Şimdi Ara

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.660
Cevap
260
Favori
358.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öne getirmek risk yaratır mı sizce düşme vs açısından?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taso27 T kullanıcısına yanıt
    Hocam 200 saat kullandıktan sonra test yapmanızı tavsiye ederim size.
  • nerturk kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.

• LG OLED55G1 yanında LG G1 SOUNDBAR 50 adetli stok geldi, düşünen varsa yardımcı olurum.

ANKARA KEYVAN ACRUX BEYTEPE LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI

MAĞAZA MÜD.

BURAK KESKİN

0506 620 31 32

FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.

• çok teşekkürler LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu 

• evren377 kullanıcısına yanıt
    Hocam arka bölümünde ayarı var hafif yukarı kaldırın düzelir bence 2 kişi yapın bence
  • burak hocam arkadan sadece öne ve geriye gidiyor ki. benim televizyonun bi tarafı aşağıda bi tarafı yukarıda. benim bilmediğim bi ayarı mı var acaba?

Hocam apart taktığınız yer bazen tam oturmuyor olabilir o acıdan dedim onu servis taktı ise tekrardan servis talep edin düzeltme yapsın hocam
  • haber verdim geleceklerLG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu 

Tamamdır hocam farklı bir durum olursa benimle iletişime geçerseniz yardımcı olurum
    İyi forumlar.
  • Merhabalar, 55C1 kullanıyorum. Karasal yayın,uydu vs. hiçbir işim olmaz. Cihazı Apple TV 4K ve PS5 için kullanıyorum sadece. TV benim odamda duruyor, gündüz kullanılmıyor. Akşam 20:00'den gece 00:00'a kadar oyun ve netflix,amazon prime ve youtube'tan içerik tüketiyorum. Asıl sorum şu; haftasonları oyun olayını biraz abartıyorum. Aralıksız 7-8 saat oyun oynadığım oluyor. Bu senaryoda cihazda yanma vs. gibi bir durum oluşur mu kısa vadede ?

Ayrıca önceki sayfalara biraz göz gezdirdim bir arkadaş TV'yi kullanmadığınız bazı zamanlarda fişini prizden çekin gibi bir ifade kullanmıştı sanırım. YouTube'da denk geldiğim şu videodaki abimiz bu işlemin TV'ye zarar vereceğini söylemiş. Nedeni de 4 saat kullanım sonrası bekleme moduna alınan TV piksel refresh yapıyormuş sanırım. Bu esnada fişi çekerseniz sıkıntı olur diye ifade ediyor.

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma KonusuThe Tech Giantyoutube
    I explain why you should not unplug or turn off your LG OLED from the mains,and why it could cause permanent damage to the display. This applies to both new and older OLED's,from the top,to the bottom of the range. Like what i do on the channel or have helped you out? then you can show your appreciation with buy me a coffee https://www.buymeacoffee.com/Thetechgiant Check out my Amazon affiliate shop🙂 Make your next Amazon purchase via my affiliate link,Amazon then pay me a small percentage of that sale,but at NO EXTRA COST TO YOU WHATSOEVER 😀 UK link - (link also contains tech that I use and have purchased) https://www.amazon.co.uk/shop/thetechgiant?ref=ac_inf_hm_vp US link - https://amzn.to/2Pr5qr4 Follow me on Facebook - https://m.facebook.com/The-Tech-Giant-109638417154803/?ref=bookmarks Follow me on Twitter - https://mobile.twitter.com/TheTechGiant1 Follow me on Instagram - https://www.instagram.com/thetechgiant1/ If you are a company and have a product that you would like me to unbox and test out on my channel then you can contact me directly at - thetechgiant@yahoo.com
    https://www.youtube.com/watch?v=dHwB1IDVzZU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrhyldrm -- 5 Kasım 2021; 16:23:31 >

• Merhabalar, LG 48C1 OLED aldım bugün, iki yıl garanti bitmesine yakın, mecburi oluşacak ekranda hayalet görüntü için iade hakkımı kullana bilirmiyim, yoksa lg çamuramı yatar acaba, bilgisi tecrübesi olan arkadaş varsa yazsın lütfen, ona göre kurulum yaptırmadan iadem edeyim, 9 bine aldım bu arada.

• LG OLED TV – OPET Yakıt Puan Kampanyası Katılım Koşulları

1- Bu kampanya 4 Kasım -31 Aralık 2021 tarihleri arasında satın alınan LG OLED83C14LA,
    OLED77C14LA, OLED65C14LA, OLED55C14LA, OLED48C14LB modelleri için geçerli olup,
    stoklarla sınırlıdır.

2- Kampanya kapsamında OLED83C14LA modeli 5.000 TL, OLED77C14LA modeli 2.000
    TL, OLED65C14LA modeli 1.250 TL, OLED55C14LA modeli 800 TL ve OLED48C14LB modeli
    600 TL tutarında Opet yakıt puan hediyeli olacaktır. Tüketicilerin kampanya çerçevesinde
    tedarik edilecek hediye promosyon hakkından faydalanabilmeleri için kampanya tarihleri
    içerisinde belirtilen modelden satın almış olmaları, satın aldıkları ürünün fatura tarihinden
    geçerli olmak üzere en geç 1 ay içerisinde LG yetkili servisine kurulumunu yaptırmaları ve 15
    Şubat 2022 tarihine kadarwww.lgkampanya.com adresindeki ilgili katılım formunu
    doldurmaları gerekmektedir. Hediye hakkından yararlanılabilmesi için ürün kurulumu
    yapılması şarttır. Satın alınan TV’nin kurulumunun fatura tarihinden geçerli olmak üzere en
    geç 1 ay içerisinde gerçekleştirilmemiş olması veya online katılım formunun belirtilen tarihe
    kadar doldurulmaması halinde tüketici kampanyadan faydalanamaz ve kendisine ilave bir hak
    tanınmaz. Bir ürüne ilişkin olarak gerçekleştirilen birden fazla kurulum kaydı
    olmasıdurumunda, ilk önce kurulum yaptıran tüketicinin kaydı kabul edilecek ve bu tüketici
    hediyeye hak kazanacaktır.

3-www.lgkampanya.com adresinden yapılan başvuruların eksiksiz ve doğru olması
    durumunda, başvuruyu yapan tüketicilere, başvuru tarihini takip eden 15 iş günü içerisinde,
    LG Türkiye tarafından SMS yolu ile kampanyadan kazandıkları hediye ile ilgili olarak
    bilgilendirme yapılacaktır. Kendilerine başvuru sırasında paylaştıkları cep telefonu ile
    bilgilendirme yapılmayan tüketicilerin başvuruları geçersiz olabilir veya LG Türkiye’ye
    ulaşmamış olabilir. Başvuruyu yapmalarını takip eden 15 iş günlük sürenin içerisinde tarafına
    herhangi bir SMS ulaşmayan tüketiciler başvuruları ile ilgili olarak LG Müşteri Bilgi Merkezi’ni
    444 6 543 (LGE) arayarak veya
    adresinde detayları belirtilen LG Türkiye WhatsApp destek hattından sorgulama yapabilirler.

4-Başvurusu LG Türkiye tarafından onaylanan tüketicinin kampanyadan kazandığı hediye yakıt
    puan tüketicinin katılım formunda belirtmiş olduğu cep telefonuna OPET tarafından
    yüklenecektir. Tüketicinin cep telefonuna yüklenen hediye yakıt puanı 31 Mart 2022 tarihine
    kadar sadece Paro sistemine dahil olan ve hâlihazırda Opet Kart işlemlerinin gerçekleştirildiği
    tüm Opet ve Sunpet istasyonlarında akaryakıt (Benzin, Motorin) alımlarında parçalı veya tüm
    olarak harcanabilecek olup, otogazda (LPG) geçerli olmayacaktır. OPET istasyonlarında ödeme
    sırasında tüketicinin kampanyaya kayıtlı cep telefonunu yanında bulundurması zorunludur.
    Tüketicinin ödeme sırasında cep telefonu numarasını ve cep telefonuna gelen doğrulama
    şifresini OPET istasyonlarındaki market görevlisine iletmesi gerekmektedir. Kullanılmayan
    hediye yakıt puanlar 1 Nisan 2022 tarihinde silinmiş olacaktır.

5- Kampanya kapsamında satın alınan asıl üründe Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’dan
    doğan istisnalar hariç iade kabul edilmeyecektir. Asıl ürünün herhangi bir sebeple iade
    edilmesi ve ücretinin geri ödenmesi durumunda hediye edilen ürünün de iade edilmesi
    gerekmektedir. Aksi halde asıl ürünün iadesi kabul edilmeyecektir.

6- Bu kampanyaya katılmak için satın alınan ürünlerin, LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından
    temin edilmiş olması gerekmektedir. Aksi halde katılımcı kampanyadan yararlanamaz.

7- Bu kampanya başka bir LG kampanyası ile birleştirilemez, hediye edilen ürünler ayrıca
    satılamaz, devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. LG Türkiye ve Opet belirtilen
    kampanyanın tarih ve şartlarında değişiklik yapma veya tamamen iptal etme hakkını saklı
    tutar. Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen şartları kabul etmiş sayılacaktır.

8- Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye LG Müşteri Bilgi Merkezi’nden 444 6 543 (LGE)
    ulaşılabilir.

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu

• Canı sıkılan, OLED 'inden sıkılan şu videoyu izlesin. Keyfiniz yerine gelecektir. Özellikle MAĞARA karanlığında izleyip arka tondaki detaya dikkat edinizLG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu 

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu7ENSATION柒感youtube
    我从来不曾抗拒你的魅力 虽然你从来不曾对我着迷 我总是微笑的看着你 我的情意总是轻易就洋溢眼底 我曾经想过在寂寞的夜里 你终於在意在我的房间里 你闭上眼睛亲吻了我 不说一句紧紧抱我在你的怀里 我是爱你地 我爱你到底 生平第一次我放下矜持 任凭自己幻想一切关于我和你 你是爱我地 你爱我到底 生平第一次我放下矜持 相信自己真的可以深深去爱你 我曾经想过在寂寞的夜里 你终於在意在我的房间里 你闭上眼睛亲吻了我 不说一句紧紧抱我在你的怀里 我是爱你地 我爱你到底 生平第一次我放下矜持 任凭自己幻想一切关於我和你 你是爱我地 你爱我到底 生平第一次我放下矜持 相信自己真的可以深深去爱你 深深去爱你 深深去爱你 🎹 王菲 - 矜持 🧰 8K 60fps HDR Apple ProRes 422 💡 12bit 5000 nits peak 📺 8K 60fps Dolby Vision 🖥 Apple Pro Display XDR 6K 🫀 Mac Pro 2019 2.5GHz 28‑core Intel Xeon W processor, Turbo Boost up to 4.4GHz 192GB (6x32GB) of DDR4 ECC memory Two Radeon Pro Vega II Duo with 2x32GB of HBM2 memory each 8TB SSD storage Apple Afterburner card 💬 Original creation, comments welcome. 🧳 Travel 🎨 Color Science 🖼️ NFT Digital Art 🎬 Cinematic 8K-16K HDR Video Production 🛏️ Relax Mindfulness Meditation ❤️ IG 7ENSATION 🤝 LICENSING & BUSINESS INQUIRIES: 📧 Email Copyright © 2021 7ENSATION柒感. All rights reserved.
    https://www.youtube.com/watch?v=kg3CIETcVbU
  • 3 günden sebep opet kampanya şartı tutmayacak... hiç hoş değil malesef.

• Haydaa bizdeki şansa bak :) :(

• _keOps_ kullanıcısına yanıt
    Hocam nasip.
  • Merhabalar. 55cx tv mevcut. Sabahtır ip tvye giriyorum takılı kalmış kumanda işlemiyor. Ayarları açıp güncelleme var mı diye bakayım dedim ilk açılan yerde takıldı kumanda işlemiyor. Mağazayı açıp iptv sileyim dedim kumanda işlemiyor sadece ana menüye gelip netflix ve youtube açıp izleyebiliyorum. Ne yapmam lazım düzeltmem için acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RelphegoR kullanıcısına yanıt
    Hocam yazılımsal sorunu olabilir sıfırlama yapın deneyin düzelmezse yetkili servis ile görüşme yaparsanız destek sağlar size.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.