Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (521. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.078.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oki1980

quote:

Orijinalden alıntı: urbank

http://puu.sh/2psvc

internet downlaod manager ayarlara girin bağlantıyı açın bağlantı hızı lan 10mb eş zmanlı bağlantı sayısı 16 yapın indirme hızı artıyor dieğr türlü ben indiremedim şimdi inecek inşaallah.

V20b linkler :

HKG :http://pan.baidu.com/share/link?shareid=396254&uk=3272567274

CN (no google):http://pan.baidu.com/share/link?shareid=398209&uk=17028726

bu ikisi arasındaki fark nedir hnk versiyondada google apps yokmuş diyorlar bilen varmı?

Tavsiyem ikisinide yuklemeyin hk olanda turkce yok cn de google app uygulamalari yok çine özel her ikisinide yukledim v20a da yukledim ama suan en stabil tüm uygulamarda v10h suan onu kullaniyorum jlb betalarda bazi uygulamalarda hepsinde bazi sıkıntılar var .

ilginiz için Tesekkürler,v10f kullanıyorum şu anda kasılmalar oluyor ve jb inde çalışan oyun ve uygulamaların coğu çalışmıyor ama ram rahatladı istediğim kadar uygulama arkada çalışıyor stabil sürüm çıkana kadar bekliyeceğiz galiba.cn versiyonda google apps dışında sıkıntı varmı acaba eğer yoksa wipe ve reset yapmadan geçilirse google apps silinmez diye biliyorum yanlışmı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oh be en sonunda geldi. Kavuştum jelibonuma. Bakalım beklediğimize değecek mi? Heyecanla indiriyorum. İzlenimleri yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkcem44

Oh be en sonunda geldi. Kavuştum jelibonuma. Bakalım beklediğimize değecek mi? Heyecanla indiriyorum. İzlenimleri yazarım

nerde hocam link atarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Bringer

quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneKurt33

Benim ekrandada tüyler Var neyapacagiz ? Toz tanecikleri

Toz tamam da, tüy nasıl girebilmiş? Hayret verici bir durum.
    Çok rahatsız ediciyse mecbur garantiye gidecek.

Kucuk tuycukler ya. Ipliksi cok kisa

• quote:

Orijinalden alıntı: Faruk3

quote:

bende bu telefonu almayı düşünüyorum tek tek bütün sayfaları okuyordum ta ki 175 sayfa olduğunu görene kadar,kısaca artıları ve eksilerini yazabilir misiniz?,şarj durumu,güncelleme,ısınma sorunu,kamera vs.

yurt dışından almayı düşünüyorum pasaport kaydıyla beraber 750 TL ye denk geliyor,başka telefon önerir misiniz--biraz daha para ekleyip iphone 4s,galaxy s3 mü almalıyım ?

yanıtlarsanız çok sevinirim teşekkürler.

soruma cevap vereydiniz iyiydi.

Hocam biraz daha para ekleyip Demişsin ama ne kadar ekleyip s3 alacaksın madem para ekleyebiliyorsun Optimus G al hiç bir şeyi de düşünme. ne güncelleme, ne acaba bu oyunda takılacak mı derdin olmasın. S3 ben olsam almazdım ki almadım da. Bizim telefon bazı oyunlarda ufak kasmalar yapıyor onun sebebi de işlemcisi Tegra 3 ün driverları o yüzden herkes 4.1.2 yi bekliyor. Driverlar güncellenecek diye. Onun dışında bir problemi yok çok güzel telefon birde bazı serilerde ekrana toz girme sıkıntısı var benim telefona da girdi garantiye verecem ama sen garantisiz alacaksın böyle bir sıkıntı çıkınca ne yaparsın bilmem.
    Bildiğim kadarıyla o special kutu İçeriği sadece Türkiye ye özel başka ülkelerde yok.

Ben olsam kafam rahat etsin diye Optimus G alırım kesinlikle yada sony seviyorum dersen amerikada fiyatı da cazip ise ve ben 5" telefon kullanırım dersen ki o kadar da büyük değil kullanılabilir bir büyüklük experia Z yede bir bak derim

• quote:

Orijinalden alıntı: turkcem44

Oh be en sonunda geldi. Kavuştum jelibonuma. Bakalım beklediğimize değecek mi? Heyecanla indiriyorum. İzlenimleri yazarım

Bu sürüm beta yanlız

• quote:

Orijinalden alıntı: postacik

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

Bugün Nexus7 ile biraz oyalandım. Bilindiği gibi bu cihaz da Tegra3. Ayrıca şu andaki en son Android versiyonu olan 4.2.2 JDQ39'a güncellemiştim. Zaten cihazı açar açmaz güncellemeyi kendisi yükleyivermişti.

NFS Most Wanted ve Real Racing 3 oynadım. Polis barikatındaki kasmalar daha doğrusu frame düşüşleri Nexus7'de de var. Real Racing 3 te de oynarken bir akıcılık yok. Rahatsız edecek seviyede olmasa da burada da frame düşümü var gibi hissediliyor.

Buradan çıkartılacak sonuç: Bu kasmaların, ne Rom ile ne de LG ile ilgisi yok. Bana göre sorun EA'da görünüyor. EA'nın Tegra3 optimizasyonuyla ilgili sıkıntıları var, Android'in değil.

Tabi bu sonuç sadece bu oyunlarla yaptığım testler sonucunda bende oluşan sonuçtur. Diğer oyunlarda da varsa onu bilemem.

Çetin Bey,

Eve çocuklar için ve de yazdığım uygulamaları test etmek için tablet almak istiyorum.

Nexus 7'yi önerir misiniz? Siz kaça aldınız Migros'tan?

Nexus7 ana konusunda bayağı bir mesajlaşmıştık. O mesajları aşağıya koyuyorum:

quote:

2 hafta önce Migros'un kampanya ile 599TL'ye sattığı 32GB Wifi modelini 1 gün ile kaçırmıştım. O günden beri takip ettim ve bugün yeniden 599TL'ye kampanya başladı.
    Aldığım bilgiye göre bana yakın olan bölgelerde Eltes (Çekmeköy) 'de 1 adet, Capitol'de 4 adet, Ataşehir Novada AVM'de ise 5 adet (2 tanesini ben aldım 3 tane kaldı) stok vardı. Elinizi çabuk tutun.
    Cihazlar, İstanbul Sancaktepe adresli, ESS Elektronik Servis Çözümleri San. ve Dış Tic. A.Ş. adlı bir firmanın Garanti Belgesini taşıyor.

Maximum karta 6 veya 12 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Bende başka kart olmadığı için diğer kartları bilmiyorum.

Yok ben daha bilindik firmalardan almak istiyorum derseniz:
    İstanbul Bilişim'de 626TL
    Bimeks'te 664TL'ye alınabilir. Bunlar da herbiri kendi garantileri altında.

Burada Bimeks'in ASUS garantili cihazlar sattığı iddia edildi.

quote:

Orijinalden alıntı: arslanrecep

Asus garantili olarak cihazı satan yerleri öğrenmek için Asus'a mail attım ;

İyi Günler ;

Asus Nexus 7 modelinizin , Asus Türkiye garantili olarak 16 ve 32 gb lik versiyonlarını nerede temin edebilirim .

Onları verdiği cevap ;

Merhaba Recep Arslan,

Nexus 7 16 GB modellerini MediaMarkt, Nexus 7 32 GB modellerini Bimeks mağazalarından temin edebilirsiniz.

İyi günler dileriz,
    ASUS Türkiye Ekibi

Ben bu maili dikkate alarak yazdım .

Ayrıca Turkcell'in yaptığı bir kampanya vardı.Aslında internet ile birlikte alacaklar için çok uygun bir kampanya.
    Sitede Kurumsal bölümde 56TL yazıyordu ama bir arkadaş 50TL olduğunu iddia etti.

quote:

Gerçi sadece kurumsal sayfalarda bu kampanyaya yer verilmiş, bireysel'de yok. Sorun olabilir. Bireysel olarak almak için bir aramak gerekebilir.

Eğer şu anda mevcut olan internetiniz için 29TL veriyorsanız, yada satın almayı düşünüyorsanız evet çok uygun bir paket hazırlanmış.
    Ben Vodafone'a aylık 9 TL internet parası ödüyorum. Dolayısıyla cebimden çıkacak olan extra paraya baktığımızda benim için bir avantajı yok.

Ben Bireysel sayfalarında, cihazlar arasında Nexus'u bulamadım. Sadece Kurumsal sayfasında var o da 56 TL x 24 ay.
    http://www.turkcell.com.tr/kurumsal/cihazlar/Sayfalar/bilgisayarlarvetabletler/Asus-Nexus-7-3G.aspx

İnternet tarifelerini çözmek için ise ayrıca bir çaba gerekiyor. 25 TL, 29 TL ve 32 TL olarak 3 tane 1GB tarifesi var.
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/cepteninternet/genel.aspx

Burada sizin internet için ne kadar para ödeyeceğiniz öne çıkıyor. Çünkü:

25 TL ödeyecekseniz 56 - 25 = 31 x 24 = 744 TL
    29 TL ödeyecekseniz 56 - 29 = 27 x 24 = 648 TL
    32 TL ödeyecekseniz 56 - 32 = 24 x 24 = 576 TL

cihaz ücreti olarak önümüze çıkıyor. Eğer 50 TL x 24 ay olursa çok daha fazla ucuzluyor. Yukarıdaki sırayla 600 TL, 504 TL, 432 TL gibi.

Benim içinse 56 - 9 = 47 x 24 = 1.128 TL (yada 50 TL'den hesaplarsak 984 TL) gibi bir cihaz bedeli ortaya çıkıyor. Çünkü bana şu anda kullandığım 9 TL'lık internet yetiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: assasina
    ben iletişim merkezinde çalışıyorum.
    bize gelen bilgide

500 mb sınırsız ile 45 tl
    1 gb sınırsız ile 50 tl olarak bilgi geldi turkcellden.
    internet sitesine eklenmemiş kampanya
    bireysellerede kampanya geçerli.

Bir de Vatan kampanyaya başlamıştı onu unutmuşum: 3G'li 32GB modeli 822TL'ya veriyor.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-nexus7c-nexus7c-nvidia-tegra3-12ghz-1gb-ram-32gbdisk-7-3g-android-41/productdetails.aspx?I_ID=65167

Son bir ilave daha:
    ebrarbilgisayar.net sitesinden de 8GB modeli tanıtım ve reklam amacıyla 400TL gibi bir fiyata satılıyor. Cihazlar Asus garantili.

Şunu yazabilirim ki, tablet olarak 7" modeller arasında Nexus 7 üzerine bir tablet ne donanım nede yazılım olarak bilmiyorum. Ipad'leri zaten konu dışında tutuyorum. Ayrıca fiyat olarak ta diğer rakiplerinden oldukça avantajlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 1 Nisan 2013; 9:54:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CROSSHAIR

quote:

quote:

bende bu telefonu almayı düşünüyorum tek tek bütün sayfaları okuyordum ta ki 175 sayfa olduğunu görene kadar,kısaca artıları ve eksilerini yazabilir misiniz?,şarj durumu,güncelleme,ısınma sorunu,kamera vs.

yurt dışından almayı düşünüyorum pasaport kaydıyla beraber 750 TL ye denk geliyor,başka telefon önerir misiniz--biraz daha para ekleyip iphone 4s,galaxy s3 mü almalıyım ?

yanıtlarsanız çok sevinirim teşekkürler.

soruma cevap vereydiniz iyiydi.

Hocam biraz daha para ekleyip Demişsin ama ne kadar ekleyip s3 alacaksın madem para ekleyebiliyorsun Optimus G al hiç bir şeyi de düşünme. ne güncelleme, ne acaba bu oyunda takılacak mı derdin olmasın. S3 ben olsam almazdım ki almadım da. Bizim telefon bazı oyunlarda ufak kasmalar yapıyor onun sebebi de işlemcisi Tegra 3 ün driverları o yüzden herkes 4.1.2 yi bekliyor. Driverlar güncellenecek diye. Onun dışında bir problemi yok çok güzel telefon birde bazı serilerde ekrana toz girme sıkıntısı var benim telefona da girdi garantiye verecem ama sen garantisiz alacaksın böyle bir sıkıntı çıkınca ne yaparsın bilmem.
    Bildiğim kadarıyla o special kutu İçeriği sadece Türkiye ye özel başka ülkelerde yok.

Ben olsam kafam rahat etsin diye Optimus G alırım kesinlikle yada sony seviyorum dersen amerikada fiyatı da cazip ise ve ben 5" telefon kullanırım dersen ki o kadar da büyük değil kullanılabilir bir büyüklük experia Z yede bir bak derim

lg 4x hd 353 dolar,optimus g 800 dolar,galaxy s3 443,xperia z 680 dolar bunlar amazon fiyatları s3 ile 4x arasında 100 dolar fark var o yüzden sordum ama s3 e gerek yok bir de acaba ipod touch 5 mi alsam diye düşünüyorum pasaport kaydı falan da yok 32 gb ı 275 dolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Bugün Nexus7 ile biraz oyalandım. Bilindiği gibi bu cihaz da Tegra3. Ayrıca şu andaki en son Android versiyonu olan 4.2.2 JDQ39'a güncellemiştim. Zaten cihazı açar açmaz güncellemeyi kendisi yükleyivermişti.

NFS Most Wanted ve Real Racing 3 oynadım. Polis barikatındaki kasmalar daha doğrusu frame düşüşleri Nexus7'de de var. Real Racing 3 te de oynarken bir akıcılık yok. Rahatsız edecek seviyede olmasa da burada da frame düşümü var gibi hissediliyor.

Buradan çıkartılacak sonuç: Bu kasmaların, ne Rom ile ne de LG ile ilgisi yok. Bana göre sorun EA'da görünüyor. EA'nın Tegra3 optimizasyonuyla ilgili sıkıntıları var, Android'in değil.

Tabi bu sonuç sadece bu oyunlarla yaptığım testler sonucunda bende oluşan sonuçtur. Diğer oyunlarda da varsa onu bilemem.

Zaten nexus 7 de Tegra nin giriş seviyesi denilebilecek modeli bulunmakta. Ama one X in videolarinda kasma vs. Göremedim ben.

Giriş seviyesi olması birşey değiştirmez. CPU gözlemlerinde de hepimizin gördüğü gibi zaten hiçbir oyun yada uygulama, CPU'yu %75 seviyelerinin üzerinde zorlamıyor. GPU'yu da zorladığını düşünmüyorum. Görüldüğü kadarıyla yaşanan durum, zorlama ve güç yetmemesi durumu değil.

Nexus7'yi bu durumda gördükten sonra şu andaki düşüncem, JB geldikten sonra da bu kasmalar ama az ama çok devam edecektir.

• quote:

Nexus7 ana konusunda bayağı bir mesajlaşmıştık. O mesajları aşağıya koyuyorum:

Çok teşekkürler Çetin Bey...
  • mhl kablosu dışında telefondaki görüntüyü televizyonumuzda kullanacağımız bır program yahut baska birsey varmı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre81tr

mhl kablosu dışında telefondaki görüntüyü televizyonumuzda kullanacağımız bır program yahut baska birsey varmı arkadaşlar

Şu anda sizi oyalayabilecek bir şey yazayım.
    Samsung'ta AllShare adlı bir özellik ve uygulama vardı. Kablosuz ağ üzerinden herhangi bir pc'deki filmi telefonda yada TV'de, yada telefondaki bir filmi PC'de yada TV'de oynatabiliyordunuz. Yani media dosyalarını her türlü medya cihazı ve tv'de her türlü oynatabiliyorsunuz.
    LG'de Smartshare özelliğinin bu işi yapıp yapmadığını bilmiyorum ama aynı işi yapacağını düşünüyorum. Deneyen arkadaşlar yazacaklardır.
  • Bugün aşağıdaki kılıfı sipariş ettim. Bakalım nasıl olacak?
    Kılıf
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre81tr

mhl kablosu dışında telefondaki görüntüyü televizyonumuzda kullanacağımız bır program yahut baska birsey varmı arkadaşlar

Şu anda sizi oyalayabilecek bir şey yazayım.
    Samsung'ta AllShare adlı bir özellik ve uygulama vardı. Kablosuz ağ üzerinden herhangi bir pc'deki filmi telefonda yada TV'de, yada telefondaki bir filmi PC'de yada TV'de oynatabiliyordunuz. Yani media dosyalarını her türlü medya cihazı ve tv'de her türlü oynatabiliyorsunuz.
    LG'de Smartshare özelliğinin bu işi yapıp yapmadığını bilmiyorum ama aynı işi yapacağını düşünüyorum. Deneyen arkadaşlar yazacaklardır.

Doğrudur.

DLNA destekli bir televizyonunuz varsa, SmartShare ile televizyonu ve telefonu Wifi ile aynı ağa bağlayıp, telefondaki resim ve videoları televizyonda seyredebiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dafkanat

Bugün aşağıdaki kılıfı sipariş ettim. Bakalım nasıl olacak?
    Kılıf

lg lm660s var bende smartshare de müzik ve videoları oynatabılıyorum dogru.
    mhl kablosunda ki gibi tamamıyla ekranı telefon gibi kullanmak istiyordum kablosus heryer kablo malum
  • Bugün yurtdışında paskalya tatili.

LG belki yarın bir süpriz yapar.
  • JB de son durum nedir? Mart sonu denmişti. Salladılarmı yoksa yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alwer

JB de son durum nedir? Mart sonu denmişti. Salladılarmı yoksa yine.

Salladılar. El altından en son test sürümlerini sızdırarak milleti oyalıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi postacik -- 1 Nisan 2013; 11:03:42 >
  • quote:

Kılıf

İçindeki paralarla birlikte göndermezler değil mi?

• quote:

Kılıf

Yalnız bu kılıf takılıyken görüşme yapman zor olur, gördüğüm kadarıyla kapalıyken kulaklık kısmına denk gelen bir boşluk yok. Benim ve bazı arkadaşların aldığı Nillkin kılıf kapalıyken görüşme yapmaya izin veriyor. Yine de hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.