Şimdi Ara

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.716
Cevap
259
Favori
364.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben karanlık oda ayarladım, parlaklığı gerek yok...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beymen17

Ben karanlık oda ayarladım, parlaklığı gerek yok...

2 TV de eşit parlaklıktadır. REALSCENE HDR C1 de daha iyidir. O arkadaş broşürden okurken FIRMWARE i hesaba katmamış

Bütçe yetiyorsa tabiki G1 77  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

2 TV de eşit parlaklıktadır. REALSCENE HDR C1 de daha iyidir. O arkadaş broşürden okurken FIRMWARE i hesaba katmamış

Bütçe yetiyorsa tabiki G1 77  

Alıntıları Göster

hocam benim seninle bir problemim yok, yüzünü bile görmediğim biriyle olamaz da zaten.

sadece bazı cevaplarında üstten bakma seziliyor, onun için öyle bi cevap yazdım.

bunları bana cevap yaz diye söylemiyorum. şimdiye kadarki yardımların için teşekkür ederim.,

insanlarla tartışmayı sevmem boşa zaman kaybı.

rtings'e göre hem SDR hem HDR'da (firmware de dahil) CX daha parlak bir tv.

belki benim gözden kaçırdığım bir şey vardır.

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 19 Temmuz 2021; 8:53:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evren377

hocam benim seninle bir problemim yok, yüzünü bile görmediğim biriyle olamaz da zaten.

sadece bazı cevaplarında üstten bakma seziliyor, onun için öyle bi cevap yazdım.

bunları bana cevap yaz diye söylemiyorum. şimdiye kadarki yardımların için teşekkür ederim.,

insanlarla tartışmayı sevmem boşa zaman kaybı.

rtings'e göre hem SDR hem HDR'da (firmware de dahil) CX daha parlak bir tv.

belki benim gözden kaçırdığım bir şey vardır.

Alıntıları Göster

Dediğim gibi 2 cihazda aynıdır. REALSCENE HDR daha iyidir. Evo panelli C1 deki yenilikler yüzünden ABL relaxed.

Sustained değerine bakılır ve en küçük olan 48 de bile 775nit. 55-65-77 göreceli olarak 10-15nit yüksek olur

• quote:

Orijinalden alıntı: evren377

Bu mesaj silindi.

Hocam sana cep telefonumu yazmışım CGN NAT Netflix mevzusu için. Bir problem olduğunu düşünyorsan isen ara konuşalım. Forumda uzatmanın anlamı yok.

Ego luyum değilmiyim karar verirsiniz  

• quote:

Hocam sana cep telefonumu yazmışım CGN NAT Netflix mevzusu için. Bir problem olduğunu düşünyorsan isen ara konuşalım. Forumda uzatmanın anlamı yok.

Ego luyum değilmiyim karar verirsiniz  

Alıntıları Göster

tamam hocam iş çıkışı arayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 19 Temmuz 2021; 13:48:6 >
  • HGIG in önemi ve Game Optimizer BOOST setting hakkında youtube link leri eklendiLG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu 

Mutlaka HGIG kullanılmalı. Ac Valhalla da ciddi bir düzeltme gözlemledim. Gece sahneleri DTM ON da çok kötüydü

• Cx sihirli kumanda hic sorun yasayan oldumu?stand by tusu kirmizi isik yanik kaldi cogu tus islemiyor

• 48 c1 de film izlemek için kendi menüsündeki media oynatıcıyı mı kullanıyorsunuz? Ben daha önceki android tv de kodi yi kullanıyordum. Altyazıyı kendi bulup indiriyordu. Bu özelliklere sahip oynatıcı var mı lg de?

• quote:

Orijinalden alıntı: boylum

48 c1 de film izlemek için kendi menüsündeki media oynatıcıyı mı kullanıyorsunuz? Ben daha önceki android tv de kodi yi kullanıyordum. Altyazıyı kendi bulup indiriyordu. Bu özelliklere sahip oynatıcı var mı lg de?

Hocam opensubtitles dan indirip to***nt den de yüksek rip li dosyamı çekip arkadaki USB ye takıp izlerim yıllardırLG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 21 Temmuz 2021; 12:52:34 >
  • boylum kullanıcısına yanıt
    Kodi de bu altyazı olayı kolaylık sağlıyor. Ancak media player olarak tam bir rezalet. Lg nin kendi media playeri kadar kaliteli oynatıcı henüz yok benim gözümde. Sizede tavsiyem harici bir media player dahi kullanmayın. Zira shield pro kullanırken bile artık tvnin oynatıcısı hariç kullanmıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben nas cihazı ile network den izliyorum. Kendi medya oynatıcısında görünüyor. Fakat bazı filmlerin afişleri gözükmüyor. Yöntemi nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: MichaelMyersSTAB

Cx sihirli kumanda hic sorun yasayan oldumu?stand by tusu kirmizi isik yanik kaldi cogu tus islemiyor
    Hocam yeniden eşleştirme yapın düzelir,
    İyi bayramlar.
  • Iyi bayramlar hocam.her yolu denedim olmadi benle ayni sorunu sikayet varda ayni zamanda biri daha yasamis.servis gelip kontrol edecek.simdilik telefona lg thing indirdim oyle kullaniyorum tvyi.kumandada stand by kirmizi yanik kaliyor hic bir tus islemiyor sadece tekerlek asagi yukari yapinca kanal degisiyor guide back home vs her varyasyonu denedim ne calisiyor ne eslestirmeyi kaldirabiliyorum hayirlisi bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: MichaelMyersSTAB

Iyi bayramlar hocam.her yolu denedim olmadi benle ayni sorunu sikayet varda ayni zamanda biri daha yasamis.servis gelip kontrol edecek.simdilik telefona lg thing indirdim oyle kullaniyorum tvyi.kumandada stand by kirmizi yanik kaliyor hic bir tus islemiyor sadece tekerlek asagi yukari yapinca kanal degisiyor guide back home vs her varyasyonu denedim ne calisiyor ne eslestirmeyi kaldirabiliyorum hayirlisi bakalim
    Anladım hocam kumanda gitmiş ozaman yetkili servis gelip değişim yazar %99,
    İyi forumlar.
  • Iyi bayramlar herkese ,bu Konu guzel olmus , epeydir yoktum , kacirdim baya son gelismeleri. Ne var ne yok g1 icin millet ?

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

Iyi bayramlar herkese ,bu Konu guzel olmus , epeydir yoktum , kacirdim baya son gelismeleri. Ne var ne yok g1 icin millet ?
    Hayırlı bayramlar cümleten.
  • Deneme videosu. Dolby Vision HDR yüklendi

OLED-Gaming Uploadsyoutube
    TV — LG G1 EVO 55’ Sound — LG SN11RG 7.1.4 Dolby Atmos PC — RTX 3080 | 10850K | MAXED OUT GRAPHIC SETTINGS Dolby Vision 4K30 Upload
    https://www.youtube.com/watch?v=A5dzS4ZerUg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 23 Temmuz 2021; 9:10:43 >
  • quote:

Deneme videosu. Dolby Vision HDR yüklendi

OLED-Gaming Uploadsyoutube
    TV — LG G1 EVO 55’ Sound — LG SN11RG 7.1.4 Dolby Atmos PC — RTX 3080 | 10850K | MAXED OUT GRAPHIC SETTINGS Dolby Vision 4K30 Upload
    https://www.youtube.com/watch?v=A5dzS4ZerUg

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.