< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (31. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: yasinsulunMerhaba , Öncelikle konu için teşekkürler tüm sayfaları okudum .
Burak bey den 48C1 ürününü aldım .Bu gün kurulum için arkadaşlar gelecekler , ben olmasam kurulumu yapsalar bir sıkıntı çıkar mı ? Ben kurulum aşamasında yanlarında bulunayım mı ? Ölü piksel testi vs denemeler için ? Yoksa işten çıkınca eve gidince bu testleri yapsam , bir sorun yaşarsak can sıkar mı ?
İlk işim Grey Banding testi olacak , umarım güzel bir panel denk gelir . Paylaşımlarınız için teşekkürler.
Hocam MUTLAKA yanlarıda durmanız lazım.
Servis o kadar kötüki kutunun nasıl açılacağı nereden tutulacağı vs. bunları bile bilmiyor.
İşten izin alın mutlaka yanlarında durun. Montaj 15dk geçmez. 48C1 kaç kere kurdum arkadaşlara, çok hafif ve basit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İstanbul'da hangi servise kurdurdunuz hocam?
-
Hangi model ve kayma derken Tv kasasında mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedGunnersHangi model ve kayma derken Tv kasasında mı?
LG C1 mi del hocam.Kasada değil ekranda ufak bir kayma var.Call of duty oyununda ekran ayarına girdim,ekranı full genislettigim zaman,solda ve altta beyaz çizgiler kalıyor.Ancak sağ ve üstte o çizgiler gidiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun ile alakalı bir durum o zaman. Just Scan = On / Off veya Auto yaptığınızda düzelebilir belki..
-
quote:
Orijinalden alıntı: rapBiTTİstanbul'da hangi servise kurdurdunuz hocam?
Valla hocam lg nin destek hattini aradim en yakin servise onlar yonlendirdi
Merhabalar , iki telefon ile çektiğim fotoları paylaşıyorum . Umarım sorun yoktur :)
-
Evet hocam sanırım oyunla alakaliymis
Merhabalar lg oledler dts ses codec desteklemiyormuş sanırım, harddiskten dts li film izlemek için soundbar mı almam gerekiyor? Eğer öyleyse dts seslerini açabilecek soundbar önerebilirseniz çok sevinirim.
LG TV'ler zamanında ilk DTS desteği alan TV'lerdi. LG B9 OLED TV kullanıyorum, benimkinde var. En son 2019 modellerde DTS desteği var, sonrasında kaldırdılar. Soundbarların çoğunun DTS desteği var. Bütçeye göre bakılabilir. Ama önemli olan TV oynatıcısının sesi düz geçiş yapıp soundbara iletip iletmeyeceği; diğer türlü birde media oynatıcısına ihtiyaç olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son kısmı, medya oynatıcısı dediğiniz kısmı çok anlayamadım hocam tv yi yeni aldım biraz yabancıyım bu konulara kusura bakmayın. Bu arada benim tv ünitenin üzerinde duruyor duvara monte ettirmek istemedim, soundbar araştırıyorum genelde 5-6 cm yükseklikteler eğer tv nin önüne koyarsam tv yi kapatacak bir miktar. Soundbar tvnin yanına dik konulmuyor sanırım. Sonuç olarak benim dts li film dizi oynatabilmem için başka bir çözüm yolu var mıdır ya da bildiğiniz çok kısa yükseklikte bir soundbar var mıdır acaba?
-
Anladım hocam çok güzel açıklamışsınız teşekkür ederim cevaplarınız için
55 CX için aşağıdaki 2 askıdan birini alayım diyorum.
Aralarında şekil haricinde ne gibi bir fark var anlamadım. Yorumu ya da başka önerisi olan var mı?
amazon
SONOROUS SUREFIX 235 SABİT ASKI APARATIhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B07DCWGZ9F/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3R1STJ8IVPD99&psc=1amazon
SONOROUS SUREFIX 236 SABİT ASKI APARATIhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B00UJN4SN8/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A3R1STJ8IVPD99&psc=1
-
İnanılmaz bir OLED videosu. Mağara da HGIG 100-96 şeklinde izleyin derim. Cihazların kapasitesi ortaya çıkıyor
7ENSATION柒感youtube
🎹 Geographer 🔘 Interactive Video|Play & Pause 🧰 8K 60fps HDR Apple ProRes 422 💡 12bit 5000 nits peak 📺 8K 60fps Dolby Vision 🖥 Apple Pro Display XDR 6K 🫀 Mac Pro 2019 2.5GHz 28‑core Intel Xeon W processor, Turbo Boost up to 4.4GHz 192GB (6x32GB) of DDR4 ECC memory Two Radeon Pro Vega II Duo with 2x32GB of HBM2 memory each 8TB SSD storage Apple Afterburner card 💬 Original creation, comments welcome. 🧳 Travel 🎨 Color Science 🖼️ NFT Digital Art 🎬 Cinematic 8K-16K HDR Video Production 🛏️ Relax Mindfulness Meditation ❤️ IG 7ENSATION 🤝 LICENSING & BUSINESS INQUIRIES: 📧 Email Copyright © 2021 7ENSATION柒感. All rights reserved.https://www.youtube.com/watch?v=_yW9wLxbe5o -
Hocam duvara asılınca biri 8CM öne çıkıyorsa diğer 6 cm öne çıkarquote:
Orijinalden alıntı: rapBiTT55 CX için aşağıdaki 2 askıdan birini alayım diyorum.
Aralarında şekil haricinde ne gibi bir fark var anlamadım. Yorumu ya da başka önerisi olan var mı?
amazon
SONOROUS SUREFIX 235 SABİT ASKI APARATIhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B07DCWGZ9F/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3R1STJ8IVPD99&psc=1amazon
SONOROUS SUREFIX 236 SABİT ASKI APARATIhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B00UJN4SN8/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A3R1STJ8IVPD99&psc=1
-
CX’le kullanmada sorun olmaz o zaman.
6 cm olan yeterlidir, alip geceyim en iyisi.
quote:
Orijinalden alıntı: rapBiTTCX’le kullanmada sorun olmaz o zaman.
6 cm olan yeterlidir, alip geceyim en iyisi.
Aynen öyle yapın hocam -
Detailed applicable model list : Please check with reference Tab exactly
* SW information
1. Improvement
1) Software update contains minor bug fixes
2. Applicable model list
OLED48C11LB
OLED48C12LA
OLED48C14LB
OLED48C15LA
OLED48C16LA
OLED48C17LB
OLED48C18LA
OLED48C19LA
OLED48C1RLA
OLED55C11LB
OLED55C12LA
OLED55C14LB
OLED55C15LA
OLED55C16LA
OLED55C17LB
OLED55C18LA
OLED55C19LA
OLED55C1RLA
OLED55G13LA
OLED55G16LA
OLED55G19LA
OLED55G1RLA
OLED65C11LB
OLED65C12LA
OLED65C14LB
OLED65C15LA
OLED65C16LA
OLED65C17LB
OLED65C18LA
OLED65C19LA
OLED65C1RLA
OLED65G13LA
OLED65G16LA
OLED65G19LA
OLED65G1RLA
OLED65R19LA
OLED77C11LB
OLED77C12LA
OLED77C14LB
OLED77C15LA
OLED77C16LA
OLED77C17LB
OLED77C18LA
OLED77C19LA
OLED77C1RLA
OLED77G13LA
OLED77G16LA
OLED77G19LA
OLED77G1RLA
OLED83C11LA
OLED83C14LA
OLED83C17LA
OLED83C1RLA
3. Release History
[03.10.29]
1. Voice recognition service feature will be updated.
2. Software update contains minor bug fix
[03.11.15]
1. Software update contains minor bug fixes
[03.11.21]
1. Improved sound noise
[03.11.23]
1. Software update contains minor bug fix
[03.15.27]
The following services will be added to the newly updated version.
1. Game Dashboard is provided for game users through setting button
2. A button that links to other art app in Art gallery app service.
3. No need to change the input for using Facebook Portal
*The availability of services may vary depending on the region or TV models
[03.15.36]
1. Fixing minor bugs in software
[03.15.95]
1. Fixing minor bugs in software
[03.20.12]
1. Software update contains minor bug fixes
https://gscs-b2c.lge.com/downloadFile?fileId=IXRq6T7phTadB9QDl5HNA
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X