@StreamRolleR hocam akşam 7 de TV'yi kapamıştım C1 Evo Panel, Gece 1 gibi elektrikler arka arkaya gidip geldi bizimkilerde elektrik akımı zarar vermesin diye fişi çekmiş bir sıkıntı olur mu? öyle durumlarda çünkü elektrikler çok hızlı gidip geldi birkaç defa diğer teknolojik eşyalarda bozulacak diye korktuk. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnowBerr -- 9 Ocak 2022; 11:17:42 > |
LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (106. sayfa)

-
-
Sıkıntı yok. EN KÖTÜ SENARYODA BİLE UZUN PIXEL REFRESH ( 2000H da bir yapılan ) 1 saat sürüyor. Teorik olarak 6 saat sonra TV de hiçbir işlem yapılmayacaktır. No problem.
-
Seri numarası zırvalığı diye birşey yok.( duymadım ben öyle bişi) Sağ sol PINK TINT ise EVO
Servis kumandasından OLED CELL INFO DA WBE S34C yazıyorsa EVO
-
Rahatladım hocam çok teşekkürler cevap için.
-
-
Dostum 3. FOTO değişim DOA sebebi. Direk değişim isteyin. Çünkü REAL WORLD CONTENT de belli oluyor. Çok geçmiş olsun
Servise o sahneyi gösterin
-
Umarım değişim olur hocam teşekkürler ilginiz ve yardımınız için @StreamRolleR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzioAuditoreFirenze -- 9 Ocak 2022; 12:54:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Servis kumandasından kastınız nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
hadi geçmiş olsun seneye 48C2 masrafı çıkmadı sana
-
Ahhahhha eyvallah hocam, evo piyangosu vurmuş valla şanslıyım.
Neden Soğuk 20 yaptınız ? D65 whitepoint 6500K ya EN YAKIN ACCURATE picture WARM 50 dir. Bazıları için 35 idealdir. WARM 35 e çek Renk neden 60 da ? çek onu 55 e
Siyahların gri olması RAISED BLACK denir. HDR içerikte önemlidir. BLACK LEVEL LIMITED olacak. PS5 için Auto da bırakabilirsin, content bazlı ayarlama yapıyor
SDR da çok önemli değil ama ben SDR da da LIMITED kullanıyorum. Ana sayfadakimi ayarlarımı çeksene en son..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 9 Ocak 2022; 14:56:54 > -
Soğuk 35
Renk derinliği 55 olarak güncellioruz o zaman anladığım 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Warm / Sıcak kullanmak en gerçekçi / doğal renklere ulaşmanızı sağlar. Soğukta renkler mavileşir ve yapaylaşır. Ayrıca mavi yoğunluğun fazla olması sebebiyle gözlerde ağrı yaratır.
Ben film izlerken, Cinema modumu Warm 50, oyun oynarken ise Warm 25 kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Renk de 55 ideal.
-
-
Aaaynen.
Diğerlerini ellemeyin. Dediğim gibi; filmlerde warm 50, oyunlarda warm 25 tavsiyemdir. Siz yine kendinize doğal geleni seçin tabii.
Ama asla cold önermem.
Merhaba bir sorum olacaktı size. LG evo panel ile birlikte yaklaşık %20 parlaklığı arttırdı hem de ilk de fa evo panel ile birlikte yurtdışında 5 yıl panel garantisi verdi. Bu durumda evo paneller yanma konusunda daha dayanıklı diyebilir miyiz ?
-
-
Sanırım benim c1 48 de evo gibi. Cep tel. iyi çekemedi. Normalde bundan daha fazla pembe duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 9 Ocak 2022; 18:26:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X