Şimdi Ara

LG Optimus 4X HD P880 ANA KONU [225 Kişi] JellyBean Güncellemesi Yayınlanmıştır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
799
Cevap
20
Favori
61.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: can_dostu

merhabalar sanırım benim sorunumun çözümüde sizde ben yaklaşık 1 ay önce lg p 880 4x optimus bir cihaz aldım genel anlamda memnundum son çıkan güncellemeyi( 4.1.2 jelyban) düzgün bir şekilde yükledim telefonuma çalışma anlamında hiç bir aksaklık yaşamadım fakat gözle görülür şekilde kasma aşırı pil tüketimi ve inanılmaz derecede ısınmas beni rahatsız etti bunun çözümü ne olabilir sizce ??
    eski sürümü 4.0.2 idi buna nasıl dönüş yapabilirim ilginize şimdiden teşekkürler

Dönüş yapmadan önce yukarıda videolu anlatımı olan wipe işlemlerini yapınız.Büyük bir ihtimal kasmalar düzelecektir.

ayrıca şu adımlarıda uygulamanda fayda var

Kurcalarken keşfettim benim işime yaradı isteyen olursa deneyebilir.Benim telefonum menüde, ara yüzde arada sırada kasıyordu home tuşuna basınca simgeler geç geliyordu vb.(Defalarca wipe data/factory reset yapmama rağmen)şimdi bu sorunu kendimce nasıl çözdüğümü anlatıyorum.

1.CWM yükledim.(Cihazın rootlu olması gerekmekte yüklenişi internette var yanlış hatırlamıyorsam ilk sayfada Çetin Abi'nin anlatımı mevcut.)
    2.Recoverye giriyoruz.(Girmenin anlatımı yine ilk sayfada mevcut bilmeyenler için,Quick Boot adlı programla da kolayca girilebiliyor.)
    3.Wipe dalvik cache+wipe cache partition+fix permissions yaptım.
    4.Fix permissions bazı dosyaların izinlerini ayarlamaya yarıyormuş açılışta android yeni sürüme geçiliyor diyecek bu yüzden.(Fix permissions uzun sürüyor panik yapmanıza gerek yok.)

Not:CWM yüklememin sebebi 3e stock recoveryde Fix permissions yok o yüzden gerekli yada varsa ben göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #NexUs -- 1 Temmuz 2013; 10:56:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: #NexUs

quote:

merhabalar sanırım benim sorunumun çözümüde sizde ben yaklaşık 1 ay önce lg p 880 4x optimus bir cihaz aldım genel anlamda memnundum son çıkan güncellemeyi( 4.1.2 jelyban) düzgün bir şekilde yükledim telefonuma çalışma anlamında hiç bir aksaklık yaşamadım fakat gözle görülür şekilde kasma aşırı pil tüketimi ve inanılmaz derecede ısınmas beni rahatsız etti bunun çözümü ne olabilir sizce ??
    eski sürümü 4.0.2 idi buna nasıl dönüş yapabilirim ilginize şimdiden teşekkürler

Dönüş yapmadan önce yukarıda videolu anlatımı olan wipe işlemlerini yapınız.Büyük bir ihtimal kasmalar düzelecektir.

ayrıca şu adımlarıda uygulamanda fayda var

Kurcalarken keşfettim benim işime yaradı isteyen olursa deneyebilir.Benim telefonum menüde, ara yüzde arada sırada kasıyordu home tuşuna basınca simgeler geç geliyordu vb.(Defalarca wipe data/factory reset yapmama rağmen)şimdi bu sorunu kendimce nasıl çözdüğümü anlatıyorum.

1.CWM yükledim.(Cihazın rootlu olması gerekmekte yüklenişi internette var yanlış hatırlamıyorsam ilk sayfada Çetin Abi'nin anlatımı mevcut.)
    2.Recoverye giriyoruz.(Girmenin anlatımı yine ilk sayfada mevcut bilmeyenler için,Quick Boot adlı programla da kolayca girilebiliyor.)
    4.Fix permissions bazı dosyaların izinlerini ayarlamaya yarıyormuş açılışta android yeni sürüme geçiliyor diyecek bu yüzden.(Fix permissions uzun sürüyor panik yapmanıza gerek yok.)

Not:CWM yüklememin sebebi 3e stock recoveryde Fix permissions yok o yüzden gerekli yada varsa ben göremedim.

ilginizden dolayı çok teşekkür ederim denedim bu yolu ama malesef çözüm olmadı eski sürümdeyken bu sorunları yaşamıyordum sadece biraz fazla ısınıyordu hepsi bu

• can_dostu kullanıcısına yanıt

Bu yöntemi hangi ara denedin ?

• #NexUs # kullanıcısına yanıt
    güncelemeden sonra
  • Eline sağlık toprağım. Diğer konu gibi buda 4X kötüleme forumu olmaz umarım
  • quote:

güncelemeden sonra

Telefon root'lu ise LGP880 Booster programını yükleyip "aşırı derecede ısındığı zaman" pil ve CPU sıcaklıklarına bakıp burada bizimle paylaşır mısınız?

İndirme adresi:http://www.tazetaze.com/?dl_id=8
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

Postacik'ın LG Booster uygulaması ve mümkünse resimli olarak ta nasıl kullanılacağı eklenebilir.

Dün zaten kendisine mesaj attım.İsterseniz güzel bir metin hazırlayın sizin programınızı da ilk mesaja ekleyeyim diye.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: #NexUs

quote:

Orijinalden alinti: chatin_62

Postacik'in LG Booster uygulamasi ve mümkünse resimli olarak ta nasil kullanilacagi eklenebilir.

Dün zaten kendisine mesaj attim.Isterseniz güzel bir metin hazirlayin sizin programinizi da ilk mesaja ekleyeyim diye.

Sayfadaki ilk mesajıma LGP880 Booster için açıklama koydum.

Daha sonra başka önemli bulduğum maddeleri de buraya ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi postacik -- 1 Temmuz 2013; 13:04:12 >

• Bu isinma sorunu iyice cekilmez oldu telefona wipe islemlerini yeni yaptim isininca klavyede bile sisme oluyo inanilir gibi degil root yapip rom yukleyip rami az kullanan bi rom yuklemek istiyorum bilindik en stabil kernel falan bilgi verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olimpiyas

Bu isinma sorunu iyice cekilmez oldu telefona wipe islemlerini yeni yaptim isininca klavyede bile sisme oluyo inanilir gibi degil root yapip rom yukleyip rami az kullanan bi rom yuklemek istiyorum bilindik en stabil kernel falan bilgi verirseniz sevinirim

aynı sorunu bende yaşıyorum buna nasıl bir çözüm bulucaz arkadaşlar
  • başta oha bu ne ya demiştim de geçen gün s4 ü inceledim ( Bir tanıdık kurulum ayarlarını yapmam için getirdi) oda aynı şekilde standart ayar yaparken ( mail kurulumu sd karttan telefon rehberi v.s.) alet cayır cayır oldu 4 çekirdeklerde var sanırım bu durum dedim artık sallamıyorum.
  • quote:

Bu isinma sorunu iyice cekilmez oldu telefona wipe islemlerini yeni yaptim isininca klavyede bile sisme oluyo inanilir gibi degil root yapip rom yukleyip rami az kullanan bi rom yuklemek istiyorum bilindik en stabil kernel falan bilgi verirseniz sevinirim

Benim telefonum sıcak havalarda, %50 ekran parlaklığında, Internet'te gezinme vs. gibi normal kullanımda en fazla aşağıdaki sıcaklık değerlerine ulaşıyor:

Pil: 35 - 40 C
    CPU: Maksimum 60 C

4 çekirdeği %100 kullanan bir test programı çalıştırdığımda veya yüksek grafik kaliteli bir oyun oynadığımda da en fazla aşağıdaki sıcaklıklara ulaşıyor:

Pil: 40 - 45 C
    CPU: Maksimum 70 C

Isınmadan dolayı kasma olduğunu düşünüyorsanız LGP880 Booster yükleyin ve kasma yaşadığınızda pil sıcaklığına bakın.

Pil sıcaklığı 40 C veya üzerinde ise Threshold Temperature ayarını 50 C'ye alın ve Boost = On yapıp telefonu bir süre bu şekilde kullanıp test edin.

Sonuçları da paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi postacik -- 1 Temmuz 2013; 13:52:16 >

• Benim telefonum sadece yeni bir uygulama yükledikten sonra takılma yapıyor. Ana ekrana döndüğümde ana ekran 5-10 saniye kendine gelemiyor.

Bunun dışında bazı oyunlardan çıktıktan sonra yaşanan takılmalar hariç takılma yaşamıyorum.

Daha önceden Görev Yöneticisi'ne sık sık girip "Tümünü durdur" yapıyordum ve oto temizleme aralığı da 1 saate ayarlıydı.

Bu durumda ara sıra ana ekranda takılmalar yaşıyordum.

Oto temizleme aralığını 12 saate çektim ve artık görev yöneticisini sadece takılan uygulamaları sonlandırmak için kullanıyorum.

Şu anda gün içinde neredeyse hiç takılma yaşamıyorum.
  • Telefonumu cok seviyorum ama en azindan elimi terletmeden kullanmak istemek cok da bencilce degil aslinda iskandinav ulkesinde degiliz yaz aylarindayiz 40 derece disarisi cihazda gun boyu elimde sanarsin nukleer reaktor telefonun ekraninda uc bes kucuk toz var cok onemli degil ama garantiye vericem servisle konustum 2 gun icinde teslim ederiz dediler root yapmak istiyorum boosteri denemek icin fakat garantiden cikicak telefon fakat yazilimsal bi sorun olmadigi icin bu toz ginede bi sansim olabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olimpiyas -- 1 Temmuz 2013; 14:46:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by_colakoglu

Davet edilenler arasinda yokuz... saglik olsun... hayirli olsun..

Alınmayın hemen haberdar et bölümüne belirli sayıda kişi ekleniyormuş sığmadı

Sakaydi ustat elinize saglik inaniyorum hersey daha yerli yerinde olacak.

• postacik kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle hocam yeni uygulama yüklediğimde ve oyundan çıkışlarda kasma veriyor. Ama elimdekinin bir telefon değil bir bilgisayar olduğunu düşününce (bana göre bilgisayardan farkı yok) kullandığım PC de oyun veya uygulamadan sonra bir süre takılıp kendine gelemediğini düşünce normal geliyor bana
  • Cpu sicakligina bakabilmek icin hangi programi onerebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: by_colakoglu

Cpu sicakligina bakabilmek icin hangi programi onerebilirsiniz

Postacikin programıyla bakılabiliyor.
  • quote:

Telefonumu cok seviyorum ama en azindan elimi terletmeden kullanmak istemek cok da bencilce degil aslinda iskandinav ulkesinde degiliz yaz aylarindayiz 40 derece disarisi cihazda gun boyu elimde sanarsin nukleer reaktor telefonun ekraninda uc bes kucuk toz var cok onemli degil ama garantiye vericem servisle konustum 2 gun icinde teslim ederiz dediler root yapmak istiyorum boosteri denemek icin fakat garantiden cikicak telefon fakat yazilimsal bi sorun olmadigi icin bu toz ginede bi sansim olabilirmi

Dışarıda sürekli elde taşıyorsanız ısınmanın daha fazla olması normal. Ama dediğim gibi ısındığı zaman kaç derece olduğu önemli.

Toz işini halletikten sonra root'layın. Riske girmeyin.

• bunun işlemcisini tek çekirdeğe veya çift çekirdeğe çevirmenin yolu varmı yazılımal olarak telefon çok ısınıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unbqlqnced

Bende de öyle hocam yeni uygulama yüklediğimde ve oyundan çıkışlarda kasma veriyor. Ama elimdekinin bir telefon değil bir bilgisayar olduğunu düşününce (bana göre bilgisayardan farkı yok) kullandığım PC de oyun veya uygulamadan sonra bir süre takılıp kendine gelemediğini düşünce normal geliyor bana

Oyundan çıktıktan sonraki takılma bence de gayet normal ama ICS'de uygulama yükledikten sonra takılma yapmıyordu. JB'de yapmaya başladı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.