şarjı ise 17 saat 30 dakikada %3 kalacak kadar gitmişti.
    Tabi bu süre içerisinde epey fazlaca kurcaladım. Gece de açıktı ama wireless ve data alımı kapalıydı.
    Sabah 10:30 gibi wireless ı açtım. Data paketi kullanmıyorum. Tüm gün mail geliyor. Kahvaltıda da epeyce İnternet'te gezdim.
    Ayrıca akşam bir yere çıktım. Orada da İnternet'e bağlanıp dolaştım. Fotoğraflar çektim. Foursquare da paylaşım yaptım.
    Maillerimi okudum. Gün içinde de sürekli program yükledim vs. uğraştım. Sanırım normale döndüğüm zaman ortalama 1 tam gün rahat gidecek...

Bu arada hatırlamadığım için sorayım. Bu geceleyin belirli bir saatten sonra wireless'ı otomatik kapatma, güncellemeleri kapatma ve
    sabah belirli bir saatte açma gibi şeyleri otomatik yaptırdığımız yer neresiydi? Motorola Atrix'te vardı ama bunda bulamadım
    veya onu hatırlayacak kadar kurcalamaya vaktim olmadı. (Diğer şeyleri kurcalamaktan )

• ARKADAŞLAR BENİM HAFIZA KARTI YUVASINDA SANIRIM BIR SORUN VAR RESİMLERDE GÖSTERMEYE ÇALIŞTIM.ORDA 2 TANE İNCECİK TEL VAR SANKİ OLMALARI GEREKEN YERDE DEĞİL GİBİLER VE SD KARTI TAKINCA BİRBİRLERİNE TEMAS EDİYORLAR.SD KART TAKILI İKEN FALAN BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM O YÜZDEN UMURSAMIYORUM PEK AMA İLERDE SORUN ÇIKARIR MI ACABA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pretty34 -- 6 Ağustos 2013; 23:42:22 >
  • quote:

ARKADAŞLAR BENİM HAFIZA KARTI YUVASINDA SANIRIM BIR SORUN VAR RESİMLERDE GÖSTERMEYE ÇALIŞTIM.ORDA 2 TANE İNCECİK TEL VAR SANKİ OLMALARI GEREKEN YERDE DEĞİL GİBİLER VE SD KARTI TAKINCA BİRBİRLERİNE TEMAS EDİYORLAR.SD KART TAKILI İKEN FALAN BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM O YÜZDEN UMURSAMIYORUM PEK AMA İLERDE SORUN ÇIKARIR MI ACABA.

RESİMLERDE İŞARETLİ OLAN BÖLÜM
     LG Optimus G Pro | ANA KONU | KİTKAT GÜNCELLEMESİ GELDİ!  | KİTKAT ROOT EKLENDİ! LG Optimus G Pro | ANA KONU | KİTKAT GÜNCELLEMESİ GELDİ!  | KİTKAT ROOT EKLENDİ!

• pretty34 P kullanıcısına yanıt
    Bendeki de öyle. Zaten öyle olmazsa çalışmaz.
  • quote:

quote:

ARKADAŞLAR BENİM HAFIZA KARTI YUVASINDA SANIRIM BIR SORUN VAR RESİMLERDE GÖSTERMEYE ÇALIŞTIM.ORDA 2 TANE İNCECİK TEL VAR SANKİ OLMALARI GEREKEN YERDE DEĞİL GİBİLER VE SD KARTI TAKINCA BİRBİRLERİNE TEMAS EDİYORLAR.SD KART TAKILI İKEN FALAN BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM O YÜZDEN UMURSAMIYORUM PEK AMA İLERDE SORUN ÇIKARIR MI ACABA.

RESİMLERDE İŞARETLİ OLAN BÖLÜM
     LG Optimus G Pro | ANA KONU | KİTKAT GÜNCELLEMESİ GELDİ!  | KİTKAT ROOT EKLENDİ! LG Optimus G Pro | ANA KONU | KİTKAT GÜNCELLEMESİ GELDİ!  | KİTKAT ROOT EKLENDİ!

benimde öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@NT -- 7 Ağustos 2013; 0:01:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Bu arada şarj süresini merak edenler için söylüyorum.

Saat 20:44 te şarja taktım kapalı olarak.

Demin saat 23:04 te ön led i yeşil yanarak dolu olduğunu bildirdi.

Yani 2 saat 20 dakikada doldu. Şarjı ise 17 saat 30 dakikada %3 kalacak kadar gitmişti.
    Tabi bu süre içerisinde epey fazlaca kurcaladım. Gece de açıktı ama wireless ve data alımı kapalıydı.
    Sabah 10:30 gibi wireless ı açtım. Data paketi kullanmıyorum. Tüm gün mail geliyor. Kahvaltıda da epeyce İnternet'te gezdim.
    Ayrıca akşam bir yere çıktım. Orada da İnternet'e bağlanıp dolaştım. Fotoğraflar çektim. Foursquare da paylaşım yaptım.
    Maillerimi okudum. Gün içinde de sürekli program yükledim vs. uğraştım. Sanırım normale döndüğüm zaman ortalama 1 tam gün rahat gidecek...

Bu arada hatırlamadığım için sorayım. Bu geceleyin belirli bir saatten sonra wireless'ı otomatik kapatma, güncellemeleri kapatma ve
    sabah belirli bir saatte açma gibi şeyleri otomatik yaptırdığımız yer neresiydi? Motorola Atrix'te vardı ama bunda bulamadım
    veya onu hatırlayacak kadar kurcalamaya vaktim olmadı. (Diğer şeyleri kurcalamaktan )

Sarj ettikce pilin kullanim suresi articak demistiniz de ne biliyim benimkisi pek gitmiyor gibi 7 saatte falan bitti bu sefer de . Sadece net ve whatsapp kullaniyorum . Telefonla konusmadim foto 2 tane cektim . Ama nedense sarjim tikir tikir dusuyor. Cok sinir olmaktayim suan . Bende mi bi sorun var -.- istanbula gidince garantiye mi yollasam ne yapsam ?

LG Optimus G Pro | ANA KONU | KİTKAT GÜNCELLEMESİ GELDİ!  | KİTKAT ROOT EKLENDİ!

• Hocam ekran surelerin nasil.birde parlakligi yuksek tutarsan fazla gitmesni bekleme zaten

• Ok ayniysa no problem.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.