Şimdi Ara

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
12
Favori
109.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aranıza bugün katıldım. Beyaz kullanıyorum. İphone varken jb yapıyodum ama androidi hiç kullanmadım. Benim cihazın sürümü 2.2.2. Şarjı iyi gitmesi için hangi versiyonu atmam lazım.menusu kolay hızlı olan surum hangisi.samsung taki su damlası sesini nasıl yapabilirim?teşekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben icsden memnun değilim nasıl 2.3.4 e dönecem ? ilk sayfada hep rotlu rom var.orjinal rotsuz rom yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 33kral33.

ben icsden memnun değilim nasıl 2.3.4 e dönecem ? ilk sayfada hep rotlu rom var.orjinal rotsuz rom yok mu ?

SAYFANIN NERESİNDEN BAŞLADINIZ OKUMAYA İLK SAYFA EN BAŞTA ZATEN ANLATILMIŞ BU YÖNTEMLE

LG OPTIMUS BLACK P970 ICS 4.0.4 ORJINAL ROMLAR

ICS Orjinal versiyonu çıkmıştır. ROM'a superuser yükleniyor. Kırık u-boot.img yi yükleyerek CWM Recovery yükleyebiliyoruz.
    Direk CWM yüklerseniz Telefon tuğulaya dönüşüyor 'security error' hatası veriyor. Türkçe dil desteği mevcut.

1. BIN_LGP970_TUR_V30A_00.zip, MD5: 99953113794BE974C9C1D32510C735F7
    arşivi indir. Herhangi bir klasörün içine zipin içindekileri açalım.
    2. SmartFlashTool_External.rar indirip arşivden çıkarıp C diskine kopyalıyoruz.
    3. LG Optimus Black aleti kapatıyoruz.
    4. Ses + tuşuna basılı tutarak USB kabloyu takın (usb kablonun diğer ucu bilgisayara bağlı olmalı).
    5. Ekranda şu yazı çıkmalı - S/W upgrade please wait while upgrading
    6. B_SmartFlashTool_Extern.exe yi çalıştırın. (LGP970 bilgisayar sürücüsü yüklü olmalı. LGP970 WINDOWS USB DRIVER)
    7. Açılan program penceresinde üst menüden ROM copy D/L geç.
    8. CP file kısmına : LGP970_V30A_00_AP.bin dosyayı ekliyoruz.
    9. AP file kısmına : LGP970_V30A_00_CP.fls dosyayı ekliyoruz.
    10. Start düğümesine basıyoruz.
    11. Birkaç dakika içinde flashing tamamlanıyor ve telefon yeniden başlayacak.
    12. Telefon açıldıktan sonra Sistem Ayarları-Yedekle&Sıfırla - Fabrika verilerini sıfırlıyoruz.
    13. Superuser yüklemek için bilgisayarımıza Unlockroot programını yükleyin.
    14. Telefonu programın görmesi için Ayarlar - Geliştirici seçenekleri - USB hata ayıklama'yı işaretliyoruz.
    Programı çalıştırdıktan sonra root düğümesine basıyorsunuz, root eklendikten sonra program yeniden başlatmayı teklif edecektir.
    Yeniden başlatıyoruz.

BU MESAJDAKİ(2) DOSYALARLA YÜKLEME YAPACAKSINIZ
    TR V20 BIN dosyalar (root'suz):

BIN_TUR.LGP970.V20A_00

BIN_TUR.LGP970.V20C_00

BIN_TUR.LGP970.V20D_00

BIN_SEA_LGP970_V20H

• quote:

Orijinalden alıntı: erdogan3333

Arkadaşlar aranıza bugün katıldım. Beyaz kullanıyorum. İphone varken jb yapıyodum ama androidi hiç kullanmadım. Benim cihazın sürümü 2.2.2. Şarjı iyi gitmesi için hangi versiyonu atmam lazım.menusu kolay hızlı olan surum hangisi.samsung taki su damlası sesini nasıl yapabilirim?teşekkurler

Hayirli olsun kardes.
    Su anda en guncel adroid surumu ics 4.0, istersen gb 2.3 de yukleyebilirsin.
    Birinci sayfadan v30 sea yi yuklemeni tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pupsik

quote:

Arkadaşlar aranıza bugün katıldım. Beyaz kullanıyorum. İphone varken jb yapıyodum ama androidi hiç kullanmadım. Benim cihazın sürümü 2.2.2. Şarjı iyi gitmesi için hangi versiyonu atmam lazım.menusu kolay hızlı olan surum hangisi.samsung taki su damlası sesini nasıl yapabilirim?teşekkurler

Hayirli olsun kardes.

Teşekkürler. Bu akşam deniyorum. Şu su damlası sesi nasıl yapılıyor. Yada sürüm yükselince otomatik geliyor mu? Bir de mp3 indirdim. Onu bildirim tonu yapmaya çalışıyorum. System-audio-notificationsun içine kopyalamaya ve taşımaya çalışıyorum nafile. Samsung s3 teki ıslık sesi. Onu nasıl yaparım?

• LG OPTIMUS BLACK P970 ICS CWM EKLENMİŞ V30 ROOTLU ROMLAR

Romlara CWM Recovery eklenmiştir. Superuser yüklenerek root hakları elde edilir.

1. BIN_PATCHED_LGP970_SEA_V30C_00.zip_CWM, MD5: 5D89C26BB12C557E885E41FE9E759BF1
    3. Su.zip indir. Açmadan sdcarda kopyala.
    4. LG Optimus Black aleti kapatıyoruz.
    5. Ses + tuşuna basılı tutarak USB kabloyu takın (usb kablonun diğer ucu bilgisayara bağlı olmalı).
    6. Ekranda şu yazı çıkmalı - S/W upgrade please wait while upgrading
    7. B_SmartFlashTool_Extern.exe yi çalıştırın. (LGP970 bilgisayar sürücüsü yüklü olmalı. LGP970 WINDOWS USB DRIVER)
    8. Açılan program penceresinde üst menüden ROM copy D/L geç.
    9. CP file kısmına : BIN_LGP970_SEA_V30C_00_AP.bin dosyayı ekliyoruz.
    10. AP file kısmına : BIN_LGP970_SEA_V30C_00_CP.fls dosyayı ekliyoruz.
    11. Start düğümesine basıyoruz.
    12. Birkaç dakika içinde flashing tamamlanıyor ve telefon RECOVERY'ye geçecektir.
    13. recovery'ye geçer geçmez wipe data/factory reset, yapıyoruz.
    14. sdcard'a kopyaladığımız Su.zip dosyasını bulup yüklüyoruz. install zip from sdcard, choose zip from sdcard
    15. Reboot system now Telefonu yeniden başlatıyoruz.
    16. Ayarlar-Gizlilik - Fabrika ayarlarını sıfırlıyoruz.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V30 sea dediğiniz bu mu oluyor

• BIN_LGP970_SEA_V30C_00.zip Şu anda cihaımda bu rom yüklü fakat şarz sorunu var şarzı bir gün bile gitmiyor.

BIN_LGP970_FRA_V30B_00.zip Bu romu yüklesem düzelir mi?Bilgisi olan arkadaşlar var mı.Yada bana şarz konusunda en iyi romun hangisi olduğunu söyleyebilirmisiniz.Onu yükleyelim.Cihazdan bu şarz sorunu yüzünden resmen soğudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

BIN_LGP970_SEA_V30C_00.zip Şu anda cihaımda bu rom yüklü fakat şarz sorunu var şarzı bir gün bile gitmiyor.

BIN_LGP970_FRA_V30B_00.zip Bu romu yüklesem düzelir mi?Bilgisi olan arkadaşlar var mı.Yada bana şarz konusunda en iyi romun hangisi olduğunu söyleyebilirmisiniz.Onu yükleyelim.Cihazdan bu şarz sorunu yüzünden resmen soğudum.

Aktif kullanimda 6-7 saat gidoyor. Sadece tel gorusmesi yaparsan 2 gun gidiyor.
    Yukledigin programlati da analiz et. Bazi programlar gerektiginden fazla aktif kaliyor, pil tuketiyor.
    Ics yi minimum uygulama ile kullaniyorum. Bir gunu rahat cikariyor. V30c sea yuklu bende.

• quote:

LG OPTIMUS BLACK P970 ICS CWM EKLENMİŞ V30 ROOTLU ROMLAR

Romlara CWM Recovery eklenmiştir. Superuser yüklenerek root hakları elde edilir.

1. BIN_PATCHED_LGP970_SEA_V30C_00.zip_CWM, MD5: 5D89C26BB12C557E885E41FE9E759BF1
    3. Su.zip indir. Açmadan sdcarda kopyala.
    4. LG Optimus Black aleti kapatıyoruz.
    5. Ses + tuşuna basılı tutarak USB kabloyu takın (usb kablonun diğer ucu bilgisayara bağlı olmalı).
    6. Ekranda şu yazı çıkmalı - S/W upgrade please wait while upgrading
    7. B_SmartFlashTool_Extern.exe yi çalıştırın. (LGP970 bilgisayar sürücüsü yüklü olmalı. LGP970 WINDOWS USB DRIVER)
    8. Açılan program penceresinde üst menüden ROM copy D/L geç.
    9. CP file kısmına : BIN_LGP970_SEA_V30C_00_AP.bin dosyayı ekliyoruz.
    10. AP file kısmına : BIN_LGP970_SEA_V30C_00_CP.fls dosyayı ekliyoruz.
    11. Start düğümesine basıyoruz.
    12. Birkaç dakika içinde flashing tamamlanıyor ve telefon RECOVERY'ye geçecektir.
    13. recovery'ye geçer geçmez wipe data/factory reset, yapıyoruz.
    14. sdcard'a kopyaladığımız Su.zip dosyasını bulup yüklüyoruz. install zip from sdcard, choose zip from sdcard
    15. Reboot system now Telefonu yeniden başlatıyoruz.
    16. Ayarlar-Gizlilik - Fabrika ayarlarını sıfırlıyoruz.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V30 sea dediğiniz bu mu oluyor

Evet

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: usaklee

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugurfeyo

merhabalar. geçen gün optimus black' ime yeni çıkan android 4.0 güncellemesi yükledim LG'nin kendi programıyla. 2.2 nin menü geçişlerindeki ağırlıktan rahatsızdım, 4.0 güncellemesi gerçekten bu konuda derdime derman olmuş. Genel olarak hızlı olması hoşuma gitti. Ama şu şarj olayı nedir yahu. Telefonla dışarı çıkmaya korkuyorum. Az önce %100 iken biraz mesajlasmam sonucunda şu an %90 a inmiş. Ayrıca telefonda hiç bir ekstra uygulama yüklü değil. Sinirden hepsini sildim. Tamam eski sistem bana göre biraz ağırdı ama en azından şarjı bir gün götürüyordu beni, ama bu gerçekten çok abartılı şekilde pil düşmanı çıktı. Ek batarya mı alsam diye düşünüyorum.

Birinci sayfadan v30c sea yukle. Onun sarz tutusu daha iyi. Birde ayarlarda guc tasarrufu var onu aktif kullanirsan birz idare ediyor.

Hocam Merhaba.telefonu 1 ay önce aldım lg nin sitesinden indirdiğim programla güncelledim.şu anda 4.0.4(v30a) var.şarj sıkıntı.o yüzden başka room yükleyeceğim fakat bilmiyorum.siz v30c sea tavsiye etmişşiniz.peki ilk sayfadan ''LG OPTIMUS BLACK P970 ICS 4.0.4 ORJINAL ROMLAR'' bölümünden mi yoksa ''LG OPTIMUS BLACK P970 ICS CWM EKLENMİŞ V30 ROOTLU ROMLAR'' bölümünden mi indirip yapacağız.CWM ne demek ne farkı var.Ayrıca bu işlemleri yapmadan önce telefona unlock root programıyla root yapacakmıyız?Bu işlemleri yaparken bir sorun olursa telefonu nasıl kurtaracağız?yedek falan alacakmıyız olası kötü bir durum için.Cevabınızı bekliyorum.Teşekkür ederim.

Cwm ne oldugunu bilmiyorsan, cwm olmayan v30c sea yukle. Istersen sonra ustune root atabilirsin. Birinci sayfada adimlari sirasiyla uygula hic bir sikinti olmaz.

Teşekkür ederim hocam.en yakın sürede yapacağım.

• quote:

quote:

quote:

Hayirli olsun kardes.

Teşekkürler. Bu akşam deniyorum. Şu su damlası sesi nasıl yapılıyor. Yada sürüm yükselince otomatik geliyor mu? Bir de mp3 indirdim. Onu bildirim tonu yapmaya çalışıyorum. System-audio-notificationsun içine kopyalamaya ve taşımaya çalışıyorum nafile. Samsung s3 teki ıslık sesi. Onu nasıl yaparım?

s3 ait bi tane custom rom indir. acarak icinden sesleri alabilirisin.

• Bildirim ışığı yok mu bu cihazda

• quote:

Bildirim ışığı yok mu bu cihazda

LG Touch LED Notifications

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 6 Mart 2013; 0:37:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allix

quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2177895

• quote:

Orijinalden alıntı: hendr1239

quote:

quote:

buradaki indirme linkini verdim zaten

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu çalışıyor diğeri ne yazık ki sorun çıkartıyor bu yeni daha google play store da bile yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu çalışıyor diğeri ne yazık ki sorun çıkartıyor bu yeni daha google play store da bile yok

Evet Google play deki çalışmıyor. bu düzenlenmiş yeniliklerde var güzel olmuş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

denemek için mor bildirimi denedim bildiğin mor renk yanıyor iyi düzenleme yapılmış .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

denemek için mor bildirimi denedim bildiğin mor renk yanıyor iyi düzenleme yapılmış .

Renk, tuş, uygulama vs bir çok seçenek var incelerseniz. istemediğimiz kadar seçenek sunmuş ellerine sağlık

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Renk, tuş, uygulama vs bir çok seçenek var incelerseniz. istemediğimiz kadar seçenek sunmuş ellerine sağlık

evet ama bir erişilebilirlik sorunu var gibi sürekli oraya yönlendiriyor fakat bir seçenek bulamadım bir bilginiz var mı ?

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.